En Şık Tesettür Kaban Modelleri

Kış aylarının olmazsa olmazlarından olan dış giyimde yer alan kabanlar, 2020 sezonunda yine birbirinden şık tasarımlarla vitrinleri süslüyor diyebiliriz. Hem göze hitap eden hem de sıcak tutan tesettür kaban modelleri, farklı kumaş seçenekleri ve renkleriyle tesettür giyinen kadınların beğenisi kazanmaya devam ediyor.

 İşte bu sezon koleksiyonlarda yerini alan kaban modelleri;

 Belden Kuşaklı Tesettür Kaban Modelleri

 Kaban modelleri içerisinde hiç modası geçmeyen tasarımlar arasında yerini alan belden kuşaklı tesettür kaban modelleridir diyebiliriz. Kumaş çeşidi olarak kaşe kumaştan tasarlanan kaban modelleri, soğuk kış ayları için ideal bir seçim olacaktır.

 Kapüşonlu Tesettür Kaban Modelleri

 Kış aylarında kurtarıcı gibi olan kapüşonlu kaban modellerine gardırobunuzda mutlaka yer açmalısınız diyebiliriz. Bu kaban modelinin kürklü ve sade olarak tasarlanan seçeneklerini, markaların koleksiyonlarında bulabilmek mümkün. Önemle belirtmek gerekir ki, birçok marka kürklü kaban tasarımlarında suni kürk kullanmakta ve bu konuda duyarlı davrandıklarını ekleyebiliriz.

 Otantik Tesettür Kaban Modelleri

 Son yıllarda kıyafetlerde kendini gösteren nakış desenler gibi otantik tasarımlar, bu sezon kabanlarda da ön plana çıkmaktadır. Tesettür kaban modellerinin kollarında, yakasında ve etek ucunda detay olarak yer alan nakış desenler, otantik tarz giyinmeyi seven kadınların beğenisini kazanacaktır.

 Şişme Tesettür Kaban Modelleri

 Şişme montlar son yıllarda vazgeçilmez kaban modelleri arasında yer alıyor diyebiliriz. Şişme montların şık ve havalı durduğu gibi, spor bir görüntü de yansıttığını söyleyebiliriz. Birçok renk seçeneğiyle bu sezon şişme kaban modellerini de vitrinlerde görmeniz mümkün.

 2020 Tesettür Kaban Modellerinde Renk Seçenekleri

 Kaban modellerinde renk skalasını vazgeçilmez renklerin yanı sıra modaya yön veren renk seçeneklerini de görmek mümkün.

 İşte 2020 kaban modasında görebileceğiniz renk modası;

 * Siyah

 * Kahverengi

 * Gri

 * Kiremit rengi

 * Haki yeşil

 * Lacivert

 * Bordo

 * Mürdüm

 * İndigo mavisi

 

 2020 Tesettür Kaban Modellerinde Kumaş Seçenekleri

 

 Kadınlar kaban alırken genellikle yaşadıkları bölgenin iklimine göre hareket etmektedirler. Bununla birlikte kaban modellerinde kumaş seçenekleri de ona göre şekil almaktadır. Tesettür kaban modellerine bu sezon kullanılan kumaş seçenekleri arasında kaşe başta olmak üzere deri, süet, nubuk, kot ve trenç kumaşı sayabiliriz.

 

 

Bir cevap yazın