En Şık Tesettür Giyim Kombin Çeşitleri

tesettür kombinGiyim konusunda en önemli konulardan birisi de farklı tesettür elbiseleri bir araya getirerek şık bir tesettür kombin oluşturmaktır. Dışarı çıkıp dolaşma için ve ya özel gün ve özel davetlere katılırken değişik kombinler oluşturarak tesettür giyim ürünlerini birbirlerine yakıştırmak büyük bir önem taşımaktadır. Tesettür giyim kombin konusunda zorluk çeken bir kadın için internet üzerinden de pek çok değişik yapılmış kombin çeşitlerini bulabilirler.

 

Mesela güzel bir tesettür kombin modelleri arasında en şık kombinlerden birisi de bir kot pantolon ve ya bir keten pantolonun üzerine giyilecek yeni sezon beyaz renkli bir bluz olmaktadır. Bu tesettür kombini askılı bir çanta modeli ile tamamlanarak hem şık hem de modern bir görüntü elde edilebilir. Bu kombinin yanı sıra yeşil bol bir pileli etek üzerine şık bir krem rengi bluz kombini de dışarı çıkarken tesettürlü kadınları özellikle yaz mevsiminde şık bir görünüme sokabilir.

 

 En Şık Tesettür Kombinler

 

Açık yeşil renkli uzun bir tesettür elbise üzerine giyilecek siyah ince bir ceket ile çok şık bir tesettür kombin elde edilebilir. Aynı zamanda tesettür elbise üzerine takılacak olan şık bir kolye ile tesettür kombininizi tamamlayarak dışarıya çıkmaya hazır hale gelebilirsiniz. Bu tesettür kombini ise siyah bir şal ile tamamlayarak daha da şık bir hale getirebilirsiniz. Bir diğer tesettür giyim kombin ise beyaz renkli bir eşarp modelinin altına giyilecek olan koyu uzun lacivert bir tesettür elbise kombini ile harika bir renk uyumu elde edilir. Bu tesettür elbise için ise bebe yaka elbise modeli çok şık olur. Sıcak ve güneşli havalar için bir de size yakışacak modern bir güneş gözlüğü bulunduğunuz ortamda sizi hemen fark ettirir. Tesettür kombinleri hazır bir halde satın alabileceğiniz gibi kendiniz tek tek de oluşturabilirsiniz.

 

 Zevkli Tesettür Kombin Elbiseler

 

Özellikle yaz mevsimi geldiği zaman tesettürlü kadınlar dışarı çıkarken ve ya bir arkadaşına oturmaya giderken en fazla tercih ettikleri giyim parçası ile tesettür elbiseler olmaktadır. Elbiseler sayesinde daha kolay tesettür kombin oluşturma imkanı bulunmaktadır. Fuşya, siyah ve mavi 2019 yeni sezonda kadınlar tarafından en fazla rağbet gören renkler olmaktadır.

Bir cevap yazın