En Modern Tesettür Elbise Modelleri

Günümüzde kadın giyimi her geçen gün yenileniyor. Özellikle tesettür giyimde öne çıkan parçalar günlük hayatta ve özel günlerde kullanılıyor. Kadınlar tesettür elbise modelleri arasından en beğendiklerini tercih edebiliyorlar.

 Özel davetlere giderken tesettür elbise modelleri tercih ediliyor. Bu nedenle tesettür elbiselerin sade ve düz renklerden oluşması çok önemli. Güzel bir topuklu ayakkabı ve çanta ile kombin yapılabilen elbiseler zarif bir görünüm kazandırıyor. Aynı zamanda tesettür elbiselerin şık olduğu kadar rahat olması da çok önemlidir.

 TESETTÜR ELBİSE MODELLERİNİN BAKIM VE TEMİZLİĞİ

 Tesettür elbise modellerinin bakım ve temizliğine çok dikkat etmek gerekir. Elbiselerin üzerinde yer alan kullanma ve temizlik talimatı dikkate alınmalı. Talimata uygun olarak yıkama koşulları göz önünde bulundurulmalı. Elbisenin kullanımı da özenle yapılmalı. Giyildikten sonra kuru temizleme yapılan tesettür elbiseler, ütülenerek askıya asılmalı. Kıyafetlerin askıda güzel bir şekilde saklanması önemlidir. Aynı zamanda tesettür elbiseler soğuk suda elde yıkanmalıdır. Kuru temizleme de yapılabilen elbiselerin çamaşır makinesinde yıkanması önerilmiyor. Çamaşır makinesi kıyafetleri kırıştırabilir. O nedenle tesettür elbiselerin düzgün bir biçimde ütülenmesi lazım. Ütülenirken de düşük devirde olmalı.

 TESETTÜR ELBİSELERDE KOMBİN NASIL YAPILIR?

 Yüksek ısıda ütülenen tesettür elbiseler çabuk deforme olur. Hanımlar tesettür elbise modellerini doğru bir biçimde kombin yapabilirler. Tesettür kıyafetleri altına güzel bir topuklu ayakkabı ile kullanılabilir. Kıyafete uygun bir çanta ile de şıklık tamamlanır. Aynı zamanda tesettür elbise modellerine uygun eşarp ve ya şallar ile kombin tamamlanır. Kadınlar, tesettür elbiselerini doğru şekilde kombin yapabilirler. Şık ve zarif görünmek için belli başlı kurallara uyulması gerekir. Hanımlar her şeyden önce kendilerine en yakışan kıyafetleri seçmeliler.

 GİDİLECEK YERE GÖRE TESETTÜR ELBİSE SEÇİMİ

 Tesettürlü hanımlar gidilecek yere göre kıyafet seçmeliler. Özel bir davete gidilirken şık ve zarif elbise modelleri seçilmeli. Resmi yerlere giderken ise daha sade bir şıklık kazandırılmalı. Bunun için de gösterişten uzak kıyafet modelleri tercih edilebilir. Günlük yaşamda ise çiçekli ve sade tesettür elbiseler giyilebilir. Bu sayede şık ve rahat bir görünüm kazanılır. Tesettür elbise modeli seçimi çok önemlidir.

Bir cevap yazın