En Güzel Tesettür Kombin Modelleri

tesettür kombinTesettürlü kadınlar için eskiden çok fazla seçenek yoktu. Ama son zamanlarda tesettüre yönelimin artması ve ünlü tasarımcıların da olaya el atması ile birlikte tesettür modasında çeşitlilik arttı. Bu sayede artık her kadın kendi yaşına ve bedenine uygun pek çok kıyafet bulabiliyor. Aynı zamanda kadınlar bu kıyafetlere bütçesi dahilinde sahip olabiliyor. Her bütçeye göre pek çok model çeşidi tasarlanıyor.

 

 2018 Tesettür Modası

 

2018 yılında tesettür kombin modellerinde ön plana çıkan pek çok parça buluyor. Bu parçalar arasında tunikler ve pantolonlar da yer alıyor. Renk uyumlarına ve renk geçişlerine dikkat ederek özenli kombinler yaptığınız zaman çok şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tesettür modasında bu sene aynı zamanda nakış işlemeler ve inci detaylar ön plana çıkıyor. Bu sene inci detayları pek çok kıyafet üzerinde göreceğiz. Kusurlarınızı kapatacak kıyafet tercihleri yaparak çok daha modern ve şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Tesettür kombin yaparken birbirine uyumlu parçalar kullanmaya özen göstermelisiniz.

 

 Tesettürde Yaz Mevsimi

 

Tesettür kıyafetlerine de yaz geldi. Vitrinlere baktığınızda pek çok renkli ve desenli kıyafet görebilirsiniz. Bu kıyafetler şık ve modern görünmenizi sağlar. Aynı zamanda çiçek desenleri ile hareketlendirilmiş yazlık elbise modelleri de tesettürlü kadınlar tarafından son zamanlarda çok şık tercih ediliyor. Bu elbiselerin kombinlemesi kolay olması ve gün boyu rahat hareket etmenizi sağlaması en çok tercih edilen kıyafetler arasında neden yer aldığını da açıklıyor. Bedeninize ve yaşınıza uygun tercihler yaptığınızda çok daha şık ve modern bir görünüme sahip olabilirsiniz.

 

Sevdiğiniz parçaları renk uyumu yakalayarak küçük aksesuarlarla tarzınıza uyarlayarak kullanabilir ve kendinize özgü bir tarz yaratabilirsiniz. Sizin için rahatlık da şık olmak kadar önemli ise salaş pantolonları ve rahat gömlekler kombinlerinizde sıkça kullanabilirsiniz. Tesettür kombin doğru yapıldığı zaman çok güzel sonuçlar ortaya çıkar. Kombininizi şık trençkotlar ile tamamlayabilir ve modern bir şıklık ortaya koyabilirsiniz. Aynı zamanda bu sezon bebe mavi, pudra pembe, kırmızı, mor, sarı ve turuncu tonlarını kullanarak kombinlerinize enerji katabilirsiniz. Fakat ten renginize uygun renkler kullanmayı da ihmal etmemelisiniz.

 

Bir cevap yazın