En Çok Tercih Edilen Pardesü Renkleri

Genel anlamda pardösüler en çok kullanılan ve yaygın olarak tercih edilen tesettür elbiseleridir. Bu durum genel manada üreticilerin birçok farklı modelde ve renkte pardesü üretmeye itmiştir. Oldukça geniş bir çeşit zenginliğine sahip olan pardesü tesettür elbiseleri için yaygın olarak kullanılan birkaç renk vardır ve bu renkler yeni sezon ürünlerinde de kendini göstermektedir.

En Yaygın olarak Kullanılan Pardösü Renkleri

Pardösülerde yaygın olarak kullanılan renkler genel anlamda her üretici firma tarafından kullanılmaktadır. En yaygın olarak kullanılan pardösü renkleri ise şunlardır;

Siyah

Gri

Bordo

Kahverengi

Pardösülerde Siyah Renk

Siyah renk genel olarak tesettür elbiselerinin en yaygın kullanılan rengidir. Bu durum pardösüleri de etkilemiştir. Siyahın bu kadar yaygın bir biçimde pardösülerde kullanılmasının ana sebebi tarihte elbise içini göstermeyen tek kumaş renginin siyah olmasıdır. Bu durum ile eski tarihlerden bu yana siyah renk bütün tesettür elbiselerinin anan rengi olmuştur.

Yeni sezon pardösülerde de en fazla kullanılan renklerin başında siyah gelmektedir. Siyah renk pardösülere kullanıcı ve müşteriler tarafından da oldukça büyük bir ilgi ve istek vardır. Bu durum her üretici firmanın siyah renk pardösü üretimsine sebep olmaktadır.

Siyah renk pardösüler oldukça geniş bir üretici çeşitliliğine sahip olduğundan çeşit yelpazesi çok geniştir. He zevkten insan kendi zevkine uygun olan siyah pardösülere oldukça kolay bir şekilde ulaşabilmektedir.

Pardösülerde Gri Renk

Gri renk pardösülerde oldukça sık bir şekilde kullanılmaktadır. Özellikle son on yılda gri renk pardösüler yaygın ve popüler bir şekilde moda ikonu haline gelmiştir. Neredeyse her tesettür elbisesinde gri rengi görmek mümkündür.

Pardösülerde Bordo Renk

Bordo özellikle yaz aylarında tercih edilen pardösü rengidir. Bu durum yaz aylarında canlı renklerin kullanılması ve tercih edilmesi ilkesine bağlı olarak oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Diğer yandan bordo renk kış aylarında da özellikle son birkaç yıldır oldukça yaygın bir şekilde tercih edilmesi ile göze çapmaktadır.

Pardösülerde Kahverengi Renk

Kahve rengi renk genel anlamda neredeyse mevsimsiz bir şekilde kullanılabilen bir durumdadır. Bu durum kahve renginin oldukça yaygın ve tercih edilen bir renk olmasına sebep olmuştur.

 

Bir cevap yazın