Düğün Ve Davetlerde Tesettür Kombinin Önemi

Yaz ayları yaklaştıkça şık uzun elbiseler güncelliğini korumaktadır. Bu yüzden onları nasıl birleştireceğinizi iyi bilmek gerekir. Şık bir kıyafet için, kıyafetinizi en iyi şekilde tamamlamanın belirli kurallarına dikkat etmek gerekir. Aile gezileri için çok siyah bir takım elbise mükemmel bir görüntü oluşturmaz. Ama bu kıyafet özel bir akşam için uygun olabilir. Yürüyüşünüz için şık ve rahat bir görünüm adına bir çift siyah renk ve ince topuk ayakkabılar kullanılabilir. Takım kombinler veya uzun elbise giyinmek için günümüzde bol çeşit bulunmaktadır.

 

Kombinlerde Aksesuar Kullanımı

 

Kıyafetinizin en iyi şekilde yapılandırılması için aksesuar takmanız, güzel takılar ve seçkin giysiler kullanmanız tavsiye edilir. Tercihen gümüş veya altın renklerde bilezik veya manşet kollu bir gömlek ile kolyeler tercih edilebilir. Aşırıya kaçmayı önlemek için tesettür kombin yaparken altın ve gümüş modelleri birbirine karıştırmamaya dikkat edilmelidir.

 

Yaz akşamlarında, ince kumaştan kesilmiş giysiler giyilmelidir. Elbisenizin desenleri varsa ve basılı değilse, ceketinize, orijinalliğe dokunmak için küçük bir eşarp ekleyebilirsiniz. Mükemmel bir görüntü olacaktır. Kıyafetinizle uyuşan son derece büyük veya çok kalın bir cüzdan seçmenizi tavsiye ederiz. Bu durum tüm kıyafetlerinize mükemmel uyum gösterecektir. Bej, mavi, siyah, gri gibi oldukça nötr tonları seçmenizi tavsiye ediyoruz.

 

Düğününe Davetine Nasıl Hazırlanılmalıdır?

 

Bazı moda kıyafetlere ek olarak, yanlış tesettür kombin yapmayı önlemek için izleyeceğiniz bazı kural vardır. Bir düğün için, aksi belirtilmedikçe beyaz giyilmemelidir. Aksi açıkça belirtilmedikçe, beyazı ve tüm varyasyonlarını fildişi, krem gibi renkleri geleneksel bir düğüne giymek kesinlikle gereksizdir. Bu renk gelin için ayrılmıştır. Daha az geleneksel bir düğün durumunda bile, herhangi bir şüpheniz varsa, doğrudan gelin ya da damadın ne giyeceğini öğrenin ve bundan çekinmeyin.

 

Bir düğünde tamamen siyah da giyinmeyin. Ama uzun siyah elbise düğün tarzına doğru kombinlendiğinde uygun olabilir. Uzun tesettür elbisesi modaya uygun bir şehir düğün için mükemmel iken, uzun tesettür siyah abiye de büyük bir otel veya kır düğünü için çok zarif olabilir. Abiyelerde fazla abartıdan uzak durulması gerekir. Zaten tesettür kombin abiyelerde de fazla abartı olmamakla birlikte, kombinlerken dikkat çekici aksesuarlardan uzak durulmalıdır. En güzel abiye ve elbise modellerinin kombinlendiği modaselvim.com online satış sitesinde en güzel kombin örneklerini bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın