Dış Giyimde Tesettür Seçenekleri Nelerdir?

Tesettürde dış giyim olarak hanımlar için onlarca farklı seçenek sunulmaktadır. Bunlardan en çok tercih edilenleri kaplar ve feracelerdir. Bu iki dış giyim ürünü dışında triko ceketler, pardösüler, kabanlar, trençkotlar ve yeleklerde tesettürün başlıca dış giyim ürünleridir. Kaplar ve ceket türleri, feraceler yaz aylarında kullanılabilecek ideal seçeneklerdir.

Yelek, trençkot ve pardösüler ise mevsim geçişlerinde tercih edilirken kaban ve triko ürünler kış aylarının olmazsa olmazlarıdır. Tesettür dış giyim seçeneklerinde her yaş ve zevke hitap edecek ürünler yer alırken sezonun modası ile uyumlu giyinerek daha şık görünmenizde mümkündür.

En Yeni Dış Giyim Modelleri Hangileridir?

Moda, sürekli olarak değişen bir kavramdır. Sezonların öne çıkan parçaları aslında başlıca moda unsurudur. Yeni sezonda karşımıza ince detayların yer aldığı kaplar, feraceler ve pardösüler çıkmaktadır. Yeni sezon tesettür dış giyim modasında ilk olarak kemerli ürünler yer almaktadır. Bir başka trende de gold düğme detaylarıdır.

Aksesuar ve işlevsel olarak tercih edilen büyük gold düğmeler oldukça şık görünmektedir. Bu sezonda öne çıkan diğer bir parça ise toprak ve soft tonlardan oluşan trençkotlardır. Hemen her kıyafet ile mükemmel uyumu yakalayan bolero detaylı trençkotlar en yeni dış giyim modellerinin başında gelmektedir.

Tesettür Giyimde En Şık Dış Giyim Nasıl Sağlanır?

Giyimde şıklık yaratmak için sadece kıyafet değil dış giyim ürünlerine de dikkat edilmelidir. Genellikle uyumlu parçaları bir araya getirmek en doğru seçenektir. Dış giyimde de bir kaç unsura dikkat ederek en doğru ve şık seçim yapılabilir. Eğer iç kısımda hareketli parçalar seçilmişse dış giyimde şık görünmek için mutlaka tek ton ve sade parçalar olmalıdır. Aksi halde karmaşık bir görüntü elde edilir ve göz yorucu olur.

Ancak bazı ortamlarda hanımlar sadece dış giyim ile katılarak günü sonlandırabilir. Bu gibi durumlarda en şık görünmek için ufak detaylı örneğin düğme, fermuar vb. aksesuarların yer aldığı parçaları tercih etmek gerekir. İddialı ve sezonun trendi olan mor, zümrüt yeşili, hardal sarısı ve mavi renkler ile daha dikkat çekici aynı zamanda şık bir görünüm sağlanabilir.

Ürünlerimizi daha detaylı incelemek için https://www.modaselvim.com/dis-giyim adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın