Desenli Kumaş Tesettür Modası Nedir?

Desenli kumaş ile tasarlanan parçaların tamamı güzel ve tam kalıp olarak hazırlanmaktadır. Yeni sezon ürünleri üzerinden bu parçalar büyük etki yaratmaktadır. Üstelik desenli kap ve ferace modelleri de sezonu canlandırmaya yardımcı olur. Tesettür modası kendi içerisinde kategorilere ayrılmaktadır.

Her kategoride ürün yalnız sitemizde bulunmaktadır. Bu sezon desenli kumaş triko hırkalar öne çıkmaktadır. Jean pantolonlar ile beraber kullanılan bu ürünler sayesinde daha estetik kombinler hazırlanmaktadır. Tüm ürünler yumuşak kumaş yapısında üretilmektedir.

Dış Giyim Tesettür Modası Nedir?

Dış giyim tesettür modası en güzel parçalarını bir arada sunmaktadır. Üstelik bu ürünler yeni nesil tarzı öne çıkaran detaylar ile hazırlanmaktadır. Günümüzde pek çok kişi desenli kumaş kullanımı ile tasarlanan ceketlere yönelmektedir. Sırtında baskı detayı bulunan bu ceketler jean kumaşında üretilmektedir.

Üstelik bu parçalar hem ilkbahar hem de sonbahar aylarında giyilmektedir. Sezonun modasını yansıtan deri ceketlerde ise bu sezon uzun ve belinde kuşak bulunan ürünler kendisini göstermektedir. Siyah ve vizon renklerinde tasarlanan bu ürünler ile kombin oluşturulur.

Tesettür Modasında En Popüler Pantolonlar Nelerdir?

Tesettür modası içerisinde pantolon modelleri en popüler ürün kategorilerinden biridir. Bu sezon havuç model pantolonlar yüksek bel detayı ile tasarlanmaktadır. Üstelik bu ürünlerde renkler de zengin olacak şekilde ayarlanmaktadır. Ön kısmında birden fazla düğme detayının olduğu bu kumaş pantolonlar sezon içerisinde rahatlık kazandırmaktadır.

Şık ve modern bir tarza sahip olan kişiler için birbirinden farklı renkte tasarlanan ürünler yalnız sitemizde hazırlanmaktadır. Çizgili ve ekose desen detaylı ürünler de her bedende üretilerek sitemiz üzerinden kategorilerde satışa çıkarılmaktadır.

36

Mom jean pantolon modelleri kombin oluşturmada en önemli ürünlerdir. Üstelik bu pantolonlar sweatshirt ve bluzlar ile beraber kullanılmaktadır. Rahatlığın ilk ürünü olan bu pantolonlar pek çok farklı renkte hazırlanmaktadır. Üstelik belinde kemer detayının olduğu pantolonlar modern bir duruş sergilemektedir.

Paçaları kesik ya da üzerinde baskı detayları bulunan pantolonlar sezon içerisinde en beğenilen ürünlerdir. Özellikle bu ürünler sayesinde tarzını öne çıkartan kişiler şık bir görünüm kazanarak sezona uyum sağlamaktadır.

Tüm ürünlerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/ sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın