Çiçek Desenli Yazlık Tunik Modeli

Yaz sezonu her zaman oldukça canlı ve hareketli geçmektedir. Tasarlanan kıyafet parçalarında da bu hareketlilik gözle görülmektedir. Yeni sezon ürünleri arasında üst giyimin vazgeçilmez parçalarından biri olan tesettür tunik modelinde çiçek desenli kumaş kullanılmaktadır. Çiçek desenli kumaş ile tasarlanan yazlık tesettür tunik balon kol ve salaş kumaş ile beraber harika bir görünüm yaratmaktadır. Pek çok parça ile kombinlenen bu tunik modeli, yaz aylarının gözde parçalarından biri olarak askılarda yerini almaktadır.

Beyaz Pantolon ve Desenli Kumaş Tunik Kombini

Tesettür giyimin en modern alt giyim parçalarından biri beyaz kumaş pantolonlardır. Yaz sezonu içerisinde sık sık tercih edilen beyaz kumaş pantolon, boru paça şeklinde tasarlanarak vitrinlerde yerini almaktadır. Yeni sezon yazlık tesettür tunik modellerinden biri olan çiçek desenli kumaş tunikler ile birlikte kombinlenerek yazın coşkusunu hissettirmektedir. Hareketli bir tunik modeli olması ile geri kalan parçalar daha sade tercih edilmektedir. Beyaz dolgu topuk ayakkabı ile deri el çantası bu kombinin tamamlayıcı parçaları olacaktır.

https://www.modaselvim.com/tunik

Yeni Sezon Desenli Tunik Modelleri

Yeni sezon desenli tunik modelleri arasında çiçek ve yaprak desen kumaşa sahip ürünler oldukça popülerlik kazanmaktadır. Balon kol ve açılan kol tarzına sahip bu ürünlerin salaş kesim olması da kombin yaparken kişiye rahatlık sağlamaktadır. Bisiklet yaka olan bu tunik modellerinin yaka kısmında bağcıklarının olması, tunik modelini daha tatlı havaya sokmaktadır. Bedene tam oturan desenli kumaş tunikler ise, yaz akşamlarında yapılan kombinler için uygun parça seçimi olmaktadır. Kolların açılan tarzda olması ve belinin lastikli ayarlanması ise tuniğin farkını öne çıkarmaktadır.

Yazlık Tesettür Tunik Renkleri Nelerdir?

Yeni yaz sezonu içerisinde tesettür giyim alanında alışveriş yapmak isteyen kişiler için askılarda yerini alan pek çok kıyafet modeli bulunmaktadır. Sezonun en canlı ve eğlenceli parçalarından biri olan tesettür tuniklerde desenli kumaş ve renkli kumaş modelleri göz kamaştırmaktadır. Renkli kumaş seçenekleri arasında canlı sarı tonu, mavi, kırmızı, uçuk pembe ve lila renkleri en beğenilen tunik renklerindendir. Her parça ile uyum sağlayan çiçek desenli tunikler ile renkli tunikler sezonun en canlı parçalarıdır.

 

Bir cevap yazın