Ceket Modasında Yeni Sezon Tesettür Giyim

Ceket modası tesettür giyimin olmazsa olmazları arasında yerini almaktadır. Pek çok kişinin severek takip ettiği tesettür modası her alanda kendisini göstermeyi başarmıştır. Ürün kalitesi ve trend parça seçimleri ile tarza hitap eden ceket modelleri yeni sezon tesettür giyim kategorilerinde yer almaktadır. Tesettür giyim ürünlerini inceleyen ve kendisi için en doğru seçimleri yapan kişiler son sezon ceket modellerine de ulaşmaktadır. Sitemiz içerisinde hazırlanan ceket kategorisi son dönemlerin en beğenilen ve sonbaharı yansıtan kategorilerinden biridir.

Yaka Kısmı Peluş Olan Tesettür Ceket Modelleri

Sezonun beğenilen ceket modelleri arasında yerini alan yaka kısmı peluş detaylı ceketleri deri olarak tasarlanmıştır. Sıcak tutması ve modelinin modern kesimi ile sevilen ceketler sezona adeta damga vurmaktadır. Kendi tarzına yönelik alışveriş yapmak isteyen kişiler peluş yaka detayları olan ceketlere yönelmektedir. Her sezon farklı şekillerde karşımıza çıkan bu ceket modelleri arasında yeni sezon tesettür ceketler rengi ve kumaşının yumuşak dokusu ile oldukça sevilmektedir. Bel kısmına gelen uzunluğu ile tuniklerle beraber uyum içerisindedir.

Sezonun Modasına Uygun Tesettür Ceket Renkleri

Çoğunlukla sonbahar ve kış aylarında tercih edilen ceketler rahatlığı bakımından farklı kombinlerde en çok giyilen ürünlerden biridir. Sonbahar soğukluğunu kesen ve kişinin içini ısıtan ceket modelleri farklı kesim ve duruşları ile büyük beğeni toplamaktadır. Tesettür ceket modelleri arasında salaş kesim ceketler sezon boyu kategorinin sevilen parçalarındandır. Renk seçimi olarak siyah ya da kahve tonlarını tercih eden kişiler daha ciddi kombinler oluşturmaktadır. Bunun yanı sıra bordo ve bej renkleri sezonun soft görünümünü hanımlara sunmaktadır.

Siyah Renk Ceket Modası İle Kombin Hazırlama

Her kombine uyum sağlayacak olan siyah deri ceketler hanımların beğenerek kombin oluşturduğu parçalardan biridir. Sade ve ciddi bir görünüm elde etmek isteyen kişiler için bu ceketler uzun fitil kumaş elbiseler ya da iki parça kıyafet parçaları ile mükemmel bir uyum içerisine girmektedir. Havuç kesim siyah renk pantolonlar ile saten kumaş ekru rengi gömlekler deri ceket ile en uyumlu parçalardır. Altına topuklu ayakkabı tercihi yapılarak çantada da aynı kumaş kullanılmaktadır.

 

Bir cevap yazın