Canlı Renk Kullanımı İle Yazlık Tesettür Tunik

Yaz aylarının gelmesi ile beraber yeni sezon tesettür parçalarında da pek çok yenilik fark edilmektedir. Tasarlanan kıyafet modellerinin yaz aylarına uygun olması kombin hazırlama konusunda da yardımcı olmaktadır. Yazlık tesettür tunik modellerinde bu sezon canlı renk kullanımı oldukça fazladır. Özellikle farklı renk tasarımları ile oluşturulan yazlık tesettür tunik modelleri havası ve duruşu bakımından hanımların ilk tercihi olmaktadır. Bu sezon kırmızıdan yeşile, maviden sarıya farklı renklerde tunik modelleri hazırlanarak sitemiz içerisinde yer alan tunik kategorisinde sunulmaktadır.

Yağ Yeşili Tesettür Tunik Modeli

Yeşil renginin en farklı tonu olan yağ yeşili hem sonbahar aylarında hem de yaz aylarında en çok kullanılan renklerden biridir. Duruşu ve yapılan kombinlere kattığı havası ile yağ yeşili tunik modelleri sevilen renkler ile hazırlanmaktadır. Salaş kesim olarak tasarlanan tunik modelinin üst kumaşında tül detayının bulunması bu rengin iki farklı tonunu da bir araya getirmektedir. Yazlık tesettür tunik modelleri arasında yer alan bu model hakim yaka ve balon kol olarak tasarlanmıştır. Kesiminin salaş olması ise her bedene uyum sağlamasına yardımcı olmaktadır.

Kırmızı Renk Yazlık Tesettür Tunik Modeli

Yaz aylarının vazgeçilmez renklerinden biri olan kırmızı ile tasarlanan pek çok tesettür parça bulunmaktadır. Bu parçalar arasında yazın en çok tercih edilen tunik modellerinin kırmızı renk ile birleştirilmesi, sezona uygun kombin oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Kırmızı renk tesettür tunik modellerinde sırtın ve belin bedene tam oturacak şekilde tasarlanması, modelin asil duruşunu ön plana çıkarmaktadır. Belinde bulunan kuşak detayı ile bu tunik modelini hareketli forma sokmaktadır. Aynı zamanda deri kemerler ile beraber de kullanılabilmektedir.

Pembe Renk Yeni Sezon Tesettür Tunik Modeli

Pembe renk yeni sezon tesettür tunik modelleri üzerinde bulunan taş ve işleme detayları ile dikkat çekmektedir. Özel gün davetleri için tercih edilerek kombin haline getirilen pembe renk kolları işleme detaylı tunikler, yeni sezon içerisinde en beğenilen ürünlerden biridir. Tasarımı ve duruşu olarak fiziği ince ve uzun gösteren bu modeller pek çok kişi tarafından beğenilerek farklı şekillerde kombin haline getirilmektedir.

Yazlık tesettür tunik modellerimizi görmek için https://www.modaselvim.com/tunik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın