Bu Yılın En Popüler Tesettür Abiye Modelleri

 

Tesettür abiyeler düğün, nişan ve mezuniyet gibi günlerde giyilen elbise formunda ürünlerdir. Her sezon değişime uğrayan ve kendi içerisinde çeşitlenen bu abiyeler ile ilgili tek sorun nasıl bir eşarp ile kombin yapılacağıdır. Bu sorun bu sezon ürünleri ile ortadan kaldırılmıştır. Modaselvim.com içerisinde kendinden şal kombinli olan tesettür abiye modelleri bulunmaktadır. Fakat abiye modelleri bunlarla sınırlı değildir. Belli başlı modellerin çok daha fazla talep gördüğü bu abiyelerden 2017 yazında en popüler olanları ve en çok satanları aşağıdaki gibidir.

 

 Bel ve manşet detaylı tesettür abiyeler

 

Bel kısmında ve kollarının uçlarında yani manşetlerinde işlemelerin bulunduğu tesettür abiye modelleri dabıl kumaştan üretilmiştir. İçinde astar bulunmayan ve haki yaka olan bu ürünlerin sırt kısmı fermuarlıdır. Bu sayede kolayca giyilip çıkartılabilmektedir. Eteği hafif pliseli olan ve her türlü özel güne uyum sağlayabilen bu ürün geçen kızlar dahil tesettürlü olan her yaş grubundan kadın için uygundur.

 

 Şal kombinli payetli tesettür abiye modelleri

 

Ürün ile beraber gönderilen ve aynı kumaştan bir şala sahip olan bu tesettür abiyeler elbisesini hangi eşarp ile kombin yapacağını bilemeyen kişiler için en ideal modellerden bir tanesi olacaktır. Bu tarz abiyelerin şallarının rengi gönderilecek olan abiye ile uyumlu olacak şekilde hazırlanmıştır. Abiyenin ön kısmı pullu ve payetlidir. Mezuniyet gibi günler için biraz abartılı durabilen bu gösterişli abiyeler nişan ya da kına gecesi gibi organizasyonlar için daha uygun olacaktır. Ürün kesinlikle elde yıkanmamalı ve yıkanacağı zaman mutlaka kuru temizlemeye gönderilmelidir.

 

 Taş detaylı kadife tesettür abiyeler

 

Kadife kumaşı kullanıldığı ürünü farklı ve özel bir seviyeye taşımaktadır. Buna tesettür abiye modelleri de dahildir. Kış aylarında yapılacak özel bir organizasyon için tesettür abiye arayan kadınların bu tarz taş detaylı kadife abiyelere yönelmeleri mümkündür. Ürünün bel kısmına taş detaylar bulunmaktadır. Bu hem tasarıma hareket katacak hem de bel bölgesini daha zarif gösterecektir. Bu tarz abiyeler yalnızca kış ayları için değil yaz ayları içinde idealdir. Bu yaz sezonunda birçok kadının bu tarz popüler abiyelere yöneldiği bilinmektedir.

 

Bir cevap yazın