Bu Yılın En Moda Tesettür Kombinleri Neler?

tesettür kombinBu yılın yeni tesettür trendlerinde renkli seçimler dikkat çekiyor. Yaz aylarının cıvıltısını kıyafetlere taşıyan bu kombinlerde mor renklerin hakimiyeti dikkat çekiyor. Mor renkten fuşyaya, pudra rengine ve haki yeşile uzanan bir hareketlilikle tasarlanan kıyafetlerde, tesettür modasında her zaman olduğu gibi tunikler yine revaçta.

  Tuniklerle Kombinlenen Rahat Pantolonlar

 

Bu sezonun en dikkat çekentesettür kombin modellerinde bol kesimli, rahat, terletmeyen kumaşlardan elde edilen tunikler ilgi görüyor. Yaz ayları için tasarlanan penye tuniklerin yanı sıra çeşitli hafif kumaşların da hakimiyeti söz konusu. Bu tuniklerin genellikle kot pantolonlar veya kot görünümlü hafif kumaşlar ile kombine edildiğini görmekteyiz. Ayrıca bu yılın pantolon modellerinde pantolon eteklerin de yeniden kullanılmaya başlandığı gözlemleniyor. Bu sezonun pantolon eteklerinde abartılı olmayan geniş paçalar ve bilek hizasında kesilen pantolon boyu kullanılıyor. Bu pantolonların altına giyilen, rahat hissettiren spor ayakkabılar ile mükemmel bir kombin sağlayabilirsiniz.

  Elbiselerde Yaz Ferahlığı

 

Bu sezonun en yeni tesettür kombin seçimlerinde elbette modanın olmazsa olmazı elbiseler de yerini aldı. Bu yılın elbiselerinde yine çok renkli bir görünüm var. Özellikle mürdüm rengi, gül kurusu, kullanılarak tasarlanan elbiseler geniş kesimli ve sıcak günlerde ferah kalmayı sağlayacak olan modeller. Bu modellerin genelinde, bele oturan tasarımlar dikkat çekiyor. Bu elbiselerle birlikte kullanılan uzun kolyeler, bu sezonun en dikkat çeken trendleri arasında yerini aldı. Bu türdeki elbiseleri dilerseniz spor ayakkabılar dilerseniz topuklu ayakkabılar ile birlikte kullanarak, kendinizi zarif ve şık hissedebilirsiniz.

  Etek ve Pantolon Kombinleri

 

Bu yılın kombinlerinde kullanılan tuniklerde arka eteklerinin uzun, ön eteklerinin daha kısa olarak tasarlanması söz konusu. Bazen bu eteklerin uç kısımlarında çeşitli işlemeler veya lazer kesim ile kumaşın üzerine oluşturulan desenler oldukça şık bir görünüm sağlıyor. Bu yılın etek modellerinde ise, yine etek uçlarında uygulanan danteller ile zarif bir görünüm elde ediliyor. Bu eteklerin bellerinde kullanılan ince kemerler de başarılı tesettür kombin seçenekleri olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca bu sezonun en yeni tasarımlı pantolonlarında ayak bileğini saran, dar paçalı modeller oldukça ilgi görmekte.

 

Bir cevap yazın