Bu Sezon Hangi Tesettür Tunikler Trend?

Yeni sezonda tesettür modasında pek çok yenilik yapılmıştır. Özellikle bu yeniliği tesettür tunik ürünlerinde görmek mümkün. Yepyeni kesimler, renkler ve detaylarla hazırlanıp sunulan tunikler bayanların beğenisini topluyor. Özellikle de yazlık tesettür tunik ürünlerinde yeni trendler de söz konusu.

Hangi Tesettür Tunikler Daha Çok Tercih Ediliyor?

Kolay kombin edilen tunikler her zaman daha çok tercih edilmektedir. Özellikle bu sezonda renkli seçenekler ön plandadır. Desenli takım tunikler de beğeni toplayan ürünler arasında. Lila ve zümrüdün uyumunu kombinde kullanmak isteyen çok sayıda bayan var. Bu iki rengin bir arada olduğu tunik şık ve kolay kombin edilen modellerdendir. Bir diğer seçenek ise somon ve kahverenginin ahengidir. Bu seçenek de son derece ideal olacaktır. Aksesuar cepli, yandan kısa yırtmacı olan gömlek tunik spor bir modeldir. Çeşitli renk seçenekleri de mevcuttur.

 

Yeni Sezon Tunikler Nasıl Kombin Edilebilir?

Sunulan yazlık tesettür tunik modellerini kombin etmek oldukça kolaydır. Desenli tunikler daha çok düz pantolon ile ideal bir görüntü sunacaktır. Bunun için beyaz veya krem pantolon seçimi yapılabilir. Öte yandan bazı tunik seçenekleri takım olarak sunulmaktadır. Bu modelleri de hem şık hem de pratiktir. Zaman tasarrufu yapmak isteyen bayanların tercihi genelde bu seçenekten yana olmaktadır.

Hangi Yazlık Tunikler Bu Sezon Ön Planda?

Bu sezon ön planda olan tunik modelleri oldukça fazladır. İnce, yazlık kumaştan tasarlanan bu tunikler fiyatları ile de avantaj sağlamaktadır. Sunulan %30 indirim fırsatı bayanalar için avantajdır.

Çizgili viskos, gülkurusu tunik seçeneğinin farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Bu model tunik biraz spor bir tarzdadır. Kolay şekilde kombin edilebilir. İnce olduğundan yaz ayları için idealdir. Yarım düğmeli tunik modeli de son derece şık bir seçenektir. Gündelik yazlık tunik modellerinde düğme, fermuar ve cep detayları sıkça kullanılmaktadır.

Manşeti bağcıklı tunik modelleri de gündelik kombinler için mükemmel bir seçenek olacaktır. Bu model tunik ürünün de lila, krem, kırmızı, siyah gibi renk seçenekleri mevcuttur. Şık ve kullanışlı olan bu model tunik hem kot hem de kumaş pantolon ile kombin edilebilir.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tunik adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın