Bohem Tarz Yazlık Tesettür Tunik

Bohem tarza sahip olan hanımlar için sezonun en moda parçalarından biri bohem tesettür tuniklerdir. Sezon içerisinde adından sık sık duyuran bohem yazlık tesettür tunikler, desen ve renk seçenekleri ile hanımların büyük ilgisini toplamaktadır. Bohem yazlık tesettür tunik rahat pantolon ve etekler ile birlikte kombinlenerek, sezon içerisinde kendisini göstermektedir. Kolları dirseğe uzanan, yaka kısmı bisiklet şeklinde tasarlanmış bu tunikler, üzerinde bulunan bohem desen ve baskılar ile farklı bir hava yaratmaktadır.

Bohem Tesettür Tunikler İle Kombin Önerisi

Yazlık tesettür tunik arayışında olan hanımlar için bu sene bohem tarz yaygın şekilde kullanılmaktadır. Üzerinde bohem baskılar bulunan tesettür tunik modellerinin altına tercih edilen kahverengi keten pantolon, görünümü tamamen bohem bir tarza sokmaktadır. Etnik desenlerden hoşlanan hanımlar için ideal bir parça olan bohem tuniklerin altına sandalet ve babet tercihi kombini rahatlatacaktır. Aynı zamanda uzun hasır omuz çantaları da bu kombinin yıldız parçaları olarak görünümü tamamlamaktadır.

Bohem Tarz Yazlık Tesettür Tuniklerde Renk ve Desen Seçenekleri

Yeni sezonun büyük ses getiren parçalarından biri bohem yazlık tesettür tuniklerdir. Her tarza uyum sağlayan bu parça, renk ve desen seçenekleri ile yediden yetmişe uyum sağlamaktadır. Üzerinde bohem işlemeler bulunan bu tuniklerin aynı zamanda pul ve boncuk detayları da tuniğe hareket katmaktadır. Farklı bir hava içerisine sokan bu işlemlerin kahve tonlarda olması da sezonun renklerini ön plana çıkarmaktadır.

Bohem tarz tesettür tunik modellerinde renk seçenekleri olarak bu sezon kahve tonları yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Aynı zamanda yeşil ve kırmızı renklerde de tasarlanan bu tunikler, beyaz ve krem pantolonlar ile beraber kullanılarak şık bir görüntü elde edilmesini sağlamaktadır. Canlı renklerde tasarlanan bu tunikler, çiçek desenleri ile birleşerek muhteşem görünümü yakalamaktadır.

Renkli Bohem Tesettür Tunik Modelleri

Renkli bohem tarz tesettür tunik modellerinde bu sezon arkadan bağlamalı, geniş kesim, kolları açılan model en sevilen tunik modellerinden biridir. Kollarında da bağcık bulunan bu tuniklerin yaka kısmı yuvarlak yaka şeklinde tasarlanmıştır. Yaka kısmından aşağı doğru inen desen ve işlemeler tuniğe eğlenceli bir hava katmıştır.

 

Bir cevap yazın