Bayan Body Seçeneklerinden Seçmeler

bayan bodyKadınların kıyafet konusunda ki merakı herkes tarafından bilinen tartışmasız bir gerçektir. Hemen hemen her kadın alışveriş sever ve her gün giyecek bir şey bulamamaktan şikâyet eder. İşte bu gibi durumlarda kadınların imdadına koşan bir kıyafettir body.

 

           Bayan body çeşitleri oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir. Gerek gezdiğimiz mağazalarda olsun gerekse internette çeşitlerine rastlamamız mümkündür. Body, en bilinen anlamıyla vücudu saran ve her mevsim de giyilebilen çeşitli kumaş türlerinden yapılmış giysidir. Her mevsim tercih edilebilir olmasını üretildiği kumaş ve uzun kollu ya da kısa kollu gibi özellikler belirler.

 

 Bayan body kombini çok rahat yapılabilir. Çünkü bodyler hemen hemen her şey ile kombin yapılabilmektedir. İstersek kıyafetimizin starını seçtiğimiz model ve renk ile body olabilir ya da istersek daha geri planda tutup farklı parçalarla kombinleyebiliriz. Mesela Son zamanlarda yüksek bel modası geri gelmiştir ve yüksek bel kıyafetlerin en iyi tamamlayıcılarından biridir body. Ya da kararsız havalarda yardımımıza koşandır. Kalın giyinsek sıcak olur, ince giyinsek üşürüz dediğimiz zamanlarda body’den yana olan tercihimiz doğru bir seçim olacaktır.

 

Body çeşitlerini inceleyecek olursak, en başta kumaşına göre ayrılmaktadır. Genellikle ince bir kumaş yapısına sahip olmakla birlikte farklı olduğu da olmaktadır. Bunun dışında yaka kısmına göre farklılıkta göstermektedir. V yaka bisiklet yaka da denilen yuvarlak ya da ya da boğazlı yaka tarzında ki body’ler mevcuttur. Ayrıca daha dekolte bir yakaya sahip olanlarda bulunmaktadır ama bunlar tabii ki yerine göre tercih edilmektedir. İç çamaşırı olarak kullanılabilenlerde bulunmaktadır.

 

Bunlar genellikle alt kısmında çıtçıt bulunan modellerdir ve özellikle düşük bel kıyafetler ile tamamlandığında kadınlara oldukça rahatlık sağlamaktadır, ayrıca vücudu daha sımsıkı sardığı için daha fit bir görünüme kavuşturmaktadır bizi. İç çamaşırı olarak değil de normal giyim olarak tercih edilen bodyler ise birçok kıyafet ile kolayca kombinlenebildiği için ize hiç bir zorluk çıkarmaz ve pek çok diğer kıyafet gibi seçici davranmamız gerekmez. Çünkü hem klasik bir kombin ile hem de spor bir kombin ile giyilebilmektedir. Her kadının dolabında yerini alan body, vazgeçilmez kıyafetler arasındandır.

 

Bir cevap yazın