Akışkan Kumaşlar İle Tesettür Kombin Modelleri Oluşturmak

tesettür kombinAkışkan elbiseler yıl boyunca giyildiğinden ve yazlık modellerde olduğu gibi kışın da uyum sağladığından tercih edilirler. Uzun veya daha kısa olası stil seçenekleri sunar ve farklı tesettür takım düşünceleri oluştururlar. Geniş kesimi ve kaliteli dokunan malzemesi sayesinde küçük kusurları göstermez ve göz açıp kapayıncaya kadar kompleksleri kamufle etmeye izin verir.

 

 Nerede Hangi Kombin Tercih Edilmelidir?

 

Ofise gitmek için, ne çok katı ne de çok rahat olan ve her koşulda mükemmel olmamıza olanak tanıyan bir klasik şal elbise modelini seçin. Gündelik modda omuzları öne çıkarmayan bir uzun elbise ya da zarafetin önde olduğu süslenmiş akan bir tesettür kombin elbise seçilebilir.

 

Bohem veya etnik versiyonda, ekstra uzun akışkan kumaşlı elbise beyaz veya krem ​​nakışla süslenmiş, yumuşak, sarı, turuncu ve tercihen kırmızı renk tonlarında çok yumuşak bir görünüm sağlar. Elbiseler üzerinde çiçekler, kaşmir ve diğer desenler bulunabilir. Şık versiyonda doğru malzemeyi seçmek ve saten kumaşlarla mükemmellik elde etmek mümkündür. Her zaman zarif olmak için iyi bir seçenek olan akışkan kumaştan oluşan pilili elbiseler tercih edilebilir.

 

 Akışkan Kumaştan Oluşan Elbiselere Nasıl Erişilir?

 

Esnek elbiselerle, sert takılarla zıtlık yaratmaktan çekinmeyin. Ancak gizli mücevherler her zaman iyi bir seçenektir. Ayakkabılar ideal olmalıdır. Düz sandaletler, gece topuklu ayakkabılar idealdir. Daha sonra, tutarlı bir bütün için elbise ile aynı tarzda bir kemer seçmek önemlidir. Etnik bir elbise göz kamaştırabilir. Elbise renginde ince örgülü kemer şık bir elbise ile uyumlu bir tesettür kombin olabilir. Deri kemer ile birlikte el çantası aksesuar olarak kullanılmalıdır.

 

Genç ve sportif görünmek için sportif kıyafetler şık stil idealdir. Zarif parçalar ve şık sokak versiyonu detayları ile karıştırarak görünümünüz daha dinamik hale gelebilir. Örneğin, kıyafetinizi renkli yan bantlarla özel bir pantolon ile zarif bir tunik birleştirebilir, ayrıca elbise veya etek tesettür modeller yeniden keşfedilebilir.

 

Altın kural şudur ki; şık tesettür kombin modellerinizde modaya uygun bir renk, baskı ya da uygun bir desen ile ayrıntıyı yakalamanızdır. Pantolonuz bedeninize uygun değilse bir terziden yardım alarak görünümünü düzeltebilirsiniz. Klasik çizgili pantolonlar veya baskılar ile renkli ceketleri kombin edip modaya uygun bir görünüm elde etmek için tereddüt etmemelisiniz.

 

Bir cevap yazın