Abiye Seçimi Neye Göre Yapılmalı?

Abiye parçaları günümüzde oldukça zengin ayrıntılarla tamamlanmaktadır. Şık ve kusursuz detaylar abiyeleri ön plana çıkarmaktadır. Kusursuz bir görüntü elde etmek artık daha kolay. Abiye modelleri her zevke ve her özel güne uygun olarak tasarlanmıştır. Renkleri, geçişleri ve kullanılan her bir ayrıntı bir bütün olarak tasarıma yansımaktadır.

Abiye Seçimi Nasıl Olmalı?

Bayanlar özel günlerde her zamankinden daha farklı görünmek ister. Bunun için de çeşitli araştırmalar yaparlar. Özellikle tesettürlü bayanlara özel olarak sunulan çok güzel abiye modelleri var. Bu tesettür abiye modelleri doğru bir şekilde seçilmelidir. Nişan, söz gibi özel merasimlerde daha kabarık, daha detayları bol olan modeller mevcuttur. Aynı zamanda tercihini sadelikten yana kullanmak isteyen bayanlar da olabilir. Bunun için sade ama aynı seviyede şık olan modeller de mevcuttur. Bayanalar kendi zevklerini göz önünde bulundurarak seçim yapmalılar. Beden yapısı, zevk gibi durumlar seçimi de etkileyecektir. Özellikle tesettür abiye seçeneklerinde çok geniş bir yelpaze de bulunmaktadır.

 

Abiye Seçiminde Hangi Renkler Olmalı?

Bu sezon özellikle gülkurusu rengi ön plandadır. Bu renk kolay kombin edilebilir. Bir ton koyu eşarp veya çanta ile tamamlanabilir. Bir diğer trend renk ise lacivert rengidir. Oldukça sık tercih edilen bu renk, bayanların sevdiği renklerden biri. Her sezon olduğu gibi siyah, zümrüt rengi de ön plana çıkmaktadır.

Hangi Detaylar Bu Sene Abiyelerde Mevcut?

Yeni sezon için tasarlanan abiyelerde pek çok detay kullanılmıştır. Payet kumaşlar sıklıkla kullanılmaktadır. Simli abiye seçenekleri bu sezon da trendler arasında. Etek kısmı volanlı abiye modelleri yine sık tercih edilen modellerdendir. Taş işlemeler, balon kol detayları abiye elbiselere çok yakışmaktadır.

Her Vücut Tipine Uygun Abiye Bulunabilir mi?

Günümüzde sunulan abiye modellerinde her beden tipine uygun seçenekler bulmak mümkün. Tesettür modası artık gelişti ve yenilendi. Bu yüzden her tarza ve bedene uygun olan tasarımlar mevcuttur. Seçim yaparken artık bayanlar bütçeyi düşünmemektedir. Çünkü her bütçeye uygun, her vücut tipine uyumlu abiye modelleri bulunmaktadır. Bu kadar şık ve güzel abiyeler sayesinde her bayan aradığını bulacaktır.

Moda Selvim ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak ve geniş ürün yelpazemize göz atmak isterseniz https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise adresine bakabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın