Beli Kuşaklı Pardesü Modelleri

Sezonun moda olan dış giyim ürünlerinden biri beli kuşaklı pardesülerdir. Fiziği hem ince hem uzun gösteren bu modeller dış giyim alanında en güzel ürünleri sunmaktadır. Bu pardesü modeller için kullanılan pudra rengi sezonun en modern ve şık parçalarından biridir. Yaka kısmı hakim yaka olarak belirlenen bu modellerinde omuz hizasından aşağı doğru inciler işlenmiştir. Pudra renk ve inci işleme detayları bulunan beli kuşaklı pardesü modelleri düğün ve nişan davetleri için de en uygun ürün seçeneklerinden biri olarak farklı kombinlerde kullanılmaktadır.

Pudra Renk Pardesü Modellerinde İnce Detaylar

Pudra renk pardesü modelleri ilkbahar ve yaz sezonunun en önemli parçalarından biridir. Pek çok kişi tarafından tercih edilen ve farklı kombinlerde kullanılan bu pardesü modelleri üzerinde ince detaylar barındırmaktadır. Kolları altın sarısı işlemeli olan modelleri ile omuz kısmından aşağı doğru inen inci detaylı parçalar iki farklı ürün seçeneği oluşturmaktadır. Bu tarz pardesü modellerinde belinde kuşak yer almaktadır. Aynı zamanda kumaşının tiril tiril olması da kullanım rahatlığı sağlamaktadır. Terletmeyen yapıya sahip kumaşlar ile sezonun en beğenilen ürünlerinden biridir.

İnci Detaylı Pudra Renk Pardesü Modelleri İle Kombin Oluşturma

Üzerinde inci detayları bulunan pardesü modelleri pek çok kişi tarafından tercih edilerek kombin oluşturulan ürünlerden biridir. Omuz kısmından aşağı doğru inen inciler bu sezonun beğenilen detaylarından biridir. Bu pardesü modelleri ile kombin oluşturmak isteyen kişiler pantolon seçimlerini beyaz kumaş pantolonlardan yana kullanmaktadır. Üzerine giyilen tül detaylı tunikler de bu iki parçanın üzerinde en şık duracak parça seçimidir. Pudra renk inci detaylı pardesü modeli ile sezonun en beğenilen kombin görünümü oluşturulmaktadır.

Kollarında İşleme Detayları Bulunan Pardesü Modelleri

Kolları altın sarısı işleme detaylı olan pardesü modelleri hem rahatlık hem de kullanım alanın genişliği ile sevilen parçalardan biridir. Bu modellerde balon kol tasarımı görülmektedir. Balon kol kısmında bulunan işlemler sezonun trend parçalarından biridir. Yaka kısmı dik ve yuvarlak olan bu modellerde beli kuşak ve kemer detaylı olan ürünler sitemizin pardesü kategorisinde yer almaktadır. Pek çok ürün için sitemizi inceleyebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın