Tesettür Kaplar Kolaylık Sağlar

Mevsimlik ürünler arasında yer alan tesettür kaplar kadınları, soğuk esen rüzgardan koruyacak şekilde üretilmişlerdir. Tesettür kap, esen rüzgarın hızını keser ve sizin vücudunuzda bir ürperme olmasının önüne geçer. Bu doğrultuda üretilmiş olan tesettür kaplar, her kadının dolabında muhakkak kendilerine yer edinmişlerdir. Hatta, bir değil birden fazla çeşidi de mevcuttur dolaplarda.

Kolay Kombin Yapılabilirler

Tesettür kap, kadınlar arasında sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Çünkü tesettür kapları kombin yapmak, kadının zamanından çalmaz. Pantolon veya etek ile kolayca kombin yapılabilir. Hatta elbiseler ile maksi boy kapları kombinlemek bile doğru bir tercih olacaktır.

Tesettür kaplar, genellikle maksi boy tasarlanırlar. Fakat, giyim sektöründe zevk ve tercihler de baz alındığı için daha kısa kaplar da üretilmiştir. Boy olarak diz altında biten kaplar da günlük yaşamda kullanılabilir.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

İç Isıtan Bir Yanı Mevcut

Daha çok serinleyen havalarda kullanılmak üzere alınan kaplar, dokusu ile kadının içini ısıtır. Görüntüsü ile gözlerde bir hoşluk bırakır. Yaz ayından sıkılan, sıcaktan bunalmış kadınlar, soğuk havanın gelmesi ve kap giyme heyecanı ve telaşı içerisine düşerler.

Tesettür Kap Modelleri

Model olarak fazla olan tesettür kap, düğmeli ve fermuarlı olarak üretilmişlerdir. Fermuarlı olan tesettür kap modelinde ince bir detay daha vardır. Detay ise belin büzgülü olmasıdır. Yani, tesettür kabı kullanırken bel kısmını bol bırakıp da kullanabilirsiniz, büzebilirsiniz de. Bel kısmına yerleştirilmiş olan ip ile bu detayları yakalayabilir, nasıl rahat hissedecekseniz o şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Bazı tesettür kap modelinin bel kısmında ip varken bazılarında kuşak kullanılmıştır. Zevke göre, ip veya kuşak olanı tercih edilebilir. Ufak detayla farklı görüntüler yakalama şansını elde etmiş olursunuz böylelikle.

Tesettür kapların, kahverengi, taba, mor, krem ve turuncu renkleri olduğu gibi haki renginde de kap bulmak mümkündür. Renk olarak çeşitlilik fazla görülüyor. Bu durum da gösteriyor ki, birden fazla rengini temin edip, çeşit çeşit kullanım sağlamak mümkündür. Tesettür kap modelini kullanmak ve kombin yapmak oldukça kolay. Bu kolaylık uygun fiyatlarla kadınların kullanımına açılmış . Birbirinden güzel ve kaliteli ürünler, cüzi miktar ödeme gerçekleştirilerek dolaplara yerleştirilebilir. Bu tür ürünleri kaçırmamak, fayda sağlamak sizlerin elinde.

 

Bir cevap yazın