Yeni Sezon Modern Abiye Modelleri Nelerdir?

Sezonun en ilgi çekici kategorilerinden biri abiyelerdir. Pek çok hanımın özel davetlerde kullandığı abiye modellerinde yeni sezon ürünler göz kamaştırmaktadır. Bu ürünlere sahip olmak isteyen kişiler sitemizde yer alan tesettür abiye kategorisindeki yeni modellere göz atabilir. Sitenin içerisinde farklı modern abiye modelleri bulunmaktadır. Bu abiyeler kişinin kendi havasını yansıtmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Modern kesim abiyelerin başında kollarının tamamı bedene yapışık ve kumaşın üstünde dantel kumaş eklemesi bulunan modeller yer almaktadır. Bu tarz abiyelerin genelinde kumaşın üstüne ek olarak dantel kumaş kullanılmıştır. Volanlı etek modelinin yanı sıra bu sene modern tesettür abiye modellerinde balık formda etekler bulunmaktadır. Bu eteklerin aşağıdan yukarıya doğru ince boncuk işlemelerinin bulunması da abiyenin havasını arttırmaktadır.

Modern Tesettür Abiyeler Nasıl Kombinlenir?

Modern tesettür abiyelerin yer aldığı sitemizde her sezon yeni içerikler eklenmektedir. Ürün artışı ile birlikte müşterilerin beğenisine sunulan abiyelerde de ilgi artışı yaşanmaktadır. Hanımların en beğendiği abiye modellerinden biri olan modern abiyeleri kombinlerken parçaların birbirleri ile arasındaki renk uyumuna dikkat edilmelidir. Bu sezon tüm parçaların aynı renk olduğu kombinler yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Balık etek tesettür abiyenin üzerine peluş ya da kürk mont seçimi doğru olacaktır. Ayakkabı seçiminde ise abiyenin şıklığına ya da sadeliğine göre zıt bir parça seçimi uygun olacaktır. Genellikle gösterişli abiye modellerinde sade topuklu ayakkabı modeli ve bu ayakkabı modeli ile uyumlu çanta seçimi yapılmalıdır. Aksesuar kullanımında ise gösterişli ve parlak yüzükler doğru bir tercih olacaktır.

Yeni Sezon Canlı Renk Modern Abiye Modelleri Nelerdir?

Sezonun renk akımına uymak isteyen pek çok kişi sitemizde yer alan abiyelere göz atmaktadır. Bu abiyeler arasında canlı renklerde tasarlanan pek çok abiye modeli bulunmaktadır. Bu abiyelerde mavi ve canlı yeşil tonları en sık tercih edilendir. Parlak kumaştan tasarlanan volan etek abiyelerin üst beden kısmının da aynı renk ve kumaştan olması abiyeyi görsel açıdan tamamlamaktadır. Aynı zamanda kollarında ve yaka kısmında bulunan taş işlemeleri de bu abiyeyi gösterişli kılan detaylardan biridir. Pek çok canlı renk modern abiyeler sitemizde bulunmaktadır.

 

Bir cevap yazın