Yazın En Beğenilen Ferace Modelleri

Yazlık feraceler, hanımların sıcak günlerde bile rahatlıkla giyebileceği şekilde tasarlanmaktadır. Kumaşlarının özel olması ve inceliği feracenin günün her saatinde kullanılmasını uygun kılmıştır. Yazlık ferace modellerinin başında yer alan kolları fırfırlı modeller bu senenin vazgeçilmez tatlı ve modern modellerinden biri olmaktadır. Aynı zamanda rahatlık açısından da hanımlar için kullanışlıdır. Kollarının ve etek ucunun fırfırlı olması feraceye genç bir hava katarak, sezonun en beğenilen modellerinden biri olmasını sağlamıştır.

Yazlık Fırfırlı Ferace Modelleri

Yaz ayları için tasarlanan ferace modelleri arasında hanımların en beğenerek kullandığı modellerden biri fırfırlı feracelerdir. Yazlık ferace modellerinin başında yer alan bu model, hem salaş kesim hem de bel kısmı tam oturacak şekilde bedene uygun kesimde tasarlanmaktadır. Boydan boya fermuarlı ya da düğmeli seçenekleri ile hanımların kendi tarzlarına uygun feraceyi almaları sağlanmıştır.

Yazlık ferace olarak kullanılan kolları ve etek uçları fırfırlı olan feraceler, büyük cepleri ile dikkat çekmektedir. Bu cep detayları feracenin daha modern ve aynı zamanda spor gözükmesine de yardımcı olmaktadır. Yaka kısmı dik ya da yuvarlak şekilde tasarlanan bu ferace modelleri, yaz aylarının sevilen parçalarından biridir.

Yazlık Ferace Modellerinde Renk Seçenekleri

Yazlık ferace modellerinde renk seçenekleri de oldukça önemlidir. Yaz aylarını yansıtan renklerin tercih edilmesi sezon boyunca modaya uygun şekilde giyilmesini sağlamaktadır. Bu sezon limon sarısı ve canlı kırmızı renkleri feracelerde sıklıkla kullanılmaktadır. Modayı yakından takip eden hanımlar bu renklerden edindikleri feraceler ile pek çok kombin gerçekleştirmektedir.

Fırfırlı Ferace İle Kombin Oluşturma

Sezonun en beğenilen ferace modellerinden fırfırlı feraceler ile kombin gerçekleştirmek oldukça kolaydır. Kollarında ve etek uçlarında fırfır detaylarının bulunduğu feracelerde iç giyim parçaları sade bırakılmaktadır. Beyaz ya da krem rengi keten bol paça pantolon ve üzerine ince kumaş uzun tunik ile sezona uygun bir kombin oluşturulmaktadır.

Bu kombinin altına ise gün içerisinde gidilecek lokasyona uygun babet, spor ayakkabı ya da topuklu ayakkabı kullanılabilir. Üzerine giyilen fırfır detaylı ferace modellerinde kırmızı ya da canlı sarı rengi, kombinin şık ve zarif gözükmesini sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın