Yeni Sezonda İddialı Tesettür Parçaları

Tesettür modası hız kesmeden yenilenmeye ve iddialı parçalardan oluşmaya devam ediyor. Birçok kadın da tesettür giyim tarzını benimseyerek kıyafet seçimlerini buna göre değiştiriyor. Tesettür kıyafetleri arasında genelde uzun kollu, yaka kısımları boynu kapatacak şekilde ve ayak bileklerine kadar uzun olan parçalardan oluşur. Bu kıyafetler bir de vücudu sarmayacak, şeffaf olmayacak ve iç göstermeyecek kumaşlardan üretiliyor.

Tesettür Kıyafetleri Hangileridir?

Normal giyimde üretilen parçalar neyse tesettür giyimde de aynı parçalar üretiliyor. Normal giyimde nasıl gömlekler iddialı parçalar oluyorsa tesettür kıyafetlerinde de buna karşılık tunikler ve ikili takımlar yer alıyor. Tesettür parçaları arasında; gömlek, tunik, etek, ferace, tesettür kap, pardösü, uzun hırka, geniş paça pantolon, eşarp, şal, tesettür eşofman, tesettür mayo, tesettür abiye gibi parçalar yer alıyor. Tesettür giyimde de bu parçalar ayrı ayrı kombinleniyor ya da takım halinde alınıp kullanılıyor. Birkaç yıl öncesine kadar tesettür modası için yalnızca belirli sayıda ve kısıtlı kıyafet parçaları bulunuyorken şu anda her ortam için uygun olabilecek tesettür kıyafetleri bulunuyor.

Bu Senenin İddialı Parçaları

Her sene olduğu gibi bu sene de özellikle yazlık kaplar ve tunikler sezonun iddialı parçaları arasında yer alıyor. Konforu ve şıklığı düşünen her kadın için parça bulmak zor olmuyor. Bu senenin en çok sevilen parçaları yine tunikler olacak. Cıvıl cıvıl, pullu ve alacalı renklerle tunikler vitrinleri ve alışveriş sitelerini süsleyecek. Genç kadınların da bu sene kaplar için özellikle renkli seçimleri göz önünde bulunduracağı tahmin edilerek kaplarda da mavi tonlarına ağırlık veriliyor.

Bu Sezonun Tesettür Kıyafetleri Ve Seçimleri

Her ne kadar farklı kategorilerde seçenekler bulunsa da önümüzdeki yaz sezonu için genelde geniş paça pantolonlar, ikili takımlar ve tunikler büyük ilgi görüyor. Yaz aylarında en çok tercih edilen tonlar ise açık tonlar özellikle beyaz ve pudra tonları oluyor. Kombin seçmekte zorlanan kadınlar için ise büyük kolaylık sağlayan ikili takımlar yine sezonun iddialı parçaları arasında yer alıyor. Açık tonlar ikili takımlarda çok tercih edilmese de yaz ayları için genel olarak ara renkler tercih ediliyor.

 

 

 

 

Bir cevap yazın