Tesettür Elbiseler Günlük Kullanımda Da Çok Şık

 tesettür günlük elbiseŞık davetler ve günlük yaşamda tercih edilen tesettür elbiseler bu yıl birbirinden şık ve rahatlıkları ile dikkat çekiyor.

Elbise yaz kış çok rahat kullanılabilen kıyafetler arasında yer alıyor. Özellikle özel tasarım tesettür elbiseler çok daha fazla tercih edilmekte ve tesettür günlük elbise olarak kullanılmaktadır. Tesettürlü bayanlar giyim konusunda önceki yıllar çektikleri çeşit sıkıntısını artık çekmiyorlar. Her zevke her bütçeye uygun tesettür kıyafetler artık renk renk ve çeşit çeşit. Hem özel davetler hem de günlük hayatta en çok tercih edilen tesettür günlük elbise her yaş bayanın tercihi.

Tesettür günlük elbise modelleri: https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

 Spor Ve Klasik Tesettür Kıyafetler

 

Kimi bayanlar spor giyinmekten hoşlanırken kimi bayanlar ise her zaman klasik giyimi tercih etmektedir. Tesettür elbiseler de bu talebe göre farlı modellerde üretilmektedir. En çok tercih edilen spor tesettür elbiseler üzerinde yazı ya da desen olan modellerdir. Klasik giyinmeyi seven bayanlar ise en çok siyah renkteki düz renk elbiseleri tercih etmektedirler. Kemerli altı işlemeli farklı renklerdeki elbiseler ise günlük yaşamın vazgeçilmez abiye elbiseleri arasında yer almaktadır. İki parça gibi görünen tek parça elbiseler de yine günlük hayatta da şıklığından taviz vermeyenlerin tercihi olmaktadır ve iki parça görünümleri ile ayrı bir zarafet katmaktadır.

 

Kolu Nakışlı Tesettür Elbise

 

Son yılların en çok tercih edilen kolları nakışlı elbiseler ise altına spor ayakkabı giyildiğinde daha spor, topuklu ayakkabı ile kombine edildiğinde ise klasik görünümü ile dikkat çekmektedir. Yanları boydan düğmeli elbiseler ise özellikle gençlerin en çok beğendiği tesettür elbise modelleri arasında yer almaktadır. Renk olarak ise daha önce en çok tercih edilen siyah, beyaz gibi standart renklerin dışına çıkmış durumda hanımlar. Özellikle yeşilin ve mavinin tonları daha çok tercih edilmekte ve günlük yaşamda hemen hemen her yerde kullanılmaktadır. Kolları, beli ya da yakası işlemeleri detaylar ise günlük yaşamda renkli elbise olarak tercih edilmektedir. Hem renkli hem de işlemeli ya da fırfır detaylı elbiseler, mor, yeşil ya da mavi olarak kullanıldığı görülmektedir.

Bir cevap yazın