Tesettür Giyim Alanında Yeni Abiye Modelleri

tesettür giyimYaz günlerinin yaşandığı şu günlerde tesettür giyim alanında tanıtımı yapılan ve potansiyel müşteriler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan ürünlerin başında abiye modelleri gelmekte. Bahar ve yaz aylarında düğün sezonun açılması ile birlikte abiye modellerindeki çeşitlilik de bu alandaki satışları ikiye katlamış durumda. Düğünlerde şıklık yarışına giren hanımlar için tesettür giyim alanında birçok yeni ve farklı abiye modelleri mevcut. Bunların başında üstü pul payet olan şifon abiyeler geliyor.

 

Alta doğru genişleyen ve havalanan tasarımı ile birlikte hem özgür hem de ağırbaşlı bir tasarım modeli olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Siyah, mor ve mavi gibi türlü renk seçenekleri ise tamamen hanım müşterilere bırakılmış durumda. Bir diğer model ise dilimli pul payet abiyeler. Tamamen yeni kreasyon içerisinde tanıtılan bu ürünlerdeki dilim detayları özgün bir çağrışımlar zinciri yaratıyor. Bisiklet yaka olmayan bu ürünler bedeni tamamen saran ve sıkmayan özellikleri ile de göz dolduruyor. Bolero görünümlü tesettür abiye modellerinde ise somon, lacivert ve haki gibi farklı renk kombinasyonları denenebilir nitelikte.

 

Ayrıntılara önem veren hanımlar için taş detaylara sahip abiyeler de şıklığın bir diğer merkezini oluşturuyor. Hem dantelli hem de incili abiyeler ise özellikle kapalı salonlarda gerçekleştirilen düğünlerde genç müşterilerin bir numaralı tercihleri arasında gösteriliyor. Şifon abiyelere ek olarak getirilen kuyruk detayı ise en az gelin kadar gösterişli imajlara sahip olmak isteyen alıcılar için ayrı bir alternatif oluşturuyor. Diğer ürünler arasında varak dantelli, papatya dantelli, güpürü taşlı, payet şeritli balık abiyeler bulunuyor.

 

 Tesettür Giyim Alanında Yeni Elbise Modelleri

 

Şifon kalitesinde ve kumaşın imal edilip alıcıların karşısına çıkarılan elbise modelleri tesettür giyim alanında en çok satılan ürünlerin başında geliyor. Kendine özgü dokusu ve renk kalitesi ile birlikte her ortamda tercihe bağlı olarak giyilebilecek bu elbiseler hem sportif hem de klasik çizgileri bir arada yansıtmayı başarıyor. Bununla birlikte gösterişli ve minimal olmak üzere ikiye ayrılan bu elbiseler hem gençlere hem de orta yaşlı olan kişilere özel olan tasarımlarıyla kataloglarda yeni sahiplerini bekliyor.

 

Bir cevap yazın