Yazın Hangi Tesettür Elbiseler Giyilir?

Tesettürlü kadınlar için sıcak aylarda terletmeyecek, bunaltmayacak, şıklıklarını kaybettirmeyecek kıyafetlerin olması gerekir ki, her ortamda rahatlıkla hareket edilebilmesi sağlansın. Yazın gelmesi ile birlikte de birçok kadın için giyim konusu sıkıntılı durumları kapsayabilmektedir. Hem beğeniyi sağlayacak, hem de uygun fiyatlı yazlık kıyafetler bulunduracak sitede doya doya alışveriş yapılarak, güneşli aylarda iyi günler rahatlıkla geçirilebilmekte. Bu neden ile birlikte yaz renklerini de üzerinde barındıran tesettür elbise modelleri her kadını mutlu edecek şekilde tasarlanıp, müşterilerine sunulmuş oluyor.

 

Elbiseler de kolay kombinleme yapılması sayesinde de birçok kadının gözdesi durumunda yer alıyor. Babet, parmak arası terlikler, spor ayakkabılar ile tamamlayarak üzerine rengarenk şallar kullanılarak kombinler kolaylıkla tamamlanmış sayılıyor. Yaza uygun çanta modelleri de kombininizi zengin gösterecektir. 2018’in çanta modası; hasır çantalar tesettür elbise modelleri ile bütünlük sağlayacaktır. İstediğiniz çoğu elbiseyi hasır çantalar (küçük boy ya da büyük boy), hasır parmak arası terlikler ile severek kullanabilir, tatillerde, sahil yürüyüşlerinde, doğa gezilerinde vb. bu kombinleri yaparak katılabilirsiniz.

 

 Rengarenk Elbiseler

 

Gül desenli tesettür elbise ile gösterişi yakalayabilirsiniz. Pudra, mint, siyah renkleri arasında teninize uygun ve aynı şekilde beğeninize uygunluk gösteren elbiseleri gardrobunuzda ağırlayabilirsiniz. Desenli model elbiselerde; indigo, haki, kırmızı renklerine ulaşarak yine aynı şekilde istenilen renklere ulaşarak kendinizi mutlu edeceğiniz gibi, yakınlarınıza, sevdiklerinize, arkadaş ve dostlarınıza, kız kardeşlerinize rengarenk elbise modellerinden arzu ettiklerinizi alarak onların da sevinmesini sağlayabilirsiniz.

 

 Elbiselerde Kombinleme

 

Yaz mevsiminde rengarenk, çiçekli, şeritli, karışık desenli birçok modele yer veriliyor. Fiziğinizin inceliğine veya kalınlığına göre elbiseleri tercih ederek size yakışanı bulmanız sağlanmış olacaktır. Eğer basen bölgenizde fazlalıklar varsa, belden aşağıya bollaşan modelleri kullanabilirsiniz. Bel bölgenizde kalınlık varsa, bel bölgesinde dantelli modeller ile dikkati farklı yere çekmiş olarak kalınlığı kapanmış olursunuz. Seçilen elbise içerisinde en fazla hangi renge ağırlık verildiyse, o renkte şal kullanmak çoğu elbise için daha uygun olacaktır. Mavi rengin ağırlıklı olduğu şeritli model bir elbisede, mavi renk şal kullanımı gösterişli olacaktır. Yaza uygun tül şallar kurtarıcınız olacaktır.

 

Bir cevap yazın