Tesettür Elbise Şıklığınız İle Dikkat Çekmek İster Misiniz?

Kadınlar, girdikleri her ortamda şıklığı ve güzelliği ile dikkat çekmek ister. Bu nedenle kadınların zevk ve beğenilerine göre tesettür ürünler çoğalıyor ve tekstildeki ilerlemeler ile artık çok daha uyguna çok daha fazla modeli bulma imkanı yakalıyor. Son zamanlarda en çok beğenilen tesettür elbise modelleri arasında çiçekli uzun elbiseler yer alıyor. Küçük desenlerle hareketlendirilmiş elbise modelleri kadınların yaz aylarında kombinlerinde tercih ettiği parçalar arasında yer alıyor. Her zevke ve bütçeye uygun farklı tasarımlarla üretilmiş birbirinden şık elbiseler piyasaya sürüyor.

Kadınların Elbise Seçimi Yaparken Dikkat Etmesi Gerekenler

Kadınlar elbise seçimi yaparken öncelikle vücudunu tanımalı, kusurlarını bilmeli ve bu kusurlarını örtecek modelleri tercih etmelidir. Bu sayede kadınlar çok daha şık ve zayıf görünme imkanı yakalayabilir. Ülkemizdeki tesettür elbise fiyatları elbisenin modeline, kumaşına ve tarzına göre değişiklik gösteriyor. Bu elbiselere herkes kolaylıkla ulaşabilsin ve herkes güzel giyinebilsin diye fiyatlar geniş kitlelere hitap edecek limitlerde belirleniyor.

Tarzınızı Ortaya Koyun

Tarzınızı ön plana çıkarmak ve şıklığınızı yansıtmak için küçük aksesuarlarla sade bir elbiseyi bile daha gösterişli ve dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Sezonun tesettür elbise modellerinde en dikkat çeken incili ve fırfır detaylı modelleri büyük ilgi görüyor. Kış aylarında triko elbiseler de kombinlemesi kolay parçalar olduğu için kadınlar tarafından çok tercih ediliyor.

Yaşınıza ve tarzınıza hitap eden elbiseleri tercih ederek şık ve modern bir görünüme ulaşabilirsiniz. Bu yaz şifon elbiselerle rahat ve şık bir sezon geçirebilirsiniz. Tek parça ve kolay kombinlenebilen parçalar olduğundan özellikle de çalışan kadınların çok tercih ettiği elbiselerle zarafetinizi ortaya çıkarabilirsiniz.

Dantel Tesettür Elbiseler

Günümüzde kadınların işte ve özel günlerinde en çok tercih ettiği elbise modelleri arasında yer alan dantelli tesettür elbiseler, güzelliğinizi ön plana çıkarır. Her daim gözleri üzerinize toplamak istiyorsanız vücudunuza uygun elbiseleri tercih etmeye özen göstermelisiniz. Bu sezon kadife elbiseler kışın en çok tercih edilen modelleri arasında yer alıyor. Hemen hemen her yerde rahatlıkla kullanılabilen bu elbiseler farklı tarzlara uygun tasarımlarla ve uygun fiyatlara satışa sunuluyor.

Tesettür Elbise Renk Ve Modelleri

tesettür elbiseElbise, her kadının severek kullandığı giyim ürünleri arasındadır. Elbiseler arasından seçim yapmak her zaman kolaydır çünkü her elbise her kadına çok yakışır. Birçok avantajı olan elbiseler öncelikle kadınların rahat hissetmesini sağlar. Özellikle sıcak yaz aylarında kadınların kurtarıcısı olan tesettür elbise modelleri nefes alan kumaşlardan üretildiğinde kişinin gün boyunca terlemesini önler. Püfür püfür bir yaz için ilk tercih edilen giyim ürünlerinden olan elbiseler kolayca kombin edilebildikleri için de çok sevilirler.

 

Hemen Giy Direk Çık

 

Elbiseler farklı giyim ürünleriyle kombinlenmek zorunda kalmazlar. Bu özellikleri sayesinde her kadın tarafından çok sevilirler. Bir gece davetine gidiyor olsanız da gündüz bir kahvaltı için arkadaşlarınızla buluşuyor olsanız da tesettür elbise modellerini kullanabilirsiniz. Her ana uygun olarak üretilen elbiseler fazla kiloları kapattığı için de avantajlıdır. Göbek ve bacak bölümü kalın olan kadınlar göğüs bölümünden lastikli elbiseleri tercih edebilirler. Elbise, özel günlerde giyilecekse şifon kumaştan üretilen modeller tercih edilebilir. Uzun elbiselerin altına giyeceğiniz platform ayakkabı sayesinde olduğunuzdan çok daha zayıf ve uzun görünebilirsiniz.

 

Hayalinizi Gerçeğe Dönüştürün

 

Hayalinizdeki rahatlığa ve şıklığa ulaşmak istiyorsanız dolabınızda mutlaka bir elbise bulundurmalısınız. Tercih edeceğiniz elbise modelleri sayesinde aniden gelen davetlerde ne giyeceğim diye düşünmek zorunda kalmazsınız. Dolabınızda mutlaka bulundurmanız gereken renk ise kuşkusuz ki siyahtır. Siyah bir elbise ile istediğiniz yere gidebilirsiniz. Gündüz ve akşam şıklığının tamamlayıcısı olan elbiseler yazın enerjisine uygun olarak çiçek desenli ve rengarenk olarak da tercih edilebilir.

 

Vücudunuza Uygun Modeller

 

Elbise modelleri arasından vücudunuza uygun olanı seçmek için modellere dikkat etmeniz gereklidir. Kilolu kadınların büyük desenli kumaşlardan uzak durması gerekir. Bu kumaşlar kişiyi olduğundan daha iyi gösterecektir. Bunun yerine dik çizgili siyah beyaz modeller tercih edilebilir. Dik çizgili kumaşlar göz yanılsaması oluşturduğu için kişinin zayıf görünmesine yardımcı olur. Aynı zamanda kişinin boyunu da uzatır. Hangi bölgenizi kapatmak istiyorsanız o bölgeyi koyu, ön plana çıkarmak istediğiniz bölgeyi de canlı renklerden üretilen giyim ürünlerinden seçmelisiniz. Örneğin; kalın bacaklara sahipseniz ancak vücudunuzun üst bölümünü beğeniyorsanız siyah pantolon. kırmızı bluz kombini yapabilirsiniz.

 

Tesettür Elbise Modellerinde Modern Tasarımlar

tesettür elbise modelleriTesettür modasının kalbi olan elbise modelleri, her ortama şıklık katmaktadır. Göz kamaştıran modelleri ile tesettür elbise mevsime ve mekana uydurulmaktadır. Mevsimine ve mekana göre seçilen elbiselerin sadece modelleri değil, renkleri ve kumaşları da etkilenmektedir. Elbisenin albenisini arttıran en önemli detay, tek parça olması ve bu sebepten kombin oluşturmanın daha hatasız sonuçlanmasıdır. Her geçen gün yeni detaylar ile zenginleştirilen tesettür elbise modelleri, tesettürlü kadını modernlikte zirveye taşır. Tesettür dünyasına olan ilginin artması sebebi ile modern elbise modelleri de genişlemiştir. Stil sahibi tesettürlü kadınlar, seçtikleri elbiseleri şık kemerler ile kombin oluşturarak modern bir görünüm elde eder. Elbiselerde tercih edilecek olan kemerler ince olmalıdır.

 

 Spor Tesettür Elbise Modelleri Şıklığı

 

Spor elbiseler rahat ve modern bir hava katması sebebi ile tesettürlü kadınlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Bu elbise modelleri spor ayakkabılar ile kombin edilebilir. Zarif spor elbiseleri, tesettürlü kadına kattığı rahatlık ile bir adım öne çıkmaktadır. Günlük hayatın koşuşturmasında, modern spor elbiseler tesettürlü kadınların yardımına koşmaktadır. Her zevke hitap eden spor elbise modelleri, her mevsim için uygun olmaktadır. Her haliyle rahat olan spor elbiseler, modern parçalardan biridir. Tiril tiril kumaştan üretilen spor elbiseler, göz alıcı bir güzelliğe sahiptir. Uzun olan ve tesettürlü kadına rahat hareket imkanı sağlayan spor elbiseler, yapılan işlemeler ile hem sade hem de şık durmaktadır.

 

 Modern Tasarımlı Elbiselerde Kullanılan Aksesuarlar

 

Tesettürlü elbiselerin daha modern ve şık durması için uyumlu aksesuarlar ile kombinlenmelidir. Koyu renkli elbiseler kullanılıyorsa, seçilecek olan aksesuarlar açık renkli olmalıdır. Açık renkli elbiselerse koyu renkli aksesuarlar ile kombin edilmelidir. Desenli tesettürlü elbiselerin aksesuarları sade olmalıdır. Sade elbiselerin aksesuarlarıysa ağır ve koyu olmalıdır. Tesettürlü elbiseler, istenirse yelekler ile kombin edilebilir. Modern ve şıklığı temsil eden kolye ve küpeler de abartıya kaçılmamalıdır. Başörtü olarak şal veya eşarp uygun modeller ile tercih edilebilir. Elbisenin altına tercih edilecek olan ayakkabıysa, elbise uyumlu olmalıdır. Elbiseyle uyumlu olan bütün aksesuarlar, şık bir kombin oluşturur.

Tesettür Elbiselere Dair Her Şey

tesettür elbise modelleriBayanlar satın aldıkları tesettür elbise modelleri birçok farklı organizasyonda kendilerini şıklık yarışının içerisinde buluyorlar. Şık ve estetik görünmenin vizyonunu yansıtan ürünlerin başında elbiselerin seçimleri son derece kritik bir öneme sahip. Gündelik hayattan ziyade kalabalıkların bulunduğu kutlamalarda giyilen bu elbiseler seçilmeden önce ani kararlardan kaçınılmalı ve mutlaka bir başkasının görüş ve yorumları dikkate alınmalı. Aynı zamanda ürün ve fiyat karşılaştırması yaparak kaliteli olduğu kadar ucuz alışverişlerin de altına imzası atılmalı. Bunun yanı sıra kendi tarzını ve stilini elbiseleri üzerinden yansıtmak isteyen bayanlar hem renk hem biçim olarak kendi çizgilerinin dışına çıkmamalıdır.

 

 Düğün ve Nişanlara Özel Tesettür Elbiseler

 

Fırfırlı şifon tesettür elbise modelleri katılacakları düğün ve nişanlar için uygun elbise arayışında olan bayanlar için ilk alternatifi oluşturuyor. Krep şifon kumaşın tüm kalitesini gözler önüne seren bu modellerde haki ve pudra renkleri öne çıkıyor. Aynı zamanda son derece şık çağrışımları bulunan bebe mavisi gündüz düğünleri için de ideal standartlara sahip.

 

 Kışa Özel Tesettür Elbise Seçenekleri

 

Elbiseler son on yıl içerisinde kendi içerisinde kışlık ve yazlık olarak ikiye ayrılmaya başladı. Yaz ve bahar aylarında şık görünmek isteyen bayanlar artık kış aylarında da tercih edebilecekleri tesettür elbiseler ile birlikte hem kışın olumsuz etkilerinden korunabiliyor hem de yazdan kalma şıklıklarını kış ayına taşımayı başarıyor. Kışlık elbiselerde nakış detayları da cazip birer tasarım harikası olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Nakış detayları kolun iç kısmında yer alırken kırmızı olan ayrıntıları o renk varyantlarında olan çanta aksesuarları ile desteklenebilir.

 

 Kolyeli ve Boydan Tesettür Elbise Modelleri

 

Hanımlar için elbise seçimleri kadar o elbisenin gösterişli kısımlarını ön plana çıkaracak aksesuar seçimleri de çok önemli. Bunun farkında olan modacılar ve mağaza sahipleri elbiseleri hazır olarak kolyesiyle birlikte satmaya karar verdi. Bu kararın ardından tek alışverişle hem hayalini kurdukları elbiselere hem de aksesuarlara sahip olan müşteri kitlesi kolyeli ve boydan tesettür elbise modellerini satın almaktalar. Pudra, mint, taba ve pudra gibi birbirinden ilginç renklere de ev sahipliği yapıyor.

Tesettür Elbiselerde Farklı Tarzlar Nasıl Oluşturulmalıdır?

tesettür elbiseHafif ve ferah kumaşları ile yaz ayının sıcağında rahatlığı ön plana çıkartmakta olan tesettür elbise modelleri tek parçanın sağladığı konforu zirveye çıkartmaktadır. Olabildiğine sade rahat ve geniş elbise tasarımlarına bakıldığında, sağlamış olduğu görüntü sayesinde bile tesettür elbiseler ne kadar rahat olduğunu her zaman hissettirmektedir. Bunun yanında tesettür elbise modelleri şıklıktan da kesinlikle ödün vermemektedir. Sadeleştikçe güzelleşen bu tek parça elbiseler pamuk ya da ipek eşarplar veya şallarla ve sırt çantaları ile çok hoş bir şekilde kombinlenmektedir.

 

Tesettür Elbiselerde Pembe Renk Tercihi

 

           Tesettür elbise modelleri arasında her kadının dolabında bulunması gereken bebek pembesi rengi elbiselerdir. Olmazsa olmaz olan bu parçalar sadeliği en güzel şekilde yansıttığı gibi naif ve soft renk tonları ile sakinliği en üst düzeyde korumaktadır. Bununla birlikte pembe ve siyahın birlikte kombinlenmesi zıt renklerin nedenli bir ahenk yakaladığını açıkça ortaya koymaktadır. Bu sebeple pembe renkli bir tesettür elbise kullanacak olan kadınların aksesuarlarında siyah detaylara yer vermeleri bütünlük açısından oldukça mühimdir.

Modaselvim elbise modellerinin tümü ve fiyatları: https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

 Tesettür Elbiselerde Mavi Renk Kullanımı

 

Asil bir renk olarak dikkat çeken mavi rengi, tesettür elbise modellerinde en çok tercih edilen renklerden biridir. Dökümlü ve incecik mavi kumaşlar ile tasarlanmış olan tesettür elbise modelleri rahatlığının yanı sıra sadeliği ile de dikkat çekmektedir. Havalı bir görünüm kazanılması açısından oldukça şık duran mavi renkte tesettür elbiseler inci hırkalarla ya da beyaz tişörtlerle oluşturulacak kombinlerde farklı bir tavıra bürünülmesine imkan sağlar.

 

Bunun yanında mavi renkli tesettür elbiseler ile kullanılan sneaker ayakkabılar da sportif bir tarz kazanılması açısından değerlendirilebilecek bir tercih olarak bulunmaktadır.

 

  Tesettür Elbiseler İle Pamuklu Gömlekleri Kombinlemek

 

Yaz aylarının ortasında gelinmesi ile güneşin sıcaklığını çok fazla derecede hissettirdiğinden söz edilebilir. Bu sebeple pamuklu kumaşlara dolaplarda yer açılmaktadır. Pırıltıdan abartıdan ve ışıltıdan uzak olan bu tasarımlar sadeliği ile ön planda olup sadeliğin şıklıkla nasıl bir doğru orantıda olduğunu kanıtlar niteliktedir. Yaz süresi boyunca pamuklu kumaşlarıyla, uzun boylarıyla ve soft renkleri ile mevcut olan gömlekler tesettür elbiselerle birlikte kullanıldığında hem şık hem de rahatlık açısından çok iyi bir kombin yakalanmış olacaktır.

 

Tesettür Elbiselerde Desen Tasarımı Olarak Yeni Sezonda Neler Var?

tesettür elbise modelleriKapalı kadınlar tesettür elbise modelini satın alırken elbisede bulunan desen ve aksesuar seçeneklerini de çok fazla dikkat etmektedir. Misafirliğe, özel gün ve özel gecelere katılırken daha şık ve dikkat çekici giysileri tüm tesettürlü kadınlar tercih eder. Tabi bunun yanında tesettür elbisenin göz alıcı olmasıyla birlikte aynı zamanda sade bir görünümde ister. Kısacası tesettürlü kadınlar göz alıcı ve sadelik arasındaki dengeyi yakalamaya çalışırlar. İki durum arasındaki dengeyi yakalamayı isteyen tesettürlü kadınların farkında olan moda tasarımcıları 2018 yılı modasında oldukça zengin bir seçenek altında tesettür elbise modelleri üzerinde farklı desen ya da aksesuarlar ile tasarlanarak tesettürlü kadınların beğenisine sunulmaktadır. Tesettür elbise modellerini birçok desen ve renk kapsamında uygun fiyatlara satın alabilmeniz mümkün olmaktadır.

 

 İnci Ve Nakış İşlemeli Detaylar Büyük Beğeni Toplamaktadır

 

Şık bir tesettür elbise modeli isteniliyor ise mutlaka farklı desen ve aksesuarların tasarım haline getirildiği tesettür elbise modelleri tercih edilmelidir. 2018 yılı elbise modasında özellikle vücutta tam oturan dökümü sayesinde ve tesettür elbisenin farklı yerlerinde kare şeklinde geometrik şekiller ile tasarlanan modelleri çok şık bir duruş sergilemektedir. Tesettür elbisede desen ve ya aksesuar kapsamında en fazla ilgiyi inci tasarımlı ve nakış işlemeli detaylar çekmektedir. İnci ve nakış işlemeli detaylar dışında ince kemer eklemesi bulunan kot elbise seçenekleri de tesettürlü kadınları hem harika bir görüntü oluşmasında hem de günlük yaşamda rahatça kullanma olanağı sunmaktadır.

 

 Desen Ve Aksesuar Detaylara Sahip Elbise Modelleri Her Daim Giyilebilir

 

Organizasyon ve ya davetlerde çoğunlukla tesettürlü kadınlar hem sade hem de ilgi çekici bir görünüm oluşturmak ister. Bunları bir arada toplayan tesettür elbise modelleri 2018 yılı tesettür elbise modasında farklı aksesuar ve desenler kullanılarak tesettürlü kadınların beğenisine sunulmuştur. Tesettür elbise modellerinde bulunan inci detaylı ve ya nakış işlemeler dışında farklı olarak tül ve ya püskül eklemesi de kullanılmıştır. Bunun yanı sıra kuşak ve ya kemer seçenekleri de bulunmaktadır. Tesettürlü kadınlar kendi giyim tarzına bağlı kalarak birçok tesettür elbise modelleri arasında kendine en uygun olanını rahatlıkla bulabilmektedir.

 

Tesettür Elbise Seçenekleri İle Göz Dolduruyor

Tesettürlü bayanlar için elbise modelleri kurtarıcı parçalardır. Her bayanın dolabında olması gereken parçalar arasında yer alır. Tesettür elbiseler kombinlemesi kolay olduğu için çok tercih ediliyor. Tek parça olduğu için kombin yapması daha kolaydır. Tesettür elbiselerde farklı birçok model bulunuyor. Seçeneklerin çok olması sebebiyle her yaşa ve her zevke uygun elbise çeşitleri bulunuyor. Tesettür elbise modellerinde günlük hayata uygun yada özel günlerde de giyilmeye uygun bir çok çeşit yer alıyor. Tesettür elbise modellerinde tesettüre uygun ve şık bir çok model bulunuyor.

Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür elbise modellerinde ürün yelpazesi oldukça geniştir.  Elbiselerde çok fazla çeşit ve model yer alıyor. özel günlerde giymeye uygun elbise modelleri arasında beli kuşaklı, çan etek modeli, omuzlarında yapıştırma taş detayı bulunan model oldukça şık ve çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. çiçek broşlu elbise modeli bakıldığında iki parça görüntüsünde olmasına rağmen tek parça çok şık bir modeldir. Balık etek modeli ve üzerine buluz gibi duran üst parça sayesinde elbiseden ziyade iki parça gibi görünmesini sağlıyor.

Günlük giyime uygun modeller arasında halka kemerli triko elbise modeli çok şık bir modeldir. Bu modeller özellikle zayıf, fiziği düzgün bayanlar tarafından tercih ediliyor. Çünkü triko esnek bir kumaş modeli olduğu için vücudu sararak hatları belli ediyor. Bütün elbise modellerinde renk seçenekleri bulunuyor. her renk ve her tarza uygun model tesettür elbiselerde yer alıyor. elbise modelleri kumaş kalitesiyle de dikkat çekiyor. Çünkü ürünlerin görsel güzelliğinin yanında kumaş kalitelerine de önem veriliyor. Tesettür elbise modelleri kullanım rahatlığı da sağlıyor. Giyildiğinde bunaltıp rahatsız etmeyen, rahat kullanıma sahiptir. Tesettür elbise modellerinde çoğunlukla sırtta gizli fermuar uygulanıyor.  Bu özelliği elbiseye kullanım rahatlığı ve görsel güzellik katıyor. Bütün bu özellikleri sebebiyle tesettürlü bayanlar tarafından çok tercih ediliyor.

Tesettür Elbiselerde Kombin

Tesettür elbiseler tek parça olması sebebiyle kombinlemesi en kolay giyim tarzıdır. Elbisenin rengine ve modeline uygun şal yada eşarp seçilerek kolaylıkla elbise tamamlanabiliyor.  Tesettür elbiselerde her ortama uygun tesettür elbise modeli bulunuyor. Her tarza uygun elbise modeli olduğu için herkes tarafından tercih ediliyor ve kolaylıkla kombin yapılıyor. Elbise seçimlerinde model seçerken vücut tipine uygun modeller tercih edilmelidir.

 

Moda Trendlerine Uygun Bir Elbise Seçin

Modaselvim sitesinde satışa sunulan son moda tesettür elbise modelleri ile günlük hayatta muhteşem bir hava yaratmak mümkündür. Kadınların çoğu elbise seçiminde modanın en yeni trendlerini göz önünde bulundurarak bu trendlere göre seçim yapmaktadır. Bu da onların günlük hayatta daha modern bir görünüm elde etmelerinde önemli bir rol oynamaktadır. Tesettür elbise seçimi konusunda dikkat edilmesi gereken bir özellik de budur. Bu sebeple sitede satılmakta olan tesettür elbiseler modanın son trendleri göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir.

 

Pastel renklerin, çiçek desenlerinin, lazer kesimin ve daha birçok detayın ön plana çıktığı elbiseler arasından kadınlar en son moda akımlarına kolayca erişim sağlayarak kendileri için en uygun olan elbise modelini tercih edebilir. Günlük hayatta muhteşem bir görüntü yaratmak ve tüm bakışları üzerinde toplamak isteyen kadınlar modayı yakından takip ederek bunları gerçekleştirebilir. Bu durum da sitemizde satışa sunulan tesettür elbise modelleri ile mümkün olabilir. Çünkü Modaselvim sitesi her zaman moda ile doğru orantılı kıyafetleri müşterilerin beğenisine sunmaktadır. Bu sayede kadınlar en son popüler olan parça ve detaylara siteden kolayca erişebilir.

 

 Kendi Tarzınızı Yansıtın

 

Tesettür elbise seçiminde dikkat edilmesi gereken bir diğer kriter de kişinin kendi tarzına uygun bir elbise seçmesidir. Her kadının zevki birbirinden farklı olduğu için elbisenin renk tonu ve tasarımı da farklılık gösterecektir. Bu yüzden her kadının kendi tarzını yansıtabileceği elbise modelleri sitede satışa sunulmaktadır. Her kadın seçim esnasında hoşlandığı renkleri ve ilgisini çeken detayları ve desenleri göz önünde bulundurmalıdır. Kendi zevkine ait kriterleri barındıran tesettür elbise modelleri ile her kadın kendi özgün tarzını yansıtabilir.

 

Bu açıdan sitede sağlanan renk ve tasarım çeşitliliği de kadınların seçim aşamasında zorluk yaşamaması açısından büyük bir öneme sahiptir. Sitede yer alan yüzlerce elbise modeli arasından tüm bayanlar kendi tarzıyla uyum gösteren modeli çok kolay bir şekilde bularak muhteşem görüntüsü ile tüm görenleri büyüleyebilir. Zevklerini elbisesine bir şekilde yansıtabilen her kadın şıklık yarışında herkesi geride bırakarak ilk sıraya yerleşebilir.

 

Yazın Hangi Tesettür Elbiseler Giyilir?

Tesettürlü kadınlar için sıcak aylarda terletmeyecek, bunaltmayacak, şıklıklarını kaybettirmeyecek kıyafetlerin olması gerekir ki, her ortamda rahatlıkla hareket edilebilmesi sağlansın. Yazın gelmesi ile birlikte de birçok kadın için giyim konusu sıkıntılı durumları kapsayabilmektedir. Hem beğeniyi sağlayacak, hem de uygun fiyatlı yazlık kıyafetler bulunduracak sitede doya doya alışveriş yapılarak, güneşli aylarda iyi günler rahatlıkla geçirilebilmekte. Bu neden ile birlikte yaz renklerini de üzerinde barındıran tesettür elbise modelleri her kadını mutlu edecek şekilde tasarlanıp, müşterilerine sunulmuş oluyor.

 

Elbiseler de kolay kombinleme yapılması sayesinde de birçok kadının gözdesi durumunda yer alıyor. Babet, parmak arası terlikler, spor ayakkabılar ile tamamlayarak üzerine rengarenk şallar kullanılarak kombinler kolaylıkla tamamlanmış sayılıyor. Yaza uygun çanta modelleri de kombininizi zengin gösterecektir. 2018’in çanta modası; hasır çantalar tesettür elbise modelleri ile bütünlük sağlayacaktır. İstediğiniz çoğu elbiseyi hasır çantalar (küçük boy ya da büyük boy), hasır parmak arası terlikler ile severek kullanabilir, tatillerde, sahil yürüyüşlerinde, doğa gezilerinde vb. bu kombinleri yaparak katılabilirsiniz.

 

 Rengarenk Elbiseler

 

Gül desenli tesettür elbise ile gösterişi yakalayabilirsiniz. Pudra, mint, siyah renkleri arasında teninize uygun ve aynı şekilde beğeninize uygunluk gösteren elbiseleri gardrobunuzda ağırlayabilirsiniz. Desenli model elbiselerde; indigo, haki, kırmızı renklerine ulaşarak yine aynı şekilde istenilen renklere ulaşarak kendinizi mutlu edeceğiniz gibi, yakınlarınıza, sevdiklerinize, arkadaş ve dostlarınıza, kız kardeşlerinize rengarenk elbise modellerinden arzu ettiklerinizi alarak onların da sevinmesini sağlayabilirsiniz.

 

 Elbiselerde Kombinleme

 

Yaz mevsiminde rengarenk, çiçekli, şeritli, karışık desenli birçok modele yer veriliyor. Fiziğinizin inceliğine veya kalınlığına göre elbiseleri tercih ederek size yakışanı bulmanız sağlanmış olacaktır. Eğer basen bölgenizde fazlalıklar varsa, belden aşağıya bollaşan modelleri kullanabilirsiniz. Bel bölgenizde kalınlık varsa, bel bölgesinde dantelli modeller ile dikkati farklı yere çekmiş olarak kalınlığı kapanmış olursunuz. Seçilen elbise içerisinde en fazla hangi renge ağırlık verildiyse, o renkte şal kullanmak çoğu elbise için daha uygun olacaktır. Mavi rengin ağırlıklı olduğu şeritli model bir elbisede, mavi renk şal kullanımı gösterişli olacaktır. Yaza uygun tül şallar kurtarıcınız olacaktır.

 

Yaz Mevsiminde Hangi Tesettür Elbiseler Kullanılmalı?

 

Yaz mevsimi, güneşi, sıcaklığı beraberinde getirir. Her insan için aynı durum söz konusu iken, doğru seçilmiş kıyafetler sayesinde bunalma yaşamayarak iyi bir yaz mevsimi geçirebilmektesiniz. Tesettürlü kadınlar için de bu durum aynıdır. Ferah ve kullanışlı kıyafetler seçtiğiniz zaman, güneşin aşırı sıcaklığını doğru renkler de seçerek üzerinizde barındırmamış olacaksınız. İyi bir yaz mevsimini çeşitlere ayrılan tesettür elbise modelleri ile geçirmeniz oldukça kolay oluyor.

 

Giyinmeyi seven, doğru renkleri kullanmayı ön gören tesettürlü kadınlar için, uygun fiyatlara ayrılan modeller sevindirici özelliklere sahiplik ediyor. Çeşit çeşit, rengarenk yaz renklerini üzerinde taşıyan tesettür elbise modelleri ile kendinizi renklere bürümüş hissedeceksiniz.

 

 Güneşin Tadını Elbiselerle Çıkarın

 

Her kadın giyinmeyi ve doğru kombinlemeyi yapmayı arzu eder ve aynaya baktığında kendisini mutlu ve güzel görmeyi umut eder. Bu nedenle göz zevkinize hitap eden kıyafetleri elde edeceğiniz zaman, yaz boyunca ferah bir şekilde gezmeniz olası olacaktır. Kot kumaşından tasarlanan elbiseler, terletmeyen ve sade görüntüsü ile birlikte gönülleri feth ediyor. Tek renk oluşu nedeni ile istenen her renk ipek ya da tül şallar kullanılabilmekte, çanta ve ayakkabı kullanımda da serbest takılabilmektedir.

 

Koyu kot ve açık kot renkleri bulunan modelde, arzu edilen renk seçilerek kullanılabilmektedir. Düğmeli ve bel kısmı kuşaklı kiremit renginde ki tesettür elbise modelleri kadınların gözdesi olacak gibi görünüyor. Düğmeli model arasında kiremit, lacivert ve mor bulunmakta olup, insanların renk beğeni durumuna göre seçim gerçekleşmiş olacaktır. Yaz mevsimi gül desenli elbise modelleri ile fark yaratıyor. Pudra ve mint renkleri üzerine işlenen gül desenler, severlerinin dikkatini üzerine çekiyor.

 

 Klasik Elbise Modelleri

 

Yaz ayları beraberinde özel günleri de getirmektedir. Rahat elbiselerin yanı sıra, klasik model elbiseler de seçilerek, güzel ve özel günlerde kullanımı sağlanmaktadır. Simli ve ön kısmı pileli model elbisede, mürdüm, haki, siyah renkleri bulunmakta, özel gün tercihleri bu renkler arasından yapılabilmektedir. Simli olması sayesinde özel günlerde parlayan yıldız edası ile ortamlarda ışıldayabilmektesiniz. Bordo renk dantelli ve üst kısmı düğmeli model elbiseyi de özel günlerde kullanabilmektesiniz.

 

Yaz İçin Şık Tesettür Elbise Modelleri

Yaz ayları geldiği zaman tüm hanımların büyük bir rahatlık içerisinde gitmek istekleri herhangi bir yere, daha şık bir izlenim altında katılmaları için tesettür elbise modelleri büyük bir önem arz etmektedir. Dışarı çıkıp arkadaşlarla bir kafeye ya da misafirliğe giderken tercih edilecek elbiseler, aynı zamanda özel davet ve organizasyonlar adına da yine tarz bir izlenim ortaya çıkarılması ile giyilebilir. Tabii burada elbise seçeneklerinin farklı aksesuar ve diğer takılar ile birlikte hoş bir kombin yaratması da yine hanımların yeni sezon kapsamında piyasaya çıktığı andan itibaren ilgi göstermelerine neden olmaktadır. Bu kapsamda moda uzmanları ve üretici firmalar da hanımları hiçbir şekilde kırmadan beğenecekleri seçenekler dahilinde elbiseleri piyasaya sunmuş durumdadır.

 

 Farklı seçenekler dahilinde yeni sezon tesettür elbiseler

 

Bu yıl özellikle açık renkler kapsamında üretimleri gerçekleştirilen birbirinden güzel tesettür elbise modelleri, giysinin her kısmına özel olarak tasarım yapılmış gül desenli örnekler altında giyimler daha fazla dikkat çekmektedir. Farklı renkler ve görseller kapsamında yerleştirilmiş güller ile hanımlar, yaz aylarında cıvıl cıvıl giysilerle dışarı çıkma şansını elde edebilir. Aynı zamanda farklı şekillerin giysinin değişik noktalarına yerleştirilmiş desenler altında da yine hanımlar bambaşka bir tarz altında bu sene kullanabilecekler. Kaliteli bir kumaş yapısı altında hazırlanmış ve büyük markalar dahilinde değerlendirilebilecek tüm bu seçenekler, Modaselvim bünyesinde hanımlara çok uygun fiyatlar altında sunulmaktadır.

 

 Keyifli bir alışveriş ile şık tesettür elbiseler

 

Özellikle aksesuar bakımından da bu yıl tesettür elbise modelleri oldukça ilgi çekiyor. Ön planda olan modeller kapsamında omuz kısmına özel bir tasarım ile gerçekleştirilmiş olan inci omuz detayları oldukça şık bir görsel sunmaktadır. Farklı renkler altında düz bir tasarım ile omuz kısımlarına eklenmiş ince detayları, yaz aylarında hanımların düğün veya nişan ile birlikte daha birçok değişik noktada giymelerine imkan tanımaktadır. Aynı zamanda evde de rahatlıkla giyilebilecek olan değişik modeller, günlük şeklinde de tercih edilebilir. Site bünyesinde farklı amaçlar dahilinde yeni sezon adına yerleştirmiş elbiseler içerisinden tüm hanımlar, keyifli bir alışverişi üstelik çok uygun fiyatlar dahilinde gerçekleştirebilir.

 

Tesettür Elbisede Gelişen Ve Değişen Trendler

Günümüzde giyim tarzları içinde bulunulan kültür ve geleneğe göre, değişmektedir. Çalışanların her gün seçim yapmak ve zaman ayırmak zorunda olduğu günlük bir aktiviteye dönüşmektedir. Günümüzde giyim tarzlarına bakıldığı zaman birbirinden farklı, değişik stillerde giyim çeşitleri bulunmaktadır. Tesettür giyim de trendini artırarak devam eden bir modaya dönüşmüştür. Tesettür giyim modası kadını sönük ve renksiz göstermekten artık uzaklaşmıştır. Bu şekilde bir giyim tarzı benimseyenler için çok değişik ve farklı tesettür elbise ve pantolonları, bluz ve tunikleri rahatlıkla bulabilmektedir.

 

 Farklı Tesettür Trendlerinin Modaya Uyumu

 

Teknolojik gelişmelere paralel olarak değişen ve gelişen giyim sektörü, tercihler ve talepler doğrultusunda ilerlemektedir. Tesettür giyimin de diğer moda seçeneklerinde olduğu gibi gelişmesi kaçınılmazdır. Bu kapsamda Modaselvim tesettür elbise ve giyim konusunda sürekli büyüyen ve değişen moda kataloğunu yenilemektedir. Müşterilerin geri dönüşleri, talepler doğrultusunda yeni ürün yelpazesi oluşturmak ve bunları müşterilerinin beğenisine sunmak Modaselvim’in hızlı büyüyen satış konsepTine katkı sağlamaktadır. Kumaşların kalitesi, renkler ve yeni stiller oluşturmak konusunda modayı yakın takip etmek konusunda müşterilerine öne ayak olmaktadır.

 

Düğün, eğlence gibi özel günlerde de tesettür elbise ve tesettür abiye ürünler bulmak eskiye nazaran oldukça kolaylaşmıştır. Kadını tesettür elbise içerisinde iken dahi ön plana çıkarabilen, girdiği ortamda modaya uyumluluğu ile dikkat çeken desenler ve renklerden oluşan tasarımlarla yeni trendler yakalamak Modaselvim için sürekli gelişim ve değişim demektir.

 

 Güvenli, Doğru ve Hızlı Alışveriş

 

Gerek internet üzerinden yapılan satışlar, gerekse sezona uygun tesettür giyim modelleri ve birbirinden değişik desen ve renklerden oluşan tesettür elbise modelleri online satış ile hızlı ve güvenli bir şekilde modaselvim.com üzerinden satın alınabilir. Günümüzde internet üzerinden satış yapan site sayısı o kadar artmıştır ki, sayfada gösterilen ürün ile müşteriye gönderilen ürün arasında büyük farklar ortaya çıkmaktadır.

 

Siteler arasındaki artışın yanı sıra satış yapan sitelerde ücret konusunda da astronomik rakamlar ortaya çıkmaktadır. Bilinçli bir tüketici olarak satın alınacak ürünler doğru ve güvenilir adresten sipariş edilmelidir. Bunun için tesettür giyim konusunda modaselvim.com adresi güvenli ve doğru alışverişin adresidir.

 

Sezonun Trend Tesettür Elbise Modelleri

Kapalı bayanların modayı yakından takip etmeleri sonucu, modaya dair tasarımların şık ve geniş tasarım yelpazesinde sunulduğu görülmektedir. Özellikle tesettür modasına dair tasarımlar renk ve kumaş seçenekleri ile oldukça geniş ayrıntılara sahiptir. Moda Selvim her bayanın kendi tarzına uygun olan ürünleri bulması konusunda kolaylık sağlamaktadır. Kaliteli seçenekler ile ürünlerini meydana getirmektedir. Sezon ayrıntılarına uygun ve trend ürünler ile bayanları buluşturmaktadır. Bu sezonun en çok ilgi çeken ayrıntıları ise tesettür elbise tasarımları ve elbiselerde kullanılan inci ve dantel detaylarıdır.

 

İnci ve dantel uygulamaları genel olarak elbiselerin göğüs ve kol bölgelerinde kullanılmaktadır. Bu uygulama şık ve zarif tasarımlar elde edilmesini sağlamaktadır. Özellikle yazlık ve bahar sezonuna özel elbiselerde, uzun dökümlü eteklerin kullanımı sağlanmakta ve hafif kumaşlar ile tasarlanan uzun elbiseler dikkat çekmektedir. Uzun elbiselerin göğüs detaylarında ise inci taş kullanımı ile şık bir model oluşturulmaktadır.

 

 Tesettür Elbiselerde Spor Modeller Nelerdir?

 

Sezonun diğer bir trend ürünü ise tesettür elbise modelleri içerisinde yer alan renkli elbise seçenekleridir. Renkli elbiselerde baskı ve desen uygulaması ile birden fazla renk aynı anda kullanılmaktadır. Özellikle günlük kullanımda dinamik bir tarz elde edilmektedir. Desenli elbiselerde çiçek motiflerinin kullanımı ve geometrik desenler ise oluşturulan modellerin kullanımı öne çıkmaktadır. Sezonun trend ürünleri arasında yer alan uzun etekli elbiseler pastel renkler ile oluşturulurken, üzerine gül deseni uygulaması yapılmaktadır. Pudra rengi ve mint rengi, gül desenli elbiselerde trend renkler olarak belirlenmiştir.

 

Trend ürünler arasında yer alan geometrik baskılı tesettür elbise modelleri de pastel renkler ile oluşturularak, tasarımlarda bahar havası yakalanmaktadır. Daire ve üçgen şekilleri kullanılarak oluşturulan baskılarda birçok renk bir arada kullanılmaktadır. Yeşil, pembe, beyaz ve mor gibi renkler bir araya getirilmektedir. Geometrik baskılı elbiselerde, bel kısmında kullanılan kuşak yardımı ile günlük kullanıma uygun, spor bir görünüm elde edilmektedir. Sezonun spor şıklığı yakalayan diğer ürünü ise kot tesettür elbise modelleridir. Kot elbise modelleri rahat kullanımı ve şık yapısı ile öne çıkmaktadır.

 

2018 Elbise Fiyatları


Tek parça elbiseler bayanların olmazsa olmaz kombine parçalarının başında gelmektedir. Yazlık elbiseler olduğu gibi soğuk kış günlerinde giyilen boydan elbiseler de bulunmaktadır. Tesettür elbise modellerinin yanı sıra tesettürlü olmayan bayanlar içinde pek çok seçenek bulunmaktadır. Moda trendlerinde olan değişim her zaman için elbise modellerine de yansımaktadır. Her geçen sene, her sezon yeni moda elbiseler ortaya çıkmaktadır. Bazen geçmişten günümüze kadar gelen elbiseler ile modern dokunuşların buluştuğu elbise modelleri de ortaya çıkmaktadır. Elbise modelleri farklılık gösterdiği gibi elbise fiyatları da farklılık göstermektedir. Elbisenin modeline, kumaş türüne, boyuna, türüne, kalitesine göre fiyatı değişmektedir.

Tesettür Elbise Fiyatları

Tesettür elbiseler çok fazla çeşitliliğe sahiptir. Tek renk modellerin yanı sıra iki veya daha fazla rengin buluştuğu elbise modelleri mevcuttur. Kalın, triko kumaş ile üretilmiş olan elbiseler daha çok kış ayları için uygunken ince, pamuklu, şifon tarzda kumaş ile üretilen elbiseler ise daha çok yaz ayları için tercih edilmekte ve kullanılmaktadır. Tesettür elbise fiyatları da yine kumaşının kalitesine, ürünün diğer özelliklerine göre değişmektedir. Kaliteli kumaş ve kaliteli işçilik ile üretilen elbiseler sıradan kumaş ve sıradan işçilik ile üretilen elbiselere göre daha fiyatlıdır. Uzun ömürlü olması, kullanışlı ve rahat olması için kaliteli ürünleri tercih etmelisiniz.

2018 Tesettür Elbise Modelleri ve Fiyatları

2018 tesettür elbise modelleri arasında ince, pamuklu ve şifon kumaş ile üretilen yazlık elbiseler dikkat çekmektedir. Bu kumaş ile üretilen tesettür elbiselerin günlük kullanım için uygun olanları olduğu gibi özel davetler için uygun olan modelleri de mevcuttur. 2018 tesettür elbise fiyatları ise yine değişkenlik göstermektedir. Seçeceğiniz elbisenin kumaşına, boyuna, kalitesine göre fiyatta değişiklik meydana gelmektedir. Giyeceğiniz elbiseden memnun kalmak istiyorsanız mutlaka kaliteli kumaş ve kaliteli işçilik ile üretilen tesettür elbiseleri tercih etmelisiniz. Elbise fiyatlarında sezonluk olarak indirimlerde meydana gelebilmektedir. Yazlık, ince kumaşlar ile üretilen elbiseler sezon sonunda indirime girmektedir. Aynı şekilde kalın, triko kumaş ile üretilen elbiseler de kış sezonu sonunda indirime girmektedir.

 

 Tesettür Giyimde Yeni Trend Model Elbiseler Nelerdir?

Hanımların her zaman beğenerek alıp tercih ettiği kıyafetler arasında elbise modelleri bulunmaktadır. Her sezon sürekli değişen ve yenilenen tarzıyla farklı modelleri olması hanımların beğenisini kazanmaktadır. Tesettür giyimde tesettür elbise farkını yaşayan rahatlığı ve modern görünümü ile ilgi çekmektedir. Canlı renkler ve farklı modellerle herkesin kendi zevkine uygun elbise bulması bu işe ne kadar değer verildiğini göstermektedir. Tesettürlü bayanlar artık aradıkları her kıyafeti rahatlıkla bulmaktadır.

 

Tunikler, ikili takımlar, ferace, pardesü, tesettür abiye ve daha pek çok tesettür modasına damga vuran kıyafetlerdir. Kış sezonunu geride bıraktığımız gibi bahar havası ile birlikte salaş kıyafetlere rastlamak mümkündür.

  Tesettür Elbise Nasıl Seçilmelidir?

 

Tesettürlü bayanlar seçim yaparken çoğu zaman model ve fiyatına bakarak almaktadır. Durum böyle olunca marka olan firma sahipleri uygun fiyatlarla müşterileri zaman zaman buluşturmaktadır. Talep her kesimden olduğu gibi açık olan bayanlarından kıyafetler ilgisini çekmektedir. Tesettür elbise modelleri marka ve özel tasarımlarla dikkat çekmektedir. Elbiseyi devamlı kullanan ve vazgeçemeyenler için mükemmel fırsatlar bulunmaktadır.

 

Elbisede bulunan detaylar genelde dantel, tül ve deri detayları ile elbiseye farklılar getirmektedir. Tek renk ve sadelikten hoşlananlar için modeller yer almaktadır. Yeni sezonda daha çok canlı renkleri hakim olduğunu görmek mümkündür. Elbiseleri kombin yapmak istediğinizde çanta ve ayakkabılar, şalla mükemmel bir görünüm ortaya çıkmaktadır.

  Tesettür Elbiselerde Kombin Nasıl Yapılır?

 

Özen gösterilmeden giyilen elbiseler hoş görünmemektedir. Bu yüzden kombinle kıyafeti zenginleştirmek daha güzel görünmesine sebep olmaktadır. Tesettür elbise seçiminde renk oldukça önemlidir. Ten renginin elbise seçimine uygun olması gerekmektedir. Gittiğiniz yere göre uyum sağlayan rahat ve son derece şık görünen elbiseleri kombin yaparken renklerin tonlarına göre bazen de zıt renklerle daha şık görünmektedir.

 

Dışarıda bir buluşmaya giderken fırfırlı veya inci detaylı işlemli modeller her zaman denemeye değen modeller arasında yer almaktadır. Elbiselerin üzerine kısa ceketlerde tarz görünmektedir. Rahatlığın adı olan elbiseler tek parça görünümleri ile şıklığı bahar döneminde yakalamaktadır. Mavi ve pudra tonları, yeşil ve kot sevenler için spor görünmektedir.

 

Tesettür Elbiseler İle Günlük Şıklık Nasıl Yakalanır?

Göz alıcı renk ve tasarımları sayesinde tesettür elbise modelleri yeni sezonda da kadınların şıklığına odaklanıyor. Göze çarpan yeni detayların ön plana çıktığı bu elbiseler sayesinde her kadın günlük hayatta en güzel kombinleri yaparak tüm gözleri üzerine çekecek. Özellikle fiyonk detaylarıyla dikkat çeken elbise modelleri günlük yaşamın sadeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Ancak kullanılan renklerin çekiciliği sayesinde gene de şık ve gösterişli bir görünüm elde etmek oldukça kolaydır.

 

Uç kısımlarda kullanılan dantel detayları sayesinde elbise daha da çekici bir hale gelmektedir. Bu sayede kadınların günlük şıklık yarışında ilk sıralara yerleşmesi mümkündür. Bu sezonun modası olan pastel renkler sayesinde her kadın feminen bir sadeliğe ulaşarak görenleri kendine hayran bırakacaktır. Fiyonklu kemer detayının yanı sıra boncuklu işlemeler de bu sezonun trendlerinden biri olarak elbise modelleri üzerinde karşımıza çıkıyor. Bu boncuk detayları ise kemerin sadeliğine göre daha gösterişli bir yapıya sahiptir. Ayrıca kadınların çok güzel bir görüntü elde etmesinde önemli bir rol oynar. Bu çok gösterişli elbiseler sayesinde günlük hayatta şık olmamak elde değil.

 

Muhteşem görünümleri sayesinde tesettür elbise modelleri kombin konusunda büyük kolaylık sağlar ve her türlü renk seçeneğinden ötürü kadınlar için büyük bir çeşitlilik sunulur. Her tarza ve her zevke hitap eden modeller sayesinde her kadın hayallerindeki şıklığa kolayca erişebilir.

 

 Dantel ve İşlemenin Zarafeti

 

Bu sezonun öne çıkan bir diğer detayı da dantel ve işleme detaylarıdır. Elbiselerin özellikle göğüs ve omuz kısımlarında kullanılan işleme modelleri özenle tasarlanmış desenler içermektedir. Elbisenin havasını tamamen değiştiren bu işlemeler sayesinde kadınlar için şık olmak artık hayal değil. Çok modern ve çekici bir görünüm yaratan bu işlemeler büyük bir emek harcanarak üretildiği için göze çarpan detaylar içerir.

 

Ayrıca elbiselerin etek kısımlarında yer alan dantel detayları sayesinde de elbiseye daha hoş bir hava verilmiş olunur. Çok uygun fiyatlarla satışa sunulan tesettür elbise modelleri her kadın için doğru kıyafeti bulma imkanı sağlar. Bu kaliteli ve hoş tasarımlı elbiseler sayesinde her kadın günlü şıklığa erişebilir.

 

Tesettür Elbiseler İle Günlük Şıklık Nasıl Yakalanır?

Göz alıcı renk ve tasarımları sayesinde tesettür elbise modelleri yeni sezonda da kadınların şıklığına odaklanıyor. Göze çarpan yeni detayların ön plana çıktığı bu elbiseler sayesinde her kadın günlük hayatta en güzel kombinleri yaparak tüm gözleri üzerine çekecek. Özellikle fiyonk detaylarıyla dikkat çeken elbise modelleri günlük yaşamın sadeliğine uygun olarak tasarlanmıştır. Ancak kullanılan renklerin çekiciliği sayesinde gene de şık ve gösterişli bir görünüm elde etmek oldukça kolaydır.

Tüm Dikkatleri Üzerinizde Toplayın

 

Uç kısımlarda kullanılan dantel detayları sayesinde elbise daha da çekici bir hale gelmektedir. Bu sayede kadınların günlük şıklık yarışında ilk sıralara yerleşmesi mümkündür. Bu sezonun modası olan pastel renkler sayesinde her kadın feminen bir sadeliğe ulaşarak görenleri kendine hayran bırakacaktır. Fiyonklu kemer detayının yanı sıra boncuklu işlemeler de bu sezonun trendlerinden biri olarak elbise modelleri üzerinde karşımıza çıkıyor. Bu boncuk detayları ise kemerin sadeliğine göre daha gösterişli bir yapıya sahiptir. Ayrıca kadınların çok güzel bir görüntü elde etmesinde önemli bir rol oynar. Bu çok gösterişli elbiseler sayesinde günlük hayatta şık olmamak elde değil.

 

Muhteşem görünümleri sayesinde tesettür elbise modelleri kombin konusunda büyük kolaylık sağlar ve her türlü renk seçeneğinden ötürü kadınlar için büyük bir çeşitlilik sunulur. Her tarza ve her zevke hitap eden modeller sayesinde her kadın hayallerindeki şıklığa kolayca erişebilir.

 

 Dantel ve İşlemenin Zarafeti

 

Bu sezonun öne çıkan bir diğer detayı da dantel ve işleme detaylarıdır. Elbiselerin özellikle göğüs ve omuz kısımlarında kullanılan işleme modelleri özenle tasarlanmış desenler içermektedir. Elbisenin havasını tamamen değiştiren bu işlemeler sayesinde kadınlar için şık olmak artık hayal değil. Çok modern ve çekici bir görünüm yaratan bu işlemeler büyük bir emek harcanarak üretildiği için göze çarpan detaylar içerir.

 

Ayrıca elbiselerin etek kısımlarında yer alan dantel detayları sayesinde de elbiseye daha hoş bir hava verilmiş olunur. Çok uygun fiyatlarla satışa sunulan tesettür elbise modelleri her kadın için doğru kıyafeti bulma imkanı sağlar. Bu kaliteli ve hoş tasarımlı elbiseler sayesinde her kadın günlü şıklığa erişebilir.

 

Günlük Elbise Modellerinde Doğru Seçim

Günlük olarak dışarı çıkarken bir alışverişe gitmek ya da arkadaşlarla kafede oturup sohbet etmek için birbirinden farklı tesettür elbise modelleri hanımlar açısından büyük bir önem taşımaktadır. Hiç uğraşmadan ve çok rahat bir şekilde giyim sağlanarak dışarı çıkmak ve aynı zamanda şık bir izlenim yaratmak adına günlük elbise modelleri, moda uzmanları ve üretici firmalar tarafından daha titiz bir şekilde ve daha güzel bir görsel kapsamında üretilmektedir. Hatta misafirliğe giderken ya da misafirlerin eve geldikleri zaman da yine günlük elbise çeşitleri her daim ön plana çıkmakta ve güzel bir görsel yakalama şansı vermektedir.

 

 Günlük Olarak Farklı Elbise Modeli

 

Evde de gün içerisinde rahat bir şekilde giymek için birbirinden farklı tesettür elbise modelleri her sene üretimleri gerçekleştirilmektedir. Sürpriz şekilde gelebilecek bir misafir için hazır olma şansı sunan bu günlük elbise modelleri, yine gün içerisinde rahat bir şekilde işleri yapma şansı da vermektedir. Ayrıca artık birçok farklı iş kadını da bu konuda farklı günlük elbiseleri tercih ederek iş yerlerinde de giyme şansını elde edebilmektedir. Bu bağlamda özellikle göğsü dantelli ve ince bir kemeri bulunan elbise çeşitlerinin günlük olarak arzu edilen herkese giyme şansını verdiğini söylemek gerekir. Tek renk ve sade bir görünüm altında aynı zamanda şıklığı da getiren bu elbise çeşidi, birbirinden farklı renkler kapsamında satın alınabilir.

 

 Günlük Olarak Tercih Edebilecek Değişik Elbise Modelleri

 

Diğer yandan pilise etekli bir tasarım altında üretimleri gerçekleştirilmiş olan günlük tesettür elbise modelleri de yine ortak bir şekilde tüm adımların beğendiği seçenekler arasında yer almaktadır. Aynı renk kalın bel kemeri harika bir zariflik sunmakta ve elbiseyi toplayarak vücuda tam olarak oturmasına imkan vermektedir. Özellikle birçok farklı renkler kapsamında bu elbise çeşidini bulmak mümkündür.

 

 Çok Uygun Fiyatları Altında Günlük Elbise Çeşitleri

 

Zengin bir seçenek kapsamında piyasaya sunulmuş olan ve en trend modeller kapsamında tasarımları gerçekleştirilmiş birbirinden güzel günlük tesettür elbise çeşitleri, üstelik oldukça uygun fiyatlar kapsamında satın alınma şansı elde edilebilmektedir. Bunlar içerisinde nakış tasarımı altında giysinin farklı noktalarına yerleştirilmiş olarak piyasa sunulmuş modellerden de seçmek mümkündür. Bunlar gibi daha birçok farklı renkli modeli altında uyum sağlamış olan günlük elbise modelleri, arzu edilen her yerde bütün bir hafta içerisinde giyilebilir ve ayrıca farklı giyim çeşitleri ile hoş bir kombin yaratma imkanı da elde edilebilir.

 

Tesettür Elbiselerde Hangi Renkler Moda?

Modaya uymak, farklı modeller ve renkler altında birçok değişik giysiyi bir araya getirerek güzel bir kombin yaratmak elbette tüm hanımların hayalidir. Tabii bunu gerçekleştirmek için mutlaka moda uzmanlarını dinlemek ve onların gerçekleştirdikleri tasarımlar içerisinden seçim yapmak büyük bir önem taşımaktadır. Yeni sezon kapsamında da birbirinden farklı moda ile birlikte renkler altında tesettür elbise modelleri harika bir görsel sunmaktadır. Tabii bu bağlamda moda uzmanlarının ön plana çıkardığı elbise renklerini de modelleriyle bir arada tutarak alışveriş gerçekleştirmek ayrıca önemlidir. Bu sayede en trend modeller altında birbirinden güzel elbisesi çeşitlerini satın almak ve farklı yerlerde keyifli bir şekilde giyme şansı elde edilebilir.

 

 Moda Uzmanlarının Ön Plana Çıkardığı Elbise Renk Seçenekleri

 

Özellikle son dönemlerde birbirinden farklı tesettür elbise seçenekleri için mutlaka renklerin önemi ayrı bir noktaya çıkmış durumdadır. Görsel anlamda zengin bir seçenek ile piyasaya sunulan birbirinden farklı elbise çeşitleri için renkler daha canlı ve daha parlak seçim yapılarak daha güzel bir görünüm yakalama şansı elde edilebilmektedir. Bunun içerisinde özellikle başta siyah olmak üzere bordo ve haki renkleri farklı giysiler üzerinde tercih edilmektedir. Ayrıca indigo rengi ve taba renginin yanı sıra fuşya ile gri renkleri de dikkat çekiyor. Diğer yandan lacivert ya da mor renkler altında da yine farklı elbise çeşitleri tercih yapılabilir.

 

 Capcanlı Renkler İle En Güzel Elbise Modelleri

 

Üretici firmalar ile birlikte moda uzmanlarının bu sene tesettür elbise konusunda ön plana aldığı renkler daha canlı ve mat olarak dikkat çekmektedir. Özellikle rengin modele göre daha ön plana alınması ve güzel bir görünüm yaratması adına elbisenin bütünü genel olarak tek renk şeklinde tasarım haline getirilmiş durumdadır. Yani bu sene birçok değişik rengin bir araya getirmesi suretiyle tasarım yapılan elbise modelleri değil daha çok tek renk altında hazırlamış modeller moda olarak trend haline gelmiş durumdadır.

 

 En Özel Renkler Ve Moda Modeller İle Elbise Çeşitleri

 

Tabii daha göz alıcı renkler olarak yine pudra ile birlikte şarabı ve gold renkleri de ışıltılı balık tarzı tesettür elbise modelleri üzerinde harika bir görünüm sağlama şansı vermektedir. Diğer yandan mint ve zümrüt yeşili kapsamında da yine farklı elbise çeşitleri hanımların kendi kişisel zevklerine bağlı olarak satın alma şansını sunmaktadır. Çok uygun fiyatlar altında seçim yapılabilecek birbirinden güzel elbise çeşitleri, harika renkler ile tüm hanımların dolaplarını süsleyecek biçimde satın alınmayı bekliyor.

 

 

Tesettür Elbiselerde Sezon Yenilikleri

 

Elbiseler kadınların her dönem severek tercih ettiği ve rahatlığın yanı sıra şık bir görünümü de onlara veren giyim parçalarıdır. Ancak elbise seçimlerinde yapılan hatalar kadınların şık görünümünü engelleyerek demode bir görüntüye sahip olmalarına neden oluyor. Elbise seçimlerinde sezon trendleri takip edilerek ve moda trendlerini barındıran elbise modellerinden yana tercih yapmak göz önünde bulundurulması gereken ögelerdir. Tesettür elbise modellerinde sezon yenilikleri ve elbise seçimlerinde yer verilmesi gereken moda detayları şunlardır:

 

 Renk seçimleri

 

Tesettür elbise seçimlerinde göz önüne alınması gereken ilk unsur elbiselerin sahip olduğu renk ve desenlerdir. Bu sezon elbiselere baktığımızda ikili renklerin bir arada oldukça fazla kullanıldığını ve giderek popülerleştiğini görüyoruz. Özellikle zıt renklerin bu sezon elbiselerde kullanılması oldukça popüler bir moda akımı. Kırmızı, mor, gri, yeşil ve gri renklerini siyah ile bir arada kullanarak renklerin çarpıcılığı ve zıtlığı ön plana çıkartılabilir. Renk kombinlerinde siyah dışında farklı renklere de bir arada ver verilebilir. Ancak burada dikkat edilmesi gereken konu renklerin kendi içinde uyum içinde olması ve tezatlık yaratmadan bütünlüğü sağlamasıdır.

 

 Elbise detayları

 

Tesettür elbise modellerinin bu sezon sahip olduğu en popüler moda trendlerinin başında dantel detaylar ulunuyor. Özellikle kol ve etek uçlarında bulunan dantel detaylar ile hem trend bir görünüm elde edebilir hem de romantik bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda elbiseler üzerinde bulunan çeşitli işlemeler ve parlak detaylar da sezonun elbise şıklığını yakalamanız için elbiselerde olması gereken unsurlardır. Gösterişli kemerler, kuşak kullanımı gibi detaylar elbise görüntüsünü zenginleştirmeniz de size yardımcı olacaktır.

 

 Modeller

 

Tesettür elbise modeli seçerken elbiselerin sahip olduğu modeller de trend görünüm açısından çok önemlidir. Bu sezon triko elbise modelleri oldukça popüler olup, dolaplarda mutlaka yer verilmesi gereken parçalar arasında bulunuyor. Triko örgüleri ile ön plana çıkan elbise modellerinden yana seçim yapmak doğru bir tercih olacaktır. Diğer popüler bir trend ise asimetrik görüntüye sahip elbiselerdir. Eteklerde kullanılan asimetrik kesimler, kol detaylarında vurgulanan asimetrik çizgiler ve elbise desenlerinde vurgulanan asimetrik şekiller, sezon şıklığındaki önemli detaylardır. Asimetrik kesimleri kıyafetlerde farklı renklerle vurgulayarak detayları ön plana çıkartabilirsiniz. Diğer bir popüler elbise modeli ise kadife elbiselerdir. Kadife elbise seçimlerinde mutlaka sezonun trend renkleri kullanılmalı, elbiseler üzerinde çok fazla detay ve aksesuar kullanılmamalı, kadife şıklığı tüm sadeliği ile yansıtılarak tesettür elbise şıklığı ortaya çıkartılmalı ve sezon görünümü elde edilmelidir.

 

Tesettür Elbise Şıklığı Nasıl Oluşturulur?

 

Elbiseler kadınların şık görünüm oluşturmak için en çok tercih ettiği parçaların başında gelmektedir. Özel davetlerden iş yaşantısına kadar her alanda tercih edilen elbiseler, doğru kombinlendiğin de trend ve stil sahibi bir görüntü oluşturarak mükemmel şıklıkla sizi buluşturur. Ancak kombin sırasında yapılan ufak hatalar ne yazık ki elbise şıklığını gölgelemekte ve demode bir görüntü oluşmasına neden olmaktadır. Tesettür elbise şıklığı ortaya çıkartmak ve aynı zamanda trend bir görünüm elde etmek için dikkat edilmesi gereken moda unsurları şu şekildedir:

 

 Elbise seçimleri

 

Tesettür elbise tercihlerinde doğru elbiseler arasından seçim yapmak şık bir görüntünün ilk kuralıdır. Öncelikli olarak elbiselerin doğru boy ve bedende olmasına dikkat edilmelidir. Vücut tipine uygun olmayan elbiseler boyu olduğundan daha kısa gösterir ve olduğunuzdan daha kilolu görünmenize neden olur. Elbise seçimlerinde dikkat edilmesi gereken diğer bir konu da elbiselerin sezon trendlerini barındırmasıdır. Günümüz moda trendlerini taşımayan elbiseler veya elbise kombinlerini çeşitli moda unsurları ile desteklememek ne yazık ki demode bir görüntü ortaya çıkartacaktır. Tercih edilen elbiseler trend unsurlarını barındırmıyorsa çeşitli aksesuar seçimleri ile elbiseler trend bir hale rahatlıkla getirilebilir. Sezonun popüler trendleri olan işleme, dantel, parlak detaylara elbiselerde mutlaka yer verilmeli, tercihler bu ürünlerden yana yapılmalıdır.

 

 Renk ve desen seçimleri

 

Tesettür elbise şıklığı oluşturulurken elbiselerin sahip olduğu renk ve desenler de oldukça önemlidir. Elbiselerin sezon renklerini barındırması trend ve şık bir görünümü detaylarla uğraşmadan size getirecektir. Desenli elbise tercihlerinde ise bu sezon çiçek desenlerine ağırlık vermek sezon şıklığı adına önemli bir noktadır. Kış aylarında koyu zemin üzerinde kullanılan büyük çiçek desenlerine sahip oldukça popüler. Yaz aylarında ise daha canlı renklerle hazırlanmış ufak çiçek desenleri kullanmak doğru tercihler arasında bulunuyor. Giderek popülerliği artan geometrik ve asimetrik çizgilere sahip elbiseler ise kombinlerde kullanılabilir ve elbise şıklığı vurgulanabilir.

 

 Aksesuar kullanımı

 

Tesettür elbise şıklığını tamamlamak için tercih edilen aksesuarların önemi de oldukça büyüktür. Ayakkabı ve çanta seçimlerinde sezon yenilikleri kullanılmalı ve elbiseler ile bütünleştirilmelidir. Takı tercihlerinde ise minimalist çizgiye sahip ürünler kullanmak, elbise vurgusunu ön plana çıkartırken sadeliği ile şıklığınızı arttıracaktır. Elbise kombinlerinde kullanılan kap, ceket ve pardesü gibi giyim parçaları bütünlüğü sağlayacak şekilde olmalıdır. Elbiselerin ruhuna aykırı ve uyumsuz olan dış giyim unsurları hem trend görüntünüzü hem de şıklığınızı gölgeleyecektir. Bu konuda özellikle renk ve kumaş dokusunun uyumu mutlaka göz önüne alınarak kombin yapılmalıdır.

 

Yeni Sezonda Elbise Modellerinde En Sevilen Renkler

 

Hiç şüphesiz tüm hanımlar bütün bir yıl içerisinde her mevsimdeki farklı zamanlarda giydikleri birbirinden güzel tesettür elbise modelleri için elbette ilk olarak modeline mutlaka bakmaktadır. Evde bulunan giysiler ile harika bir uyum sağlayıp sağlamayacağı ya da üretimi kapsamında model ve rengi ile nasıl bir kombin yarattığı büyük bir önem taşımaktadır. Tabii en az bunun kadar önemli olan durum bu yüzden tüm elbise çeşitleri rengidir. Elbisenin modeli ile doğru bir şekilde uyum sağlaması ve aynı zamanda hanımlar giydiği zaman üzerinde şık bir izlenim yaratması noktasında bir elbise satın alırken modeli ile birlikte kalitesinin yanı sıra rengi üçlemesi büyük bir önem arz eder. Bu bağlamda yeni sezon tesettür elbise çeşitleri kapsamında birbirinden özel modeller ile birlikte harika bir uyum sağlamış olan renkler moda uzmanları ve üretici firmalar kapsamında dikkate alınmak suretiyle hazırlamış durumdadır. Hiçbir hanımın hayal kırıklığına uğratmayacak birbirinden özel renkleri altında tasarım yapılmış olan tesettür elbise modelleri mükemmel bir görünüm sunmaktadır.

 

Harika renkleri altında tesettür elbise modelleri

 

Tüm kadınlar bilir ki bir elbisenin modeli kadar en az rengin de önemi oldukça büyüktür. Bu kapsamda yeni sezon içerisinde piyasaya çıkarılmış olan tesettür elbise modelleri kapsamında tüm hanımları harika renkler bekliyor. Bunlar içerisinde özellikle haki ve mürdüm rengi ile birlikte siyah renkler oldukça dikkat çekmektedir. Birbirinden farklı elbiseler altında mükemmel bir izlenim yaratan bu renklerin yanı sıra pudra ve şarabı rengi ile birlikte indigo rengi de büyük bir ilgi görmektedir. Nitekim üzerine yapıldığı giysiler hal kapsamında harika bir izlenim sunan bu tesettür elbiseler tüm hanımların ortak bir şekilde beğendikleri seçenekler arasında yerini almış durumdadır. Ayrıca zümrüt ya da gri ile birlikte bordo renkleri de daha farklı seçenekleri arzu eden tüm hanımlar adına değişik modeller kapsamında piyasaya sunulmuş durumdadır. Tabii her sene olduğu gibi bu yılda yeni değişik elbise çeşitleri altında mor rengini de unutmamak gerekir.

 

Değişik seçenekler kapsamında en güzel elbise renkleri

 

Güzel bir tesettür elbise modeli seçimi yapılırken renginin de önemi çok fazla olduğundan dolayı bu yıl daha parlak ve canlı renkleri altında hanımların şekli ön planda tutulmak suretiyle tüm elbiseler için tasarım haline getirilmiş ve güzel bir uyum kazanmış durumdadır. Kişisel tercihlere göre tüm hanımlar Modaselvim sitesi kapsamında çok uygun fiyatlar altında yeni harika renkli modeller kapsamındaki uyumlu elbiselerden satın alabilir.

 

Tesettür Elbise Seçimlerinde Şık Tercihler Nasıl Yakalanır?

 

C.M.N - Göğsü Gül Desen Kot Elbise ZRD81017 Koyu Kot (1)Bayanlar tesettür elbise seçimleri için her zaman tek parça kıyafetle göz alıcı kombin yapmak isterler. Bunun için birçok farklı model ve seçenek bulunmaktadır. Fakat şıklığı yakalamak için en doğru kombinin en doğru aksesuarlarla yapılması gerekir. Tek parça elbisenin göz alıcı bir kombin oluşturacağını söylemek yanlış olur. Kombin elbise ile ayakkabı, takılar ve başörtüsü ile bir bütün halinde seçilerek giyilmelidir. Bu şekilde tam olarak tesettür elbise kombini modern çizgilere ulaşabilir.

 

           Tesettür elbise seçimleri ile kullanılabilecek başörtüleri genel olarak ipek şallar, süslü hazır saten türbanlar ve ipek şifon şallar olarak tercih edilebilir. Bu şekilde seçilen başörtüleri elbiseye uygun renk ve modellerini tercih edilirse daha şık bir görünüm oluşturacaktır. Tesettür elbise modelleri tercih edildiğinde bayanlar genellikle stiletto ayakkabı modellerini tercih etmektedir. Bayanların diğer tercihleri arasına güzel babet ayakkabılar ve dolgu topuklu ayakkabılar da tercih edilebilir. Eğer elbise tercihleriniz çiçekli ve karışık renklerden oluşuyor ise ayakkabı, şal ve çanta seçimlerinizi mutlaka düz renk yapmalısınız. Eğer bu aksesuarlarda elbiseniz gibi karışık desenler ve çiçekler tercih ederseniz ortaya karmakarışık bir model çıkacaktır. Eğer elbiseniz tek renk ve model ise aksesuarlarınızı da çizgili ve desenli modeller tercih edebilirsiniz.

 

           Tesettür elbise modelleri aksesuarlarla beraber tek renk olarak tercih edilmesi bayanları zayıf gösterecektir. Eğer zayıf bir vücuda sahipseniz, aksesuarlarınız ile beraber tesettür elbisede de tek renk tercih edecekseniz daha zayıf ve daha çelimsiz görünebileceğinizi unutmamanız gerekir. Kilolu vücuda sahip olan bayanlar ise siyah renkli tesettür elbise tercih ederek daha zayıf bir görünüme kavuşabilir. Zayıf bayanların tercihi ise renkli karışık desenli veya açık renkli elbiselerden yana olmalıdır. Bu onları daha kilolu gösterecektir.

 

           Tesettür elbise tercih edilirken giyilecek olan tüm parçaları bir bütün olarak kabul edilmesi gerekir. Elbisenizin, ayakkabı, çanta ve başörtünüze, ayakkabılarınızın yine elbisenize, başörtünüze ve çantanıza uygun olarak seçilmesi gerekir. Üstünüze giyeceğiniz tüm kıyafetler birbiriyle uyum içinde olmalıdır. Tesettür elbise de moda çizgilerini yakalamak için sezonun renklerini desenlerini ve modellerini mutlaka takip ederek kombin yapmak gerekir.

 

Tesettür Kombin Nasıl Oluşturulur?

 

C.M.N - Bisiklet Yaka İşlemeli Elbise OBN246 Haki (1)      Tesettür giyim kadınların son dönemde şıklık konusunda yarıştıkları bir sektör haline geldi. Bu alanda son derece iyi hizmetler sunan tesettür kombin tasarımcıları her geçen gün farklı bir renkte ve desende kıyafet üretimi yaparak hanımların şıklığına bir biraz daha yardımcı oluyor.

 

Şık ve zarif görünmek isteyen hanımların adresi olan tesettür giyim modası her zaman kendini yenileyen trendleri ile ön plana çıkıyor. Birçok hanım tesettür elbise modelleri sayesinde daha alımlı görünmeyi başarabiliyor. Tesettür giyimin en çok tercih edilen ürünleri hem rahat olması hem de son derece kaliteli kumaşlardan üretiliyor olmasından kaynaklanıyor. Yaz aylarında dahi hanımları bunaltmayacak şekilde kumaşlardan üretilen tunikler, ferace modelleri günlük yaşantının ayrılmaz bir parçası haline geldi.

 

 Tesettür Kombin İçin Neler Yapmalı?

 

Öncelikle tesettür giyim alanında daha şık bir hanım olmak istiyorsanız mutlaka renkleri ve desenleri çok iyi kullanmayı bilmelisiniz. Tesettür elbise ve diğer ürünlerde uyum ve zarafet her zaman aynı oranda birbirini etkiler. Tesettür giyim konusunda kombin oluşturmak istiyorsanız desenli kumaşlardan hazırlanan elbiseleri düz renk eşarplarla kullanmak son derece uyumlu bir seçim olacaktır. Eğer fuşya desenli bir tunik ya da elbise tercih ettiyseniz başörtüsünün de fuşya olmasına dikkat edin. Çünkü fuşya elbisenin tamamlayıcı rengidir ve bu renk bir eşarp de sizi tamamlayacaktır. Tesettür kombin hazırlamak hem zordur hem de kolay. Renklerle aranız iyiyse işiniz daha kolay olacaktır.

 

 Siyahın Asaletinden Vazgeçmeyin

 

Siyah her şeyi her kusuru kapatan bir renktir. Bu nedenle akşam toplantılarına katılırken siyahı tercih etmekten çekinmeyin. Vücut kusurlarını da en iyi kapatan renk siyahtır. Uzun siyah tesettür elbise seçmek sizi olduğunuzdan da uzun ve ince gösterecektir. Kışlık bir elbise seçmeyi düşünüyorsanız mutlaka balıkçıl yakası olan siyah elbise almayı ihmal etmeyin. Buna ek olarak sizi tamamlayacak olan takılarınızı da kullanmayı ihmal etmeyin. Kıyafet kombinlerinizi başka aksesuarlarla tamamlamak her zaman için sizlere farklı bir şıklık verecektir. Hanımlar siyah ve beyaz zıtlığını bir arada kullandıklarında da son derece iyi bir tercih yapmış olacaklar ve kendilerine farklı bir tarz yaratmış olacaklardır.