Tesettür Tunik Modellerinde Öne Çıkan Trendler Nelerdir?

 

Yeni sezon trendleri ile bir araya gelen tesettür tunik modelleri kadınların şıklığını arttırmasında ve ruhlarını ortaya çıkartarak sokak şıklığına yön vermelerine yardımcı olan trendler ile bir araya geliyor. Sezonun öne çıkan tunik trendleri ve stil önerilerini şöyle sıralayabiliriz:

 

Lazer kesimler

 

           Tesettür tunik modelleri bu sezon iddialı bir görünüm olan lazer kesim işlemeler ile bir araya gelerek başka hiç bir detaya ihtiyacınız kalmadan şıklığını ortaya çıkartmanıza yardımcı oluyor. Özellikle kol ve etek uçlarında bulunan lazer kesim işlemeler sezonun en trend görünümleri arasında bulunmakta. Tunik renkleri konusunda geniş bir tercihe sahip olan kadınların, lazer kesimli tunikleri tercih etmesi günümüz modasına ayak uydurabilmeleri adına önemli bir detaydır.

 

Dantel detayları

 

Tuniklerde kullanılan dantel detaylar tesettür modasında bu yıl en trend görünümlerin başında yer aldı. Özellikle kol, bel ve etek uçlarında bulunan dantel detaylar tesettür şıklığını ön plana çıkartmada kadınların en büyük yardımcısı olarak bulunuyor. Tunikler üzerinde farklı renklerde kullanılan dantel detayları da dantel şıklığını ön plana çıkartmak için size yardımcı olacak olan seçenekler arasında. Tuniklerle danteli bir araya getirerek sizde sezonu sadece trend bir görünümle değil, aynı zamanda romantik bir hava ile karşılayarak sokak şıklığında hayal ettiğiniz görüntüye sahip olma imkanını yakalayabilirsiniz.

 

İşlemeler ve diğer detaylar

 

Tesettür tunik modelleri bu sezon çeşitli detaylar ile zenginleşerek karşımızda duruyor. En göze çarpan detayların başında ise işlemeler bulunuyor. Tunik üzerinde bulunan işlemeler sayesinde başka hiç bir detaya ihtiyacınız olmadan şıklığınızı arttırabilirsiniz. Sırt, kol ve etek uçlarında bulunan işlemeler arasından tercih yapma imkanınızın olduğu gibi tüm hepsini bir arada kullanmak da abartılı olmayan ve işleme şıklığını vurgulayan önemli bir unsurdur. Tesettür tunik modellerinde kullanılan diğer detaylarda sezonun popüler görüntüsünü yakalamanıza yardımcı olacaktır. Özellikle fiyonk, payet, boncuk ve düğme gibi detayların kullanıldığı tunik modelleri sokak şıklığında size yardımcı olacak olan ürünler arasında bulunuyor. Kot görünümlü tunikler de bu sezon oldukça popüler olup, basic bir görünüm sergilemek isteyen kadınlar için vazgeçilmez seçenekler arasında.

 

Bir cevap yazın