Modaselvim Modaya Yön Veriyor Mu?

 

 Son dönmelerde değişen siyasi, sosyal ve ekonomik yapının etkisiyle muhafazakar burjuva sınıfı diye adlandırılabilecek post modern bir sınıf ortaya çıkmıştır. Ekonomik ve sosyal imkanlarının gelişmesi sonucunda bu yeni sınıf, diğer burjuva sınıflarıyla birçok konuda olduğu gibi moda konusunda da yarışır duruma gelmiştir. Özellikle sosyal gelişim süreci etkisini daha çok moda üzerinde göstermiştir.

 

Bu gelişim, muhafazakar sınıfın kadınlarının zevklerine hitap edecek moda evlerinin ve giyim firmalarının ortaya çıkmasını ve de tesettür giyim diye adlandırılan bir tarzın moda dünyasında hatırı sayılır bir yere gelmesini sağlamıştır. Modaselvim firması, bu bahsettiğimiz firmalar arasında isminden etkili şekilde söz ettirmektedir.

 

Tesettür Giyimin Püf Noktaları Nelerdir?

 

Kadınlar, hangi sosyal sınıfa dahil olurlarsa olsunlar, her daim güzel görünmek isterler ve bunu hak etmediklerini iddia edenlerin kadın ruhundan anladığı söylenemez. Tesettür giyim tarzının merkezinde tesettür elbise yer almaktadır. Elbise seçerken özellikle dikkat edilmesi gereken hususlar mevcuttur. Örneğin, seçilen elbisenin modeli ve bedeni, bu elbiseyi giyecek kişinin bedenine uymalıdır.

 

Geniş basenlere sahip hanımların dar kesimli ve yahut balık kesim elbise seçmeleri tavsiye edilmemektedir. Modaselvim, doğru elbise seçimi konusunda verdiği bilgi ve her bedene uyacak ürün yelpazesiyle müşterilerine hizmet vermeye gayret etmektedir.

 

Kumaş Seçimi Önemli Mi?

 

Kumaş seçimi her moda tarzında ve her tür elbise modelinde olduğu gibi, tesettür elbise seçiminde de önem arz etmektedir. Giyilip çıkarılması kolay olan ya da içindeyken daha rahat hareket edebilmeyi sağlayan likralı kumaştan yapılmış elbiseler her bedene uygun olmayacaktır. Likralı kumaştan yapılma elbise, ince ve kıvrımlı bir vücutta şahane duracak iken düz hatlı ve dolgun bir vücut için aynı düzeyde etkili olmayacaktır. O yüzden, dolgun ve yeterince estetik kıvrımlara sahip olmayanların daha çok bol ve dökümlü elbiseler tercih etmeleri önerilmektedir. Modaselvim, kumaş seçenekleri açısından da oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

 

Eğer sizde tesettür giyim tercih ediyorsanız ve gerçekten göz alıcı, çekici ve güzel görünmek amacındaysanız Modaselvim elbise modellerini görmeden harekete geçmeyin. Tesettür giyim konusunda moda yaratan firma, ilkbahar yaz ürünleriyle hizmetinizdedir.

 

Bir cevap yazın