Sezonun Tesettür Trendleri Nelerdir ?

 

Tesettür giyim tarzında olan kadınlar için dış giyim ürünleri arasında yer alan pardesüler hem rahatlık hem de şıklık sunmaktadır. Yaz kış giyilebilen pardesüler tesettürlü kadınlar için oldukça idealdir. Vücut hatlarını belli etmemesi nedeni ile de çok fazla tercih edilmektedir. Tesettür ruhuna uygun olarak giyinme şekli denilince ilk akla gelen giyim ürünü pardesüler olmaktadır.

 

Her sezon farklı ve değişik şekiller ile satışa sunulan pardesüler kampanyalı fiyatları ile de herkesin bütçesine uygun olmaktadır. Her yaşa hitap edebilen pardesü modellerini Modaselvim sitesinden kolayca bulabilirsiniz. Hafif ve pamuklu kumaştan tercih edeceğiniz pardesüler sayesinde yaz mevsimini daha rahat geçirebilirsiniz. Özellikle sıcak günlerde pardesü ile rahat kullanım sağlamak için terletmeyen kumaşlar seçmek gerekmektedir. 2017 sezonunda pardesü giyerek modanın trendlerini takip etmek istiyorsanız eğer önerilerimizi mutlaka okumalısınız.

 

– Fiyonk Detaylı Pardesü Modelleri

 

Fiyonklar elbiselere, tuniklere, pardesülere ve feraceler çok yakışmaktadır. Farklı renkleri ile her kadının zevkine hitap eden fiyonklu pardesü modelleri fiyatları da çok uygundur. Dört mevsim tercih edebileceğiniz tesettür pardesüleri rahat bir şekilde kombin yapabilmek için ten renginize en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Mürdüm rengi, siyah, mor, pudra, lacivert, haki, gül kurusu rengindeki pardesü modelleri en çok tercih edilen ve satılan modeller arasında yer almaktadır.

 

– Drape Detaylı Pardesü Modelleri

 

Hem omuzları hem de bel kısmı drapeli olan pardesü modeli boydan fermuarlı olması sayesinde çok rahat bir kullanım sunmaktadır. Hem genç kesime hem de orta yaş kesime hitap eden bu pardesü modeli iş yaşamında ya da gündelik hayatta rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

– Çift Düğmeli Pardesü Modelleri

 

Yaz sezonu için pardesü tercih edeceğinizde bazı detayları göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Düğmeli ya da fermuarlı pardesü modellerinden hangisi ile rahat hissediyorsanız eper onu tercih etmelisiniz. Sezonun en iyilerinden olan çift düğmeli pardesüler kadınların daha şık görünmesinde oldukça başarılı olmaktadır.

 

– Kapşonlu Pardesü Modelleri

 

Geç kızların da tesettür giyime yönelmesi pardesü modellerinin de daha farklı olmasını sağlamaktadır. Kapşonlu pardesü modelleri de daha çok genç ve tesettürlü bayanların beğenisi kazanmaktadır.

 

Bir cevap yazın