Tunik Modellerinde Ne Gibi Farklılıklar Bulunuyor?

 

Yeni tunik modellerinde birbirinden şık ve farklı detaylar dikkat çekiyor. Yaka ve kol detayları, asimetrik kesimler bir bütün olarak tunik modellerine büyük renk katıyor. Sadeliği ile ön plana çıkan tunikler, aynı zamanda oldukça şık ve zarif detaylarla bütünleştiğini görebiliriz. Bu denge tesettürlü bayanlar için özellikle çok önemlidir. Yeni sezon için hazırlanan tunik modellerinde birbirinden yeni ve farklı detay da görmek mümkündür.

 

 Yeni Sezon Ürünlerinde Kullanılan Yenilikler

 

Yenilik ve farklılık her zaman bayanların ilgisini çekmiştir. Yeni sezon tunik modellerinde kol kısmında boncuklar kullanılmıştır. Düz ve sade olan tesettür tunik modellerine bu detay yakışmış ve renk katmış. Lazer kesimli, taşlı tunik modelleri özellikle hareketli çizgilere sahiptir. Şık ve farklı olan bu tür tunikler her zaman şıklık getirecektir. Asimetrik kesimler, özellikle de tunik modellerine çok yakışıyor. Bu yeni sezonda yandan düğmeli ve asimetrik kesimli tunikler de oldukça moda. Krep, lazer kesimli ve kolyeli tunikler klasik giyim tarzını benimsemiş bayanlara yönelik olarak hazırlanmıştır. Günlük hayatta da şıklıktan ve klasik tarzından vazgeçmek istemeyen bayanlar mutlaka bu model tunik kullanmalıdır. Her tarz pantolon ile uyum sağlayacak modeller aynı zamanda kullanışlıdır. Spor tunik modelleri de bu sezon bayanların gönlünü alacaktır. Zımbalı, kemerli ve salaş bir tunik modeli ile bayanlar hem rahat hem de şık olabilir. Sırt kısmı nakışlı, ön tarafı ise düğmeli tunik modelleri de hem rahat hem de oldukça farklıdır.

 

 Tunik Modelleri İle Her An Şık Olunabilir

 

Tunik modellerinde kullanılan kesimler ve detaylar, ürünlerin daha kullanışlı olmasını sağlıyor. Bir tunik modelini bile değişik pantolonlar ile ve farklı renklerle kombin etmek mümkün. Öte yandan tunik modellerinin renkleri de seçim yapmayı sağlıyor. Renk seçenekleri tamamen bayanların zevkine bağlıdır. Zümrüt, pudra, siyah, saks mavisi gibi çok çeşitli renkler bulunuyor.

Sadelikten öte zarif ve şık detaylarla tamamlanan tuniklerle kolay bir şekilde kombin oluşturma imkânı vardır. Tuniklerin detayları başlı başına, kombine hareketlilik ve şıklık katacaktır. Günlük hayatta olduğu gibi, iş hayatında veya özel yemeklerde de tunik modelleri ile şık olunabilir.

 

Bir cevap yazın