Tesettür Giyimde Elbise Modelleri

 

TESETTÜR GİYİMDE 2017 ELBİSE MODELLERİ NASILDIR?

 

Günlük kullanıma uygun son derece şık ve rahat olan elbise modelleri dikkat çekmektedir. Elbiseler konusunda farklı değişiklikler yapılmasının nedeni her geçen gün hızla artış yapan tesettür giyim modası ilk sıralarda yer almaktadır. Tesettür elbise hanımların vazgeçilmezleri arasındadır.

 

Özellikle kapalı bayanların tercihi olan elbiseler en yeni ve sezona özel modellerle tasarımcılar müşterileri şaşırtmaktadır. Kemerli veya kemersiz birbirinden farklı modeller ve kategorilerle Modaselvim ayrıcalığını tesettürlü hanımlar yaşamaktadır. Uygun ve indirimli fiyatları ile işlemeli, önden düğmeli ve abiye tarzı olan elbiseler bulunmaktadır. Klasik ve spor tarzda olan tesettür elbise boyları genelde uzun olduğu gibi pilili, düz ve kloş modellerle dikkat çekmektedir.

 ELBİSE MODELLERİNE KOMBİNİ NASIL YAPMAK GEREKİR?

 

Tesettür giyimde en çok dikkat edilen elbise giyildiğinde doğru kombin yapılmasıdır. Kıyafete uygun tonlarda kullanılan renklerde aksesuar, çanta ve daha pek çok seçenekler bulunmaktadır. Tesettür elbise kıyafetlerinde abiye olan elbiseler daha çok dikkat çekerken günlük yaşamda kullanılan elbiseler spor ve daha rahat olduğu gözlemlenmektedir.

 

Elbisenin üstünün farklı ve etek kısmının desenli ve renkli olması en çok tercih edilen elbiseler kategorisinde yer almaktadır. Elbiselerin keten ve içini göstermeyen özel kumaşlardan yapılması hanımların en doğru seçimin olduğunu göstermektedir. Bazen elbise üzerine deri ceketle kombin yapılması farklı bir tarz yaratmaktadır.

 TREND TESETTÜR ELBİSE MODAYA UYGUN RENKLER NELERDİR?

 

Tesettür modasında modern ve şık kesimler daha kadınsı ve dik duruşunu sergilemektedir. Sezona damga vuracak özel kıyafetlerden biri de tesettür elbise modelleridir. Tesettür giyimin farklı stil ve değişiklik seven bayanlar için uygun kombinlerle şıklığınızı anında yansıtmaktadır. Özel davetler için elbiseler genelde göz alıcı renkler arasında zümrüt, mürdüm, saks mavisi ve siyah gibi daha pek çok renklerde hazırlanmaktadır.

 

Göz alıcı modeller ve gösterişli tasarımlarda bulunmaktadır. Tesettür giyimde elbiseler dışında en çok dikkat edilen konu eşarp ve şallar olup uygun renklerle kıyafet zengin görünmektedir. Uygun ve avantajlı fiyatlarla hanımların istek ve ihtiyaçlarına cevap veren modacılar birbirinden güzel modellerle tesettürlü hanımların almasına neden olmaktadır.

 

 

Bir cevap yazın