Pastel Tonlar İle Tesettür Kombinler

 

Son zamanların ön plana çıkan tonları arasında bulunan pasteller, tesettür modasında da kendileri gösteriyorlar. Pudra pembesi, açık mavi, gri, sarı gibi natürel renkler ile son derece trend kombiler yapılabilir. Özellikle günlük giyimde ön plana çıkan pastel toplarının ne tür parçaların bir arada kullanılabileceği, yazının devamında..

 

 Koyu Renklerle Birlikte Kullanmayın

 

Pastel tonları asaleti, zarifliği ve duruluğu temsil ediyor. Tesettürlü kadınların da stiline ve zevkine hitap eden pastel tonlarını koyu renkler ile birlikte kullanmamak gerekiyor. Dikkat çekici ve feminen bir görüntüden çok, sakin ancak stil sahibi bir görüntü elde etmek için pastel renkleri kullanılabilir. Fakat koyu renkler ile kullanıldığında, karışık ve modadan uzak bir görüntü elde edilebilir. Örneğin gri renk bir pantolon üzerine, pudra pembesi bir tunik kullanılabilir. Eşarp olarak yine aynı tonlarda bir renk kullanılmalıdır. Böylesine sade bir kombini siyah trençkot veya panço ile tamamlamak yerine, bej rengi ile tamamlayabilirsiniz.

 

 Sakin Ancak İddialı Kombinler Oluşturun

 

Bu yılın modası sadelikten yana. Tesettür modası da bu çizgiden devam ediyor. Modaya uygun bir duruş sergilemek isteyen tesettürlü kadınlar, tesettür elbise seçimlerinde bu çizgiye uygun parçalar seçmelidirler. Krem rengi, gülkurusu, kırık beyazlar bu yılın elbise modasını belirliyor. Örneğin gülkurusu bir tesettür elbiseyi açık kahverengi eşarplar ve aksesuarlar ile tamamlayacak, son derece şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Toprak tonlarını kombinlerinizde bol bol kullanabilirsiniz.

 

 Az Sayıda Renk Kullanın

 

Birçok farklı rengi bir arada kullanarak kombin oluşturmak yerine, belirlediğiniz bir iki rengi kontrast oluşturabilirsiniz. Şeftali tonlarındaki tesettür elbise modelleri de trend parçalar arasında yerini alıyor. Şeftali tonlarındaki bir elbiseyi, beyaz ve açık kahve renkleri ile birlikte kullanabilirsiniz. Ancak bu renklerin arasına sarı veya mavi eklemek, hoş bir görüntü oluşturmayacaktır. Tüm kombinlerinizde kurtarıcı olacak olan pastel renk ise, bej ve kremdir. Hemen hemen her toprak ve pastel renk ile bir arada kullanılabilen renkleri, aksesuar ve ayakkabı seçimlerinizde de kullanabilirsiniz. Stil sahibi ve modayı takip eden biri olduğunuzu kanıtlamak adına, içerisinde sade ancak şık görüneceğiniz renkleri tercih etmeniz gerekiyor.

 

Bir cevap yazın