YERLİ GİYİM MODASI TESETTÜR

 

C.M.N - Omuzları Dantel Detay Tunik KPRS21994 İndigo (1)        Tesettür giyim modası, tamamen yerli bir modadır. Binlerce yıldır Anadolu insanının öz giyim kültürü olan ve inanç eksenli olan tesettür giyim, sağlam toplum yapısının simgesi olmuştur. Aile kurumunu koruyan tesettür giyim, toplum ahlakını korumaktadır.

 

DÜNÜN FİSTANI BUGÜNÜN FERACESİ OLDU

 

Anadolu giyim kültüründe bulunan fistanlar, bu gün için ferace olarak satılmaktadır. Binlerce yıldır başörtüsü, başörtüsü olarak durmaktadır. Türban, çarşaf ve benzeri tesettür giyim modelleri de, günümüzde halen varlığını sürdürmektedir. Tarihi miras olan ve öz kültürümüz haline gelen tesettür giyim, günümüzde, tunik, abiye, ferace, çarşaf, türban, şal, başörtüsü, kap, kaban, kombin ve benzeri ürünlerle varlığını sürdürmektedir. İnternet sitelerinden rahatlıkla tercih edebileceğiniz tunik çeşitleri, tesettürlü pantolonlarla uyumlu üretilmektedir.

 

AVRUPA MODASINDAN ÇOK FARKLI

 

Tesettür giyim modası, günümüzde Avrupa giyim modasından çok farklıdır. Avrupa giyim modası, çıplaklık, seksilik ve çarpıklık gibi toplum ahlakını bozan temalar işlerken, insana özgü olan utanma, edep, şeref, namus ve inanç gibi temaları da tesettür modası işlemektedir. Dekolte ve transparan özellikler, Avrupa giyim tarzının özelliklerindendir. Tesettür giyim ile uyumlu olan tunik çeşitleri, özel olarak tasarlanmaktadır. Kışlık ve yazlık üretilen tunik çeşitleri, mevsime göre kumaştan üretilmektedir. Hava şartlarına göre özel olarak üretilen tesettür giyim ürünleri, aradığınız mükemmel tarzı sunmaktadır.

 

HER YIL YENİ RENK VE YENİ TASARIMLAR SUNULMAKTADIR

 

C.M.N - Omuzları Dantel Detay Tunik KPRS21994 Şarabi (1)        Tesettür giyim modasında, en iyi çözümleri sunan ve her yıl yeni modeller ile piyasaya çıkan firmalar, renk ve modelleri en iyi şekilde sunmaktadırlar. Her yaşa göre model ve renk üreten firmalar, fermuarlı, düğmeli, kemerli, kapüşonlu ve yakalı modeller üretmektedir. Yeni renk ve tasarımlarla üretilen bu ürünler, yeni ürün olarak internet sitelerinde boy göstermektedir. Yeni modeller, kısa zamanda tükenmektedir. Oldukça hızlı üretilen tesettür giyim modelleri, yine hızlı satış portalı olan internet sitelerinden hızlı ve etkili bir şekilde üretilmektedir.

 

Dışarı ve içeri giyim tarzı olan tesettür giyim ürünleri, özel üretimle, alıcı bulmaktadır. Tesettür giyim modellerinde aradığınız mükemmel model çeşitlerini üreten firmalar, uyumlu renk ve desen seçenekleri ile tesettür takım oluşturarak, oldukça etkileyici modeller oluşturmaktadır.

One comment

Bir cevap yazın