ÖZEL SEÇİMLER ÖZGÜR TASARIMLAR

 

C.M.N - Sırtı Fiyonklu Kışlık Ferace OBN5027 Bordo (1)Her mevsim bayanlara özel seçenekler sunan tesettür giyim özel giyim trendleri ile modaya yön verirken aynı zamanda da bayanlara özel giyim seçenekleri sunuyor. Tesettür dış giyim ile bayanlar şık ve özel konseptlere sahip olurken birbirinden özel alternatiflerle birbirinden özgün ve özel tasarımlarla seçenekler sunuyor. Moda Selvim’in sunduğu seçeneklere yakından baktığımızda öne çıkan seçenekleri şu şekilde sıralayabiliriz.

 

Pardösü, ferace kap ve kaban seçenekleri sunan www.modaselvim.com adresi pelerin ve panço gibi özel havalara göre tasarlanan tesettür dış giyim seçenekleri ile birbirinden özel seçenekleri sunuyor. Hava şartlarına göre tercih edeceğiniz bu seçenekler soğuk havalara ve sıcak havalar göre değişkenlik göstermektedir.

 

Soğuk havalarda ideal bir tercih olan kemerli pardösünün kemer ve fermuarlı seçenekleri bayanlara işlevselliğin yanında şık tesettür dış giyim seçenekleri sunuyor. Daha soğuk havalarda tercih edilecek kap seçeneği de aynı şekilde düğmeli, kemerli ve kapüşonlu gibi özel tasarım seçenekleri yanında genelde koyu olan renk tonlarında seçenekler sunuyor. Uzun ve kısa seçenekler sunan kaplar kareli, çizgili tek renk ve özel renklere sahip seçenekleri ile özel alternatifler sunuyor.

 

Dış giyimde daha kapsayıcı giyim seçeneği sunan www.modaselvim.com adresi boydan sizi kaplayacak olan ferace seçeneği ile özel giyim tarzı sunuyor. İnternetten alışverişin rahatlığı ve kolaylığı sunan bu adres ile birbirinden şık, kap, kaban, pano, pelerin, pardösü ve ferace gibi seçenekleri arasında zengin renk ve tasarım tesettür dış giyim seçenekleri almanızı sağlıyor.

Bir cevap yazın