Son Moda Feraceler Moda Selvim’de

C.M.N Kadınların modaya verdiği önemi şüphesiz ki tartışmaya bile gerek yok. Yıllardır kadınlar moda uğruna içinde rahat edemedikleri kıyafetlere yüksek meblağlar ödediler. Sizde hem içinde rahat edebileceğiniz, hem uygun hem de şık kıyafetlere sahip olmak istemez misiniz? Tesettür giyimin en önemli anahtar parçası olan feraceler, çeşit çeşit, desen desen moda selvim’ de. Üstelik farklı kumaş seçenekleri ve uygun fiyatlarladır.

 

Küçük rakamlarla şık olmak mümkün mü?

 

Alışveriş yaparken bizi yönlendiren en önemli etkenlerin başında fiyatlar gelmektedir. Aldığımız ürünün verdiğimiz parayı hak etmesi ve buna değmesini isteriz. Piyasadaki ferace fiyatları göz önüne alındığında rakamların bir hayli yüksek olduğunu söylemek yalan olmayacaktır. Peki, tahmin edemeyeceğiniz derecede düşük ferace fiyatları ile sizi tanıştırmamızı ister misiniz? Moda Selvimde Ferace fiyatları 39,90 TL den başlıyor. Bu kaliteye bu ferace fiyatları sizi çok şaşırtacak.

 

Birçok model seçeneği ile aradığınızı mutlaka bulacaksınız!

 

Evet, yanlış duymadınız, Moda Selvimde her çeşit her tarz ferace bulmak mümkündür. 500’e yakın model seçeneği her geçen gün daha da zenginlik kazanmakta ve siz değerli müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. İster günlük bir şeyler arayın, isterseniz daha şık bir model bakın, istediğiniz tarzı zengin renk seçenekleriyle mutlaka bulacaksınız. Üstelik çok uygun fiyatlara. Sezonun moda renkleri ile modellerin, üstün rahatlıkla birleştiği modellerimiz Bordodan laciverte, mürdümden fuşya ya her türlü trend renkte üretilmektedir. Üstelik sezonun modası danteller, püsküller, lazer kesimler, gold detaylar bu size eşlik ederek şıklığınıza şıklık katacak.

 

Kaliteli Kumaşlar ile şıklığınızdan ödün vermeyeceksiniz!

 

Bir kıyafetin modelinden önce Kalitesi önemlidir. Feraceye de şıklık katan en önemli detay kumaşın şıklığıdır. Öyle ki çok şık bir modeli, kalitesi düşük bir kumaşa uyguladığımızda aynı etkiyi alamamakla beraber şıklığımızı aşağıya çekecektir. İşte bu felsefeyle yola çıkan Moda Selvim En moda ve en kaliteli kumaşları kullanarak üretim yapmakta ve siz değerli müşterilerinin zevklerine hitap etmeyi ve sizi daima şık hissettirmeyi amaç edinmektedir. Bu sezonun en çok tercih edilen kumaş çeşitleri olan krep kumaşlar, deri detaylar, kaliteli şifonlar ve daha birçok çeşide lazer kesimler eklenerek trende daha uyumlu hale getirilmiştir.

 

Bir cevap yazın