Sezonun En Havalı Parçalarına Mutlaka Göz Atmalısınız

 

   D.M.N          Tesettür giyimin, zirvesinde olan tesettür mağazalarından biri de Modaselvim’dir. Modaselvim tesettür mağazası online olarak hizmet de vermektedir. Milyonlarca, tesettürlü bayanın buluşma noktası olan, Modaselvim tesettürlü bayanlara özel olarak tasarlanmış kıyafetler üretmektedir. Rengârenk elbiselerden, en havalı tuniklere, en güzel pantolonlardan, en şık eşarplara kadar, yani tesettüre dair ne varsa aradığınız hemen hemen her şeyi bu siteden bulabilirsiniz.

 

Milyonlarca tesettürlü bayanın alışveriş sitesi olan Modaselvim, müşterilerine verdiği önemden dolayı çoğu zaman kampanyalar ve dudak uçuklatan cinsten indirimler yaptığı için kısa sürede çok sevilen bir marka haline gelmiştir. Sezonun en gözde parçalarından oluşan birçok tesettür kıyafet kategorileri mevcuttur.

 

En havalı tuniklerin değişmeyen adresi Modaselvim

 

Modaselvim sitesinden tunikler kategorisine girerek, istediğiniz tunik modelini anında bulabilirsiniz. En havalı ve dönemin oldukça popüler tuniklerine bir tık ile sahip olabilirsiniz. Gömlek tarzındaki tunikler, son dönemde oldukça popülerdir. Gömlek tarzındaki tunik modelleri bol kesimi ve kaliteli kumaşlardan üretildikleri için oldukça rahattır.

 

Sıradan günler için ideal olsa da, bazı tesettürlü bayanlar gömlek tarzındaki tunikleri özel günler içinde tercih edebilmektedirler. Tunik modellerinin uzunluğu kişiden kişiye değişebilir, gömlek tarzındaki ve aksesuarlı tunikler genellikle diz kapağının biraz üzerindedir. Sizde tercihinizi ferace gibi uzun tuniklerden yana kullanmak isterseniz, bu siteden uzun penye tunik modellerine göz atabilirsiniz.

 

Uçuş uçuş etekler ile çok havalısınız

 

           Tesettür, giyimde birçok etek çeşidi bulunmaktadır. Bunları, kalem etek balon etek, balık etek ve kumaş etek olarak sıralayabiliriz. Kumaş etekler, günlük kullanım olarak idealdir. Pamuklu kumaşlardan üretildiği için oldukça rahattır ve vücudunuza yapışmaz. Kalem etek ise hem özel hem de günlük kullanım için idealdir.

 

Kalem etek giyip, daha hoş bir görüntü yaratmak isterseniz, kalem eteğin üzerine dar ve mat renkli bir gömleği kombin yapabilirsiniz. Kalem etek, sizi olduğunuzdan daha fit bir görünüme sokacaktır. Balık etek daha çok özel günlerde tercih edilmektedir. Tesettür giyimde oldukça sevilen balık etek, vücudunuzun şeklini almaktadır. Balon etekler ise aksine çok bol ve kabarıktır. Bu iki etek türü de oldukça sevilmektedir.

 

Bir cevap yazın