Tesettürlü Bayanın Pratik Tercihi Ferace

feraceFerace tesettürlü bayanların tercih ettiği bir giyim eşyasıdır. Görünüm itibarı ile pardesüyü andırsa da pardesü değildir. İnce terletmeyen viskon kumaştan üretilen feraceler muhafazakar kesimin rahatlığı için tercih ettiği bir giysidir. Çok çeşitli güzel tasarımlar bulunmaktadır. Önden çıtçıtlı, düğmeli, fermuarlı, şapkalı, şapkasız, başörtüsü ile takım olan, yarasa kol, işlemeli, düz olmak üzere pek çok çeşidi bulunmaktadır.

Tesettürlü bir bayan evinde rahat olmak ister. Başı açık kıyafeti ise ev ortamına uyun açık kıyafetlerdir. Her insan evinde rahat etmek ister. Ancak tesettürlü bir bayanın işi çok daha zordur. Aniden zil çaldığında ferace tesettürlü bir bayan için kurtarıcıdır. Var olan kıyafetinizin üzerine hemen geçirebileceğiniz feraceler sokak giyimi için de uygundur ve çok tercih edilmektedir. Pratik olması sebebi ile son yıllarda tesettürlü bayanın en çok tercih ettiği giyim şeklidir. Genelde siyah renkte üretilmektedir.

Yazın içinize kolsuz bir t-shirt ve altına tayt giyerek üzerinize hemen bir ferace alıp başınıza başörtünüzle kullanabileceğiniz iç göstermeyen bir giysidir. Muhafazakar bir bayan bir arkadaşına ev ziyaretine gittiğinde bayanlar arasında istediği tarzda giyinebilir. Ortamda erkek olmadığından dolayı bayanlar içinde tesettüre uygun olmayan kıyafetleri tercih edebilir. Bulundukları arkadaş ortamında aniden kapı çaldığında beklenmedik bir erkek misafir geldiğinde kişi feracesini giyerek ve hemen başörtüsünü takarak tesettüre girebilir. Bu nedenle pratiktir. Hayatınızdan ödün vermeniz gerekmez.

Hac ve umre ziyaretlerinde hemen hemen tüm bayanların tercih ettiği feraceler çok kullanışlı ve pratiktir. Tüm tesettür mağazalarında kolaylıkla bulunabilir. Hatta çarşıda pazarda dahi bulunabilir. Feraceler çok yaygınlaştı. Çok tercih edilen bir giyim şeklidir. Açık bir bayan dahi ramazan aylarında rahatlıkla kullanabiliyor. Hatta taziyeye giderken ne giyineceğim diye düşünmeden açık bir bayan dahi rahatlıkla feracesini giyerek ortama uyum sağlayabilir.

Zira açık bayanların evlerinde bu tarz ortamlara uygun kıyafetleri bulunmayabilir. Ancak gardıroplarında şık bir feraceleri olursa bu tarz durumlarda zor durumda kalmazlar. Görüntü olarak şık bir alternatiftir.  Tesettürlü bayanların pratik tercihi feraceleri her daim hayatınızda aktif tutabilirsiniz.

Tüm ferace modelleri ve fiyatlarını incelemek için bu linke tıklayınız: http://www.modaselvim.com/ferace

 

Bir cevap yazın