2023 Tesettür Abiye Trendleri Nelerdir?

Tesettür abiyeler hem muhafazakar hem de açık giyimli birçok kadının tercih ettiği bir kategoridir. Bu nedenle her zevke, her yaşa ve her tarza hitap eden tesettür abiye çeşitleri Modaselvim sitesinde yerini almıştır. Hem yazlık hem de kışlık birçok model bulmak mümkündür. Uygun fiyat aralığı ile her bütçeye de hitap etmektedir.

2023 Tesettür Abiye Trendleri Nelerdir?

Hanımlar özel olan günlerinde kendileri için şık tesettür abiye modellerini tercih etmektedir. Bu nedenle yeni sezonda da abiye modelleri farklı tarzlara ve farklı vücut yapılarına uygun olarak çeşitli tasarımları ile dikkat çekmektedir. 2023’ün en trend renklerini şık tesettür abiye tasarımlarına yansıtarak kadınların beğenisini toplayan Modaselvim yepyeni modellere imza atmaktadır.

Sezonun En Şık Abiye Modelleri Nelerdir?

Kimi kadın taşlı, pullu, payetli abiyeleri tercih ederken kimi hanımlar ise tercihini sadelikten yana kullanmayı seviyor. Bu sezon parlak taş ve zarif payet detayları ile birlikte hareketlendirilen abiye modelleri büyük ilgi görmektedir. Abiye seçimi yapılırken vücut yapısına uygun seçimler yapılmalıdır. Örneğin düz renk abiye seçimi boyu daha uzun gösterebilir. Fazlalıkları gizleyen abiyeler tercih edilerek ise daha ince görünmek mümkün hale gelmektedir.

Sezonun Tesettür Abiye Detayları Nasıldır?

Bu sezon tesettür abiyelerde tül detaylar sıkça tercih edilmektedir. Özellikle etek uçları ve kol detaylarında tül kullanılarak abiye elbiseye hareket katılıyor. Zarif ve parlak detaylar ile işlenmiş şık abiye modelleri, zarafeti ön plana çıkarmaktadır. Hanımlar tesettür abiye seçimi yaparken tüm parçaların uyumlu olmasına dikkat etmelidir. Sezonun dikkat çeken modelleri arasında olan tesettür abiyeler üzerinde bu sezon, zarif dantel işlemeleri sıkça yer almaktadır.

Modası Geçmeyen Abiye Modelleri Hangileridir?

Modası hiçbir zaman geçmeyen dantel detayı, abiye modelleri daha zarif ve asil bir görünüme sokuyor. Bu abiye modelleri, birçok özel günde, sözde, nişanda ve baloda rahatlıkla tercih edilebilecek modeller arasında yer almaktadır. Her hanımın dolabında olması gereken bu abiyeler, modası geçmeyen bir model türüdür. Bu nedenle herkesin genellikle ilk tercihlerinden biri olabilmektedir. Zarafet ve asaleti ön plana çıkaran dantel detaylı abiye modelleri uygun başörtüleri ile kombinleyerek şık bir görünüme imza atmak mümkündür.

Tarzınıza en uygun abiye modelini https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise kategorimizde bulabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın