2020 Yılı Tesettür Modasına Hangi Renkler Hakim Olacak?

Tesettürlü kadınların merak ettiği konular arasında 2020 tesettür modası nasıl olacak konusu da yer almaktadır. Bilindiği üzere günümüzde çok çeşitli, tesettür kıyafetleri bulunmaktadır. Eskisi gibi sınırlı sayıda mağaza ve sınırlı sayıda tesettür kıyafeti yoktur. Pek çok mağaza pek çok çeşit vardır. Hatta internet üzerinden de artık tesettür kıyafeti temin etmek oldukça kolaydır. Günümüzde tesettürlü kadınlar çok seçenek arasında seçim yapmakta zorlanmaktadırlar. Peki 2020 yılında tesettür modasına hangi renkler hakim olacak?

2020 Yılı Ferace Modasında Tercih Edilen Renkler

Ferace, tesettürlü kadınların en favori dış kıyafetleri arasında yer alıyor.’ dense abartılmış olmaz. Hatta çok yerinde bir tespit olur. Tesettür dünyasına girdiği ilk günden bugüne en fazla tercih edilen dış kıyafet feracedir. İlk başlarda her ne kadar yaz ayları için tasarlanmış olsa da günümüzde kışın giymek için kışlık feracelerde çıkmıştır. Siyah renk ferace de yaz – kış en çok tercih edilen renklerin başında gelmektedir. Yaz aylarında tesettürlü kadınlar her ne kadar açık renk giyinmeyi tercih etse de siyah her daim favoriler arasında yer almaktadır. Siyahtan sonra yeşil ve tonları, mavi ve tonları en fazla tercih edilen renkler arasında yer almaktadır.

2020 Yılı Tunik Modasında Tercih Edilen Renkler

Tunik gerek günlük hayatta gerek ise özel gün ve geceler de tesettürlü kadınlar tarafından en çok tercih edilen kıyafetler arasında yer almaktadır. Tesettür tunik de günlük hayatta: Yeşil, mavi, hardal sarısı, mercan, fuşya, lila ve mor gibi canlı renkler tercih edilmektedir. Özel gün ve geceler de ise tesettür tunik de siyah renk tercih edilir iken; daha parıltılı, işlemeli ve taşlı modeller öne çıkmaktadır.

2020 Yılı İndirimleri

Tesettür alışverişini uyguna tamamlamak isteyen tesettürlü kadınlar tesettür giyim indirim nerede var ise takip etmelidirler. Gerek tesettür giyim satan internet sitelerinde gerek ise tesettür mağazalarında sezon sonu tesettür giyim indirim kampanyaları yapılmaktadır. Bu kampanyaları takip ederek sezonda satılan fiyatın %40 – %50 daha altına aynı ürünü kolayca hemen satın alabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın