2019 Tesettür Giyimde Hazır Kombinler Moda!

 tesettür kombin2019 yılının da vazgeçilmezi tesettür kombinleri iddialı tasarımlardan oluşan etek, ceket, pantolon, tunik, elbise, aksesuar, şal vb. marjinal kombinasyonların çekiciliğini sunuyor. Kombinleri yardımcı ve tamamlayıcı parçalardan olan çanta ve ayakkabı kombinleri ise kadınlara stil şıklığı sunmaya devam ediyor. Her mevsim giyilebilme lüksünü sunan rahat tarzda ikili takımlar gardropların nadide parçaları arasında yer almaktadır. Etkileyici bir büyüye sahip olan ikili parçadan oluşan renkli, tril tril kumaşı ile tunik ve pantolon takımı aksesuarla birleşince özel günlerde de kadınları stil ikonuna dönüştürüyor. Davetlerin yıldızı olmak için tercih edeceğiniz tesettür giyim kombin abiyelerde de bu yıl yeni tasarımlar göz kamaştırıcı modelleriyle dikkat çekiyor. Tesettür giyimine yeni akım getiren hazır kombinler ise, şık ve tarz bir imaj çiziyor.

 

 2019 Hazır Kombinlerle Tarzınızı Yenileyin!

 

2019 trendlerinde tasarlanan özel günlerde ve günlük yaşamda hazır kombinler olağan üstü şıklığı moda dünyasına yansıtıyor. Kombinlerde hakim olan renk cümbüşünün de etkisiyle moda dünyası aydınlanıyor ve stil hareketliliğini ortaya çıkartıyor. Çarpıcı modeller arasında bluzlu pantolon kombin bu yılın trendi. Pantolon kalıplarında ki dar kesim, üzerine muntazam kalıplı bluzların hazır kombini ile tesettüre uygun yeni bir tarz geldi. Kolyeli, aksesuarlı kombinler, ihtişamı ile parlayan varaklı detaylar bu yılın modası. Tarz sahibi kadınların 2019 yılında en çok tercih ettiği bir diğer kombinler arasında yine dar kesim pantolonların üzerine kombine edilmiş bileklere kadar uzanan, ön kısmı yırtmaçla hareket kazandırılmış şık tunikler. Hazırlanan zengin tasarımlar her mevsime, günün her anına özel şıklığı gözler önüne seriyor.

 

 Tesettür Giyimde Modanın Olumlu Değişimi:

 

Hareketli kesimi ile peplum bluzlu etek kombinleri ise tesettür giyimde modayı zengin hale getiren özel parçalar olarak giyim koleksiyonlarını tamamlıyor. Taşlı abiye pantolon takımları ise ışıltısı ve parlak dokusu ile ihtişamı simgeleyen asil havası kadınların şıklıkta baskın tarzını sergiliyor. Son yıllarda tesettür giyim kombin parçalarda gündeme gelen alışılmışın dışı özel tasarımlar ile günlük modadan çıkıp iş kadınlarının da tercihi haline gelen güçlü kadın enerjisini yansıtan en iyi tercihlerden olmaktadır. 2019 modasında tesettür giyim fırtınalar estirmeye devam ediyor. Modanın elçisi kadınların şık kombinlerinde çığır açan tasarımcıların baş döndüren koleksiyonları ile güçlü bir stil sunuyor.

 

 

Bir cevap yazın