2018 Yılı Takım Tesettür Kombinleri

tesettür kombin2018 yılı tesettür modasında eskiye dönüş olduğu göze çarpan detaylar arasındadır. Bu yıl kareli etekler, fırfır detaylar ve puantiye desenli elbiseler göze çarpıyor. Eskiye duyulan bu özlem ile moda alanında da karşılaşmak mümkün. Durum böyle olunca da tesettür kombin modellerinde puantiyeli ve kareli desenler ön plana çıkıyor.

 

 2018 Yılı Takım Tesettür Modası

 

Tesettür kombin modasında, iş kadınlarının sıklıkla kullanıyor olduğu tesettür takım modelleri etekli ve pantolonlu olmak üzere iki farklı şekilde kombinlenebiliyor. 2018 yılında pantolonlar ile çan paça diye adlandırılan aşağıya gittikçe bollaşan ve üst kısmı tam olarak vücuda oturup kalçaya kadar uzamakta olan ceketler tesettür kombin olarak bolca kullanılmaktadır.

 

Özellikle kurumsal alanlarda çalışan kadınlar bu modellerden vazgeçemiyor. Bu pantolon ve ceket kombinlerinden farklı olarak maksi ve midi olarak tasarlanan etek modelleri ile kombinlenmiş çok fazla vatkalı ve vatkasız cekette bu yıl tercih edilen kombinler arasında bu kombinler sade ve şık bir gömlek ile kombinlendiğinde adeta ilgi odağı oldukları söylenebilir.

 

Bu takım kombinler fiyat olarak da her bütçeye hitap etmesiyle birçok tesettür giyimi tercih eden kadın tarafından beğeniliyor. Ancak yaşanan mevsime göre bu takımların fiyatları biraz değişiklik gösterebilmektedir. Mevsim ile alakalı ve mevsim koşullarında kullanılmasına imkân olan kombin modelleri bu zaman diliminde fiyat açısından oldukça el yakıcı bir dereceye gelse de mevsimin gerekliliklerin birkaç ay önceden sipariş edilip alınması bu durumlarda bütçeleri zorlamayacak hale gelecektir.

 

 2018 Yılı Tesettür Takım Kombin Renkleri

 

2018 yılında kombinlenecek olan takım parçalarında en dikkat edilecek nokta doğru renk ve desen uyumu olacaktır. Her giyim tarzında oldukça önemli olan bu durum takım kombinleri için ekstra fazla önem taşımaktadır. 2018 yılının hâkim renkleri olan, kırmızı, mor, koyu mürdüm ve yeşil renkleri ile kombinlenmiş ve desenleri de birbiri ile uyumlu olan takım tesettür kombin çeşitleri kadınların şıklık ve zarafet yarışları için oldukça önemli bir detay olarak karşımıza çıkmaktadır.

 

Doğru renk tercihleri ve desenleri ile kombin yapılmış tesettür takımları bu parçaları kullanan kişilerin her zaman şıklık yarışında birkaç adım önde olmasına olanak sağlayacaktır.

 

Bir cevap yazın