2018 Tesettür Eşofman Trendleri

Tesettür eşofmanlar çıktıkları günden itibaren birçok tesettürlü bayanının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmıştır. Spor yaparken günlük kıyafetlerle eziyet olan sporlar artık rengarenk ve çeşit çeşit tesettür eşofmanlarla bir zevke dönüşmektedir. Tesettür eşofman son yıllarda hayatımıza girmeye başlamıştır. Önceleri tesettürlü bayanlara pek hitap etmeyen eşofmanlar dolayısıyla tesettürlü bayanlar eşofman giymemek durumunda kalıyordu. Ancak şimdi tesettürlü bayanlara özgü üst parçası uzun tunik şeklinde tesettür eşofman üretilmeye başladı. Bu da örtülü bayanlara büyük kolaylık sağlamış oldu. Bayanlar sadece spor yaparken değil yürüyüşe çıkarken, pazar gezmelerinde, pazarlarda ve daha birçok yerde bu eşofmanları giymeye başladılar.

Tesettür eşofman modellerini Modaselvim.com’dan inceleyerek satın alabilirsiniz > Alışverişe Başla

Son Nesil Modacıların İlgi Alanı Tesettür Kıyafetler

 

Daha önceleri tesettür kıyafet alanında modacılar ve stilistler bulunmamaktaydı. Ancak son yıllarda tesettür kıyafetler ivme kazandı ve modacılar ve stilistler kendilerini bu alanda geliştirmeye başladılar. Böylelikle tesettür modası ivme kazanarak büyümeye başladı. Tesettür modasında en dikkat çekici parçalar ise tesettür eşofman alanından gelmektedir. Tesettür sektörünün şüphesiz en büyük eksiklerinden birisi spor kıyafetlerdi. Günümüzde artık bu eksik kapatıldı ve tesettür eşofmanlarla bayanlar hem evde hem de dışarıda rahatlık ve şıklığı bir arada yakalamaya başladı.

 

 Yılın Tesettür Eşofman Modası Nasıldır?

 

Bu yılın tesettür eşofman kategorisinde en dikkat çeken parçaları kadife takımlar olmaktadır. Kadifeler geçen sezon elbise, bluz, pantolon ve tunikler de oldukça fazla karşımıza çıkmaktaydı. Bu sene farklı birçok yerde de karşımıza çıkmakla birlikte tesettür eşofmanlarla da kullanılmaya başlandı. Komple kadife eşofmanların yanında, sadece çizgileri kadife olan eşofmanlar oldukça modadır.

 

Kadife dışında klasik spor kıyafetlerinin vazgeçilmezleri siyah ve gri eşofmanlar trendlerini korumaktadırlar. Siyah ve grinin yanında ise bu sene kırmızı, somon, lacivert ve mavi renkler de oldukça kullanılmakta ve şık bir görünüm sağlamaktadır.

 

Tesettür eşofmanlar bir üst bir de alt parçanın yanında yelekli de olmak üzere 3 parçadan oluşabilmektedir. Yelekli tesettür eşofmanlar da bu yıl trendler arasına girmeyi başarmıştır. Yine üst parçaları fermuarlı parçalar rahat kullanışından dolayı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en çok satılan arasında yerini korumaktadır. Tüm bu yeni trend tesettür eşofman modellerine Moda Selvim üzerinden ulaşabilir ve şıklık ve rahatlığı bir arada yakalayabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın