Yeni Sezon Tesettür Kaban Modelleri Nelerdir ?

Gelen kış mevsimi ile birlikte dolaplarımıza yerleşen kabanlar sezonun en star parçası konumunda yer almaktadır. Dış giyim kategorisinin en gözde parçası olan kabanlar yeni sezona uygun renk, desen ve kumaşlarda raflarda öne çıkmaktadır. Aynı şekilde tesettür kaban kategorisinde de oldukça zamansız ve dikkat çekici tasarımlar göze çarpmaktadır.

Sezonun Öne Çıkan Kaban Modelleri Nelerdir?

Yeni sezon tesettür kaban kategorisinde en çok öne çıkan modeller uzun kaşe kabanlar, oversize kabanlar ve kürk detaylı kabanlardır. Özellikle kürk detaylı kabanlar ve kürkler bu sene uzun yılların ardından tekrar popüler olup, birçok farklı renkte ve boyda raflarda yerini almış bulunmaktadır. Bu modellerin yanı sıra kapitone kabanlar da yıllardır her sezon farklı renkte, boyda ve modelde karşımıza çıkmaktadır.

Sezonun En Dikkat Çekici Renkleri Nelerdir?

Bu sezonda en çok önümüze çıkan renk bordo ve bordonun farklı tonlarıdır. Diğer gözde renklerden birkaçı ise şunlardır; kahverengi tonları, lacivert, gri, toprak tonları, siyah, antrasit, taba, indigo, taş, mint, yağ yeşili ve hakidir. Sezona yön veren renk tonları bordo ve daha doğal tonlardır.

Sezonun En Dikkat Çekici Kaban Kesimi Nedir?

Geçtiğimiz yılların aksine bu sene bol kesimli kabanlarda dahi bel detayı yer almakta ve bel kısmı vurgulanmaktadır. Kabanlar yapı olarak vücut formunu kabalaştırdığı için bel kısmına konulan kuşak ya da kemer detayı ile birlikte daha orantılı ve zarif bir görüntü yakalamak mümkündür. Kuşak veya kemer olmadan; kabanın bel kısmı dar bir kesime sahipse de bu görüntüyü elde etmek mümkün.

Sezonun En Dikkat Çekici Desenleri Nelerdir?

Bu sezonda desenler geçtiğimiz sezonlardaki kadar öne çıkmasa da; ekose ve çizgili desen hala güncelliğini korumakta. Bu desenlerin yanı sıra kazayağı ve leopar desenli tasarımlara da bu sezonda rastlamak mümkündür.

Tesettür Kaban Nereden Alınır?

Yeni sezonda en güzel parçaları inceleyerek satın almak için modaselvim.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Tesettür giyimin öncü markalarından biri olan Moda Selvim yeni sezonda birçok farklı kategori altında yüzlerce ürün çeşidini listelemektedir. Siteye giriş yaparak sadece birkaç tık ile zevkinize en uygun ürünlere erişebilirsiniz.

Tüm ürünlerimizi incelemek için https://www.modaselvim.com/kap-kaban sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın