Tesettür Kombin Önerileri Nelerdir?

 

Y.G.S - Sedef Gül Kemerli Elbise YGS4065-S Pudra (1)Tesettür modasının her geçen gün büyümesi ve tasarımcıların birbirinden şık kıyafetler tasarlaması, kadınların yüzünü giydiriyor. Şık bakımlı olmak isteyen hanımlar, çeşitli tesettür kombin önerilerini de merak ediyor. Önceki yıllarda çok fazla çeşit bulunmayan tesettür giyimde, bu gün gelinen nokta inanılmaz.

 

Tesettür modasında onlarca marka ve yüzlerce model bulunmaktadır. Yeni sezonda, tesettür yelpazesinin genişlediği ve modellerin artığını görmek mümkün oluyor. Peki, tesettür kıyafetleri nasıl kombin edilir? İşte, yeni sezon kıyafetler için, en uyumlu kombin önerileri!

 

Tesettür Tunik ve Pantolon Kombinleri Nasıl Olur?

 

Tesettürlü kadınların en çok tercih ettiği kıyafetler arasında, tunik ve pantolonlar gelmektedir. İlkbahar/yaz kombinlerinde, renkli ve çiçekli tuniklerin en çok beyaz ve siyah pantolonlarla kombinlendiğini görüyoruz.

 

Bu sezon, bol ve belden geniş kurdele ile bağlanan tunikler oldukça popüler. Kurdelenin renginde eşarp ve ayakkabılarla, oldukça uyumlu bir kombin yapılabilmektedir. Düz renk tunikler de ise, turuncu ve koyu mavi, kırmızı ve nefti yeşil en favori renkler arasında yer alıyor. Pantolonların, özellikle dar paça oluşu, valonlu tuniklerle ahenkli bir uyum sergilemesine yol açıyor.

 

Tesettür Abiye Elbise Kombinleri Nasıl Olur?

 

Yeni sezonda, çok çarpıcı ve göz alıcı abiye tesettür elbise modelleri bulunmaktadır. Elbiselerde, altın ve gümüş işlemeler hemen dikkatleri çekiyor. Sırma işçiliğinin de yoğun kullanıldığı bu tarz elbiseler, işlemenin renginde eşarp veya çantalarla kullanılıyor.

 

Parlak altın veya gümüş portföy çanta ve stiletto ayakkabılarla, muhteşem bir uyum yakalanabilir. Tesettür elbise modelleri, özellikle düğün ve nişan gibi özel davetlerde, mezuniyet törenlerinde ve kutlama yemeklerinde tercih edilmektedir.

 

Ferace Kombinleri Nasıl Olur?

 

Rahatlıktan ödün vermek istemeyenlerin tercihi olan feraceler, oldukça şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Siyah rengin asaleti, ferace modellerinde de hemen fark ediliyor. Bunun yanı sıra, özellikle genç kızların renkli feracelere olan ilgisi, yeni sezonda da devam ediyor.

 

Genç kızlar için tasarlanmış modern görünümlü feraceler ise, oldukça renkli ve göz alıcı. Ferace kombinlerinde, eşarplar oldukça önem kazanıyor. Feracenin detaylarında kullanılan renkler, eşarbın rengini belirliyor. Aynı zamanda ayakkabı ve çanta seçimlerinde de, feracenin içinde bulunan detay renkler belirleyici oluyor.

 

Bir cevap yazın