Nar Çiçeği Tesettür Kombinleri

tesettürYaz mevsiminin en fazla rağbet gören renklerinden biri olan nar çiçeği rengi; canlı bir renk olması sebebi ile de çok fazla rağbet görüyor. Özellikle genç tesettürlü kadınların favorileri arasında yer alan bu renk hem tesettür kombinlere renk katmıyor hem de kişinin ruh halini de derinden etkiliyor.

 Nar Çiçeği İle Hangi Renkler Uyumludur?

 

Bazı renkler neredeyse siyah ve beyaz dışında hiçbir renk ile uyum sağlamıyor. Bu tür renkler kullanılırken muhakkak diğer rengin baskın yönü ile tesettür kombin edilir. Mesela turuncu ile çok fazla renk kombin yapılamıyor fakat turuncunun canlı tonuna yaprak yeşili gibi rengin ağırlığı gelir ise hoş bir uyum elde edilir. Nar çiçeği rengi de aynı bu şekilde zor olan renkler içerisinde yer alıyor ise de yapılacak küçük renk numaraları ile kolaylıkla şık bir tesettür kombin elde edilir.

 

Nar çiçeği ile uyumlu renkler ise; beyaz, siyah, füme, gümüş, pudra, dore, su yeşili ve krem rengidir. Eğer tesettür kombin yapacağınız elbise ya da kıyafetleriniz nar çiçeği renginde tek bir renk ise ikinci bir renk ile kolay bir şekilde kombin oluşturulur. Ancak tek renk değil de desenli bir tesettür elbiseyi kombin yapacaksanız bu durum daha zor olmaktadır. Bu tür elbise kombin yapmak için ayna karşısında olmanız gerekecektir. Bu şekilde birbirine uyumlu renkleri daha kolay bir şekilde kombin yapabilirsiniz.

 

 Nar Çiçeği Tesettür Elbise Üzerine Ne Renk Şal Bağlanır?

 

Nar çiçeği tesettür elbise modelleri mağazalarda göz kamaştırırken aynı zamanda tesettür giyim anlayışına da uygun olması sebebi ile de çok fazla tercih ediliyor. Nar çiçeği çok canlı ve kişiyi cıvıl cıvıl yapan bir renk olduğu için yaz tesettür kombinlerinin vazgeçilmezi durumundadır. Tesettür giyimde nar çiçeği rengi en fazla tesettür elbiseler de kullanılmaktadır. Nar çiçeği rengi bir elbise üzerine şal ya da eşar bağlarken renk konusunda fazla alternatifiniz olmamaktadır. Çok kısıtlı bir seçim olacağı için doğru renk tonlarını yakalayarak harika bir kombin oluşturabilirsiniz. Nar çiçeğine en çok yakışan renkler ise dore ve gümüş rengi tonlarıdır.

Tesettür ürünleri modaselvim.com’da: https://www.modaselvim.com/