2019 İlkbahar Sezonu Kışlık Ferace Modası

ilkbahar feraceİlkbahar aylarının gelmesiyle birlikte tesettür modasını yakından takip eden bayanlar, ilkbahar ferace modellerine göz atmaya başladı. Feracelerde hızlı bir gelişimin yaşanmasının yanı sıra her sezona, her yaşa ve her tarza uygun binlerce model ve detay da kendini gösteriyor. Bu noktada ilkbahar ferace modelleri konusunda modacılar yepyeni tasarımlar geliştirdi. Bir tek parça ile kadınların yepyeni bir tarz elde etmesini sağlayan, tesettür dış giyim türleri arasında en çok benimsenen olmayı başarmıştır. Ferace model tipi olarak yarasa feraceler ve mevlana feraceler ve lazer kesim feraceler en gözde modeller arasında kabul edilmektedir.

 

 Bahar Feracelerinde Yeni Kombin Önerileri

 

Bu sezon, en gözde modeller arasına girmeyi başaran nakışlı ilkbahar ferace modeli oldukça dikkat çekici bir şıklık sunmaktadır. Kombin edilme tarzına bağlı olarak isterseniz sokakta isterseniz özel gün ve gecelerde rahatlıkla kullanılabilir. Topuklu ayakkabı ve ince şallar ile kombin edilen nakışlı feraceler, özel günlerde göz alıcı bir güzellik kazandırmaktadır. Yeni çıkan modeller arasında olan süet feraceler de bu sezonun önde gelen tarzlarından biridir. Genellikle simli şallar ile kombin edildiği zaman dikkatlere şayan bir zarafet sağlamaktadır. Süet feraceler için belde bulunan kemer detayı dikkati çeken bir diğer noktadır. Bu sebeple ince topuklu ayakkabı ile kombin edilmesi önerilirken, düz babetler ile de rahatlığı ve şıklığı yakalama şansına sahipsiniz. Bu sezon feraceler başta olmak üzere tesettür dış giyim ile şal renginin aynı olması takdire şayan kombin şıklığıdır. Şal, feracenin bir açık tonu olduğu takdirde ayrı bir güzellik ve zarafet sağlamaktadır.

 

 Feracelerde Lazer Kesim Modası

 

Feraceler, tesettürlü bayanlar tarafından son dönemlerde en fazla takibe alınan dış giyim modasıdır. Feraceyi pardesüden ayıran en temel özellik ise kesim farklılığıdır. Yeni moda olan kesim modellerinden biri ise lazer kesim ferace modelidir. Aşağı doğru genişleyerek inen ve oldukça zarif bir güzellik sağlayan lazer kesim modeller özel günler için oldukça sağlıklı bir seçimdir. Lazer kesim feracelerde en temel özellik kemer detayın olmamasıdır. Tesettür dış giyimde kemer detay sevemeyen kadınlar için cezbedici bir seçenek olarak kabul edilmektedir.