Sonbahar/Kış Günlük Tesettür Kombinleri

 

Sonbaharın gelmesi ile 2018 sonbahar / kış sezonunun tesettür kreasyonu da tüm coşkusu ve soğuk kış aylarında içinizi ısıtacak renkleri ile vitrinlerde yerini almaya başladı.

 

 2018 sonbahar / kış sezonunun gözde tesettür kombinleri

 

2018 kış sezonunda tesettür kombinlerde bol paçalı ve geniş kesim pantolonlar oldukça moda. Kırmızı, siyah, kahverengi, mor ve daha birçok renkte ve yumuşak dökümlü kumaştan üretilen bu pantolonlar özellikle günlük kullanım için tesettürlü kadınların tarafından oldukça yoğun beğeni topluyor. Bu rahat ve modern pantolonlar kombinlerde genellikle yelek ya da gömlek takımı olarak tercih ediliyor.

 

Rengarenk elbiseler bu sezon da vitrinleri süslemeye devam ediyor

 

Bir kaç yıl önce başlayan boydan elbise modası tesettür kombin de en çok kullanıla parçalar arasında yer almaya devam ediyor. Yaz sezonunda elbiselerde kullanılan rengarenk ve desenli kumaşlar, kış sezonunda düz renk, sade ve daha çok mat renkler kullanılıyor. Boydan elbiselerin kolay kombin edilmesi, hem günlük kullanım için hem de özel günlerde rahatlıkla tercih edilebilmesi ve oldukça şık bir görünüme sahip olması nedeni ile boydan elbiseler daha uzun yıllar tesettür kombin seçeneklerinde oldukça gözde tercihler arasında yer alacak gibi duruyor.

 

Tesettür kombinlerde dikkat edilmesi gereken ince detaylar

 

Doğru bir tesettür kombin parçaların uyumlu ve doğru kullanım ile mümkündür. Tesettürlü bayanların kullandığı aksesuarlar oldukça fazla olduğundan bu aksesuarların bir bütünlük sağlaması ve birbirleri ile uyum içerisinde olması oldukça önemlidir. Tesettür kombinlerde eşarp mı yoksa şal mı kullanılması gerektiği sorusu oldukça önemlidir. Eşarp kullanılması gereken bir kombinde şal tercih edilmesi bütün kombini başarısız bir tercihmiş gibi göstermeye yetecektir. Bu durumun tam tersi de geçerlidir. Yani şal kullanılması gereken bir kombinde eşarp kullanılması oldukça büyük bir hata olacaktır.

 

Tesettür kombinlerinin bir diğer önemli parçası da çanta ve ayakkabı ikilisidir. Bu sene çantalarda salaş ve oldukça büyük olan modeller fazla kullanılmıyor. Bunlar yerine Daha şık ve zarif tasarımlarda, gösterişli detayları olan ve küçük ebatlarda çantalar tercih ediliyor. Çantalarda bu sene rugan tasarımlar oldukça şık kombinler oluşturmakta.

 

Tesettür Giyimde 2017-2018 Kış Modası

 

Her sene yenilenen çizgisiyle meraklılarını heyecanlandıran kışlık tesettür giyim modası, rahatlık ve şıklığı estetik bir görünüm içinde beğeniye sunar. Kaliteli ve zarif modellere ev sahipliği yapan tesettür modası, son yıllarda büyüyen bir sektör haline gelmiştir. Kullanıcılarına keyifli bir online alışveriş deneyimi sunmak için güncellenen Moda Selvim, geniş model yelpazesi üzerinden her türlü ihtiyaca cevap vermeyi amaçlar.

 

Sade Çizgilerin Ön Plana Çıktığı Kışlık Üst Giyim Önerileri

 

Şık ve rahatlığın ön plana çıktığı, mevsim ihtiyaçlarını da en iyi şekilde karşılayacak olan üst giyim modelleri, tesettür giyim stilini benimseyen hanımların isteklerine uygun olarak çeşitlendirilir. Sonbahar ve kış modasının renklerine göre hazırlanan kalıplar, hanımların kendilerini ayrıcalıklı hissetmeleri için sade çizgilerle tasarlanmıştır. Canlı renklerle hazırlanan eşarplar, üst giyimlerle uyumlu olduğu kadar da kaliteli bir görünüm verir. Kışlık tesettür giyim modellerinde dikkat çeken metal aksesuarlar, şal yakalar ve kalın kemerler muhafazakâr bayanların kendine has stillerini dışa vurmalarına fırsat yaratır.

 

Ceket ve paltolarda kullanılan kalın kemerler, kendine ve fiziğine güvenen bayanlar tarafından tercih edilir. Kendini özgür olduğu kadar da şık hissetmek isteyenler için hazırlanan kış modası, giyimin yanı sıra çanta, ayakkabı, aksesuar ve eşarp seçimiyle tamamlanabilir. Tarzını yaratırken içini ısıtacak detaylara önem veren hanımlar seçtikleri üst giyimlerde kullanılan kürklerle bütün bir kışı üşümeden geçirebilirler.

 

Renk Seçiminin Şıklık ve Uyum Üzerindeki Etkisi

 

Klasik bir görünümle cool bir tarz yaratmak isteyenler, koyu renkleri tercih ederken sportif kapüşonlu detaylar işlevsel spor giysilerle sokak stilinin yeniden belirgin hale gelmesi sağlanabilir. Sonbahar ve kışın soğuk günlerini desenlerle hareketlendirebilir ve bütün bir kış boyunca enerjinizi düşürmeden de şıklığın zirvesine yerleşebilirsiniz. Bir bütün olarak değerlendirilmesi gereken şıklık, renk seçimleriyle desteklenebilir.

 

Soğuk havalara meydan okumak isteyenler günlük kombinlerini kalın topuklu botlarla tamamlayabilirler. Kışlık tesettür giyim dendiğinde akla gelen; pardösü, mont, palto, atkı, şal ve şıklığın kombinleneceği diğer parçalar uygun fiyatlar ve avantajlı ödeme seçenekleriyle Modaselvim online hizmetleriyle karşılanabilir. Değişen zaman uyum sağlayan üst giyim modelleriyle sokak stilinde başrole çıkmayı hedefleyenler kürk detaylı paltolarla buzları eritebilirler.