Tesettür Kombin Model Çeşitleri

Lacivert tonlar modele bambaşka bir hava katmış. Ağır ve şık bir duruş izlenimi veriyor. Model sade bir görüntü sunuyor. Lacivert pantolonla birlikte şık bir kombin oluşturulmuş. Özellikle tesettür kombin modellerinde tercih edilen tasarımlardan bir tanesi. İş hayatında giyilebilecek bir tasarım. İsterseniz günlük hayatta da kullanabilirsiniz.

Nakış Detaylı Üçlü Takım 4362AB368 Taba & Siyah

Modelde en çok dikkat çeken detay bel kısmında bulunan düğüm. Tasarıma atılmış güzel bir imza olarak duruyor. Taba rengi ise cesur bir tercih olmuş. Çok tesettür kombin modelinde görmediğimiz bir renk. Siyah pantolon ile oldukça uyumlu bir kombin tercih edilmiş. Taba rengi dikkatleri üzerine çeken bir renk.

Siyah baş örtüsü ile şık bir görüntü sunuyor. Modelde kol kısmında siyah desenler bulunuyor. Taba rengin üzerinde tamamlayıcı bir desen olmuş. İş hayatında toplantılara giriyorsanız sizi şık gösterecektir.

Kapşonlu İkili Tesettür Takım 2092SL432 Mavi & Siyah

Açık mavi tonları huzur verici bir şekilde görünüyor. Mavi tonlar insanlara huzur verir. O yüzden giyen kişilere güven duyarız. Onlardan bir zarar gelmeyeceğini düşünürüz. Mavi tonlar güven ve huzur verdiği için ilk başta böyle düşünürüz. Alt kısımlarda iki tane siyah çizgi kullanılmış. Sade tasarımın üstüne farklı bir imza atılmış. Siyah kapüşon iplikleriyle de spor görüntüyü sunuyor.

Sportif ve şık bir görünüm istiyorsanız bu tasarımı tercih edebilirsiniz. Siyah pantolon ve baş örtüsü ile uyumlu bir kombin sunulmakta.

Kapşonlu Tesettür Takım 2024SL432 Gül Kurusu

Beyaz, gri ve gül kurusu tonlar tercih edilmiş. Modelin üst kısmında gri renk kullanılmış. Altında ise beyaz tonlar bulunmakta. Tasarımın geri kalan bölümünde ise gül kurusu tonları tercih edilmiş. Öncelikle bu renkler birbirlerini iyi bir şekilde tanımlıyorlar. Renklerin huzur verici bir şekilde görüntüsü dikkat çekiyor.

Kullanılan tasarım ise modern ve sportif bir şekil olduğu gözüküyor. Gri renkte pantolon ile uyumlu bir kombin oluşturulabilir. Beyaz ayakkabılarda bu uyumu harika bir şekilde tamamlıyor. Özellikle günlük hayatta kullanılabilecek sportif bir tasarım. Özgün yapısıyla da ön plana çıkıyor.

 

Bir cevap yazın