Desenli Kumaş Zarafeti İle Yeni Sezon Ferace

Desenli kumaş, tüm sezonlarda kullanılan kumaş çeşitlerinden biridir. Desenli kumaşın kendine has bir tarzı ve yansıttığı zarafeti bulunmaktadır. Pek çok hanım özel gün davetleri için desenli kumaş parça seçimi yapmaktadır. Bu parçaların başında ise yaz aylarında özel tasarımları bulunan feraceler gelmektedir.

Desenli kumaş ferace modellerinde yeni sezon yaz aylarını yansıtan yaprak ve çiçek desenleri bulunmaktadır. Belirli bölümlerde kullanılan bu desenli kumaş, ferace üzerinde güzel bir detay olarak fark edilmektedir. Aynı zamanda hanımlar için kombinlenmesi kolay şık dış giyim yazlık ferace modellerinden biri olarak da bilinmektedir.

Desenli Kumaş Ferace Modelleri

Desenli kumaş ferace modelleri hanımların şık davetlerde rahatlıkla kullanılabilmesi için özel olarak şekillendirilmiştir. Yazlık ferace modellerinden biri olan bu feracelerin yalnızca cep detaylarında desenli kumaş kullanılması ve modelin geri kalanının sade bırakılması ferace üzerinde orantı sağlamaktadır. Sezonun balon kol modellerinin en fazla kullanıldığı desenli kumaş feracelerde ise bel detayında kuşak ya da kemer detayı atlanmamıştır.

Desenli Kumaş Feraceler İle Yazlık Kombin Önerisi

Desenli kumaş feraceler ile yaz sezonu kombini oluşturmak isteyen hanımlar düz kesim beli lastikli olan elbise modellerine yönelmektedir. Bu elbiselerin rahat ve serin tutması da hem gündüz hem de akşam kombinleri için uygun parça seçimi olacaktır. Bu tarz elbiselerin üzerine desenli kumaş yazlık ferace giyilmesi de sezonun modasına ayak uydurmak isteyen hanımlar için en doğru seçim olacaktır.

Bu kombinin altına ayakkabı seçenekleri oldukça fazladır. Rahat ve spor tarzında bir kombin oluşturmak isteyen hanımlar beyaz spor ayakkabı seçiminde bulunabilir. Bunun yanı sıra zarif ve şık bir görüntüyü yakalamak isteyen kişiler ise babet ya da sandalet seçimi yapabilir. Hasır çanta ise bu kombinin tamamlayıcı parçası olacaktır.

Bedene Uygun Ferace Seçimi

Yaz aylarında bedene uygun ferace seçimi, hava şartları için oldukça önemlidir. Bedene sıkı bir şekilde oturan ve rahatsız eden feraceler sıcak günlerde kişileri daha çok zorlayabilir. Bu nedenle salaş ve bedene rahat olacak ferace modellerini seçmek en doğru adım olacaktır. Bunun için feraceleri denemek ya da beden ölçülerine dikkat edilerek sipariş verilmesi doğru olacaktır.

 

Bir cevap yazın